"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,947

Dacia Duster alır mıydınız? (Would you buy a Duster?)

• Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one)

Kullanılan: 65 28.9%
  • Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.)

Kullanılan: 92 40.9%
  • Hiç bir fikrim yok. (I have no idea)

Kullanılan: 4 1.8%
  • Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me)

Kullanılan: 34 15.1%
  • Nefret ediyorum. (I hate it!)

Kullanılan: 30 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    225
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

otecopel' Alıntı:
Satenhummercilerin boylle bir aksasuara ihtiyacı yok saten olsada dustercilerle aynı mağazadan alış veriş yapmaz
Yapsada alacigi Sibob kapağı vs sizler dusterciler gercekten çok ilginç araç sahiplerisiniz hani kimdi o bütün kelebekleri dondurmuş neydi o adamın ismi
hatırlayan varsa buraya yazsın lütfen ;D ;D ;D

Bu arkadaş ne dedi, anlayan var mı?

Biri tercüme ediversin.... :eek:

Ya da kendisine soralum: Arkadaş, ne dedin, biraz daha açıklar mısın? ::smiley:

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
gerçek bi araca ki özellikle 4x4 se takılabilecek bi aksesuar,parça mutlaka vardır.otomobille araba arasındaki fark budur.kağnıda arabadır özünde.ama öküzler sürükler.bugün beyoffta 50 yaşında willy ler 40 ında bi doç ki ekmek arabası diye aşağılar bazıları,lada nivalar 1000 cc lik samurai,1300 cclik jimny arazi aracı nası bişi gösterdiler.bide iki mitsubishi

Haklısınız Murat Bey, biz offroad için yanlış araç seçmişiz 50 yaşında willys yada 40'lık doç almalıydık. Hata ettik ne yapalım. Neyse araçlarımızı satınca onlardan alırız artık ;)

otecopel' Alıntı:
Satenhummercilerin boylle bir aksasuara ihtiyacı yok saten olsada dustercilerle aynı mağazadan alış veriş yapmaz
Yapsada alacigi Sibob kapağı vs sizler dusterciler gercekten çok ilginç araç sahiplerisiniz hani kimdi o bütün kelebekleri dondurmuş neydi o adamın ismi
hatırlayan varsa buraya yazsın lütfen ;D ;D ;D
Sibop yada cant kapağı alırız belki canım, müşteri geri çevrilmez biliyorsun ;D ;D

aslında konu başlığı duster alırmısınız.duster arazide nasıl filan değil soru.hatalı bi yorum konu başlığına göre kabul ediyorum.ama duster ı arazi araçlarıyla kıyaslayıp 50 cm karda g ittim yüzde 40 eğim tırmandım diyenler dusterı suv larla değil 4x4 lerle kıyaslayanlar beni saçmalattılar.

tyt.fan' Alıntı:
aslında konu başlığı duster alırmısınız.duster arazide nasıl filan değil soru.hatalı bi yorum konu başlığına göre kabul ediyorum.ama duster ı arazi araçlarıyla kıyaslayıp 50 cm karda g ittim yüzde 40 eğim tırmandım diyenler dusterı suv larla değil 4x4 lerle kıyaslayanlar beni saçmalattılar.

seni önyargı saçmalattı..Ya arazi aracı demek, böyle kum tepelerinden çamur deryalarında hoplayıp zıplamak mı arkadaşım.. Hobim olmadığı sürece manyak mıyım ben oralara giriyim?
Belkide gider sibop kapağı alırız ama sende aracının çürükleriyle ve sorunlarıyla uğraşırsın fark bu ;D

euro-ncap de 3 yıldız almış sınıfta kalmış bir araba. gerisini siz düşünün, Renoult böyle işte, üç yıldız almış arabanın İçi konforluymuş konforsuzmuş, Kaportası sağlammış değilmiş...
Her şeyden önce güvenliğinize önem vermeliyiz bence. Bu yüzden almaktan vaz geçeceğim sanırım, beklemedeyim.
Çünkü Güvenlik benim ve taşıdığım arkadaşlarım ve ailem için çok önemli

işte euro-ncap dacia duster adresine bakın 3 yıldız..
http://www.euroncap.com/results/dacia.aspx

ooo güzzeeel. dacia bölümünde yine kavgaaa dövüş vaar. abe bi aftadır takib ederim sizi, dalga geçersiniz bizim daciayla. biz evrubalıyız be hemi de evrubalı ROMEN . bizim dabükatö bayram bile dacia kullanır. daciayın 60-70 km de sallaması arıza değildir be ya. bizim gibi ROMEN dir. sanatcıdır. 60-70-80-90 sallar be garom. veresiniz 50 bin spali siz de alasınız be yakışıklı garolar. bi de dusterın atası ARO dur be ya. ARO nun evrimleşmiş sıfatıdır duster. siz ağızcaaanız ne der be. hadi hepicinizeee selamlar.

erolsungur' Alıntı:
ooo güzzeeel. dacia bölümünde yine kavgaaa dövüş vaar. abe bi aftadır takib ederim sizi, dalga geçersiniz bizim daciayla. biz evrubalıyız be hemi de evrubalı ROMEN . bizim dabükatö bayram bile dacia kullanır. daciayın 60-70 km de sallaması arıza değildir be ya. bizim gibi ROMEN dir. sanatcıdır. 60-70-80-90 sallar be garom. veresiniz 50 bin spali siz de alasınız be yakışıklı garolar. bi de dusterın atası ARO dur be ya. ARO nun evrimleşmiş sıfatıdır duster. siz ağızcaaanız ne der be. hadi hepicinizeee selamlar.
Hocam nerden buluyorsun böyle muhabbetleri akşam akşam gülme krizine sebep oluyorsunuz. Bu nedenle moderatörlerden uyarı alacaksınız böyle giderse.... ;D ;D ;D

SERKANEFE' Alıntı:
seni önyargı saçmalattı..Ya arazi aracı demek, böyle kum tepelerinden çamur deryalarında hoplayıp zıplamak mı arkadaşım.. Hobim olmadığı sürece manyak mıyım ben oralara giriyim?
Belkide gider sibop kapağı alırız ama sende aracının çürükleriyle ve sorunlarıyla uğraşırsın fark bu ;D

arazi aracı demek 3 santim çimde patinaj yapmıycak,kumda vıcık vıcık olmayan basit çamur ortamında sahibini morartmıycak,arkaya 3 kişi oturduğunda rampada inlemiycek 2 karış sudan korkmadan geçebilecek,en azından pikniğe gittiğinde (madem manyak değilsin ama bence aracına güvenmiyosun gözün kesmiyo,işin sonunda morarmakta var)uygun bi yer bulmak için 2 km dağ yolu kır bayır gidebilecek otomobildir.duster 4 tekerleğinide çevirebilen ama gerçek anlamda 4x4 olmayan bi araçtır.konu bu.duster arazi aracı değildir.suv bile değildir.forester kadar,audi allroad kadar mercedes 4 matic kadar bozuk yolda,ıslak abartısız(60 cm kesinlikle değil)karlı bi yolda insanı yürümek zahmetinden kurtaracak araçtır.farkı bu söylediklerimden ucuz oluşudur.aronun kızkardeşidir.çünki aro daha erkekti lada kadar gidebiliyodu bazen.herhalde daha 1 2 yaşındaki aracın çürüğü olmayacak.ama dalga geçtiğin araçlar 20 30 40 yaşlarında.senin aracın 10 yaşında dökülecek.20 sini görmeyeceksin.hurda indirimi ihtimaline karşı saklarsın belki 30 yıl.trabant adını duydunmu.yada volga.alındıklarında yakışıklıydılar.ama şimdi cesetleri bile yok.bugün 92 bi hilux 30 milyar ediyor 20 yaşında bi duster fiyatı var.duster olaki garajda filan unutulup zamanla mücadele edebilirse 20 yaşında 40 yaşında bi hilux parası etmeyecek.

tyt.fan' Alıntı:
arazi aracı demek 3 santim çimde patinaj yapmıycak,kumda vıcık vıcık olmayan basit çamur ortamında sahibini morartmıycak,arkaya 3 kişi oturduğunda rampada inlemiycek 2 karış sudan korkmadan geçebilecek,en azından pikniğe gittiğinde (madem manyak değilsin ama bence aracına güvenmiyosun gözün kesmiyo,işin sonunda morarmakta var)uygun bi yer bulmak için 2 km dağ yolu kır bayır gidebilecek otomobildir.duster 4 tekerleğinide çevirebilen ama gerçek anlamda 4x4 olmayan bi araçtır.konu bu.duster arazi aracı değildir.suv bile değildir.forester kadar,audi allroad kadar mercedes 4 matic kadar bozuk yolda,ıslak abartısız(60 cm kesinlikle değil)karlı bi yolda insanı yürümek zahmetinden kurtaracak araçtır.farkı bu söylediklerimden ucuz oluşudur.aronun kızkardeşidir.çünki aro daha erkekti lada kadar gidebiliyodu bazen.herhalde daha 1 2 yaşındaki aracın çürüğü olmayacak.ama dalga geçtiğin araçlar 20 30 40 yaşlarında.senin aracın 10 yaşında dökülecek.20 sini görmeyeceksin.hurda indirimi ihtimaline karşı saklarsın belki 30 yıl.trabant adını duydunmu.yada volga.alındıklarında yakışıklıydılar.ama şimdi cesetleri bile yok.bugün 92 bi hilux 30 milyar ediyor 20 yaşında bi duster fiyatı var.duster olaki garajda filan unutulup zamanla mücadele edebilirse 20 yaşında 40 yaşında bi hilux parası etmeyecek.

ARKADAŞIM İLK ŞUNU

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69611.0

SONRADA BUNU;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61169.0

SONRADA YOL AL...
;D ;D ;D

EUROCAP 'TA DA ARAÇ EĞER BİRİNE ÇARPARSA, DIŞARIDAKİ KİŞİYE BÜYÜK ZARAR VEREBİLECEK OLDUĞU KANAAT GETİRİLİP BU PUANLAMA SİSTEMİNDEN BAYAĞI BİR DÜŞÜK NOT VERMİŞLER,BİLGİNİZE..

SERKANEFE' Alıntı:
ARKADAŞIM İLK ŞUNU
SONRADA BUNU;

SONRADA YOL AL...
şimiz

ben yol alcaksam sana sormam,uslubu bozma,at sahibine göre kişner.dün standart bir l 200 kum çamur karışık ortamda amatör bi sürücüyle cherokee lerden iyi zaman yaptı beyoffta.sen sıkı sarıl cici dusterına.dandini dandini duster le serkan cd sini koy.güle güle kullan.sağdan git tırlara kamyonlara dikkat et 3 yıldız yetmez bazen.bir gün bi gezi etkinliğe katıl.aracınla beni morart.ama abuk subuk yol al filan. seviyene ineceksem özelden yaz .millet eğlensin diye senle palyaçoluk yapmam.bazen düşünüyorum mais size ücretsiz bakım sözü filanmı verdi nedir bu duster mania.ama meajından anladım oyuncağını çok seven bir genç kardeşimizsin.

Birşey de demeye gelmiyor sizlere, özelden mesaj filan aynen bi sıkıntısı olan varsa atabilir mesajlarınızı bekliyorum, kabak tadı verdi artık bu insanların dedikleri, neyse ya dediğin gibi palyonçalaşmak istemiyorum bu ve bunun gibi atılan mesajlara, 20 yaşındaki aracınız hayırlı olsun birgün 50 bin lira denkleştirdiğinizde sizide dacia markasına bekleriz saygılar ;)

uslubu bozmadan bişi diyebilirsin.ama ben senin anaokulu servisi arkadaşın değilim, yol al filan düzgün laflar değil.sen almışsın kazasız belasız güle güle kullan.benim ve benim gibilerin yazma sebebi bu araçları yolda gazlarım araziyede girerim diye almayı düşünenlere;araziye girersiniz çıkamazsınız,bugün 50 ye alırsınız seneye üstüne 40 vermek zorunda kalırsınız satamazsınız birazda duster fanatizminizi anlayamıyoruz.inşallah 40 yıl sonra koç müzesi gibi bi ortamda görebiliriz öyle bi klasik olur utanırız.ama hala ısrarla diyorumki öyle bir müzede bu araba sergilenebilir bunu vaktinde ciddi para verip alanlar oldu tabelasıyla.sen yanmışsın başkalarıda sana inanıp yanmasın amacımız bu.neticede para senden çıkıyo ama milli servet.milli servetin böyle çarçur edilmesini bünyemiz kaldırmıyo

tyt.fan' Alıntı:
uslubu bozmadan bişi diyebilirsin.ama ben senin anaokulu servisi arkadaşın değilim, yol al filan düzgün laflar değil.sen almışsın kazasız belasız güle güle kullan.benim ve benim gibilerin yazma sebebi bu araçları yolda gazlarım araziyede girerim diye almayı düşünenlere;araziye girersiniz çıkamazsınız,bugün 50 ye alırsınız seneye üstüne 40 vermek zorunda kalırsınız satamazsınız birazda duster fanatizminizi anlayamıyoruz.inşallah 40 yıl sonra koç müzesi gibi bi ortamda görebiliriz öyle bi klasik olur utanırız.ama hala ısrarla diyorumki öyle bir müzede bu araba sergilenebilir bunu vaktinde ciddi para verip alanlar oldu tabelasıyla.sen yanmışsın başkalarıda sana inanıp yanmasın amacımız bu.neticede para senden çıkıyo ama milli servet.milli servetin böyle çarçur edilmesini bünyemiz kaldırmıyo

Türkiye araba çıkardıda biz mi almadık, ben yanmadım valla bildiğin çokda hoşuma gidiyor. Neyse kolay gelsin dediğim gibi daha işim olmaz bu muhabbetlerle bu saatten sonra.

ben 2006 dan beri burda bu tür polemikleri çok yaşadım ömrümüz olursa 2013 15 te bakarız hala hislerin aynımı.hatırlatırsın bana bu polemiği

tyt.fan' Alıntı:
ben 2006 dan beri burda bu tür polemikleri çok yaşadım ömrümüz olursa 2013 15 te bakarız hala hislerin aynımı.hatırlatırsın bana bu polemiği

Ben aileme veririm o saatten sonra bu aracı, alırım bi Q7 tadında birşey, bana dert değil araç,benim sinirlendiğim önyargı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR