"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,948

Dacia Duster alır mıydınız? (Would you buy a Duster?)

• Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one)

Kullanılan: 65 28.9%
  • Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.)

Kullanılan: 92 40.9%
  • Hiç bir fikrim yok. (I have no idea)

Kullanılan: 4 1.8%
  • Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me)

Kullanılan: 34 15.1%
  • Nefret ediyorum. (I hate it!)

Kullanılan: 30 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    225
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Madem konumuz anket bu başlıkta, kazaran bulduğum bir anket sonucunu paylaşmak istedim sizlerle:

http://car.diplo-best.com/review/DACIA/DUSTER

906 kişi katılmış

DIPLOTOP.COM genelde birkaç temel unsurla anket sonucu yayınlıyor.

4 temel soruları var:

kullanımı kolaylığı 8.1/10
yüksek performans 7.7/10
güvenilirlik 8.0/10
paranın değerini verme 8.5/10

aynı sitede şu an için 289,256 adet ürün anketi mevcut. Diğer araçlar için elde edilen görüşleri, arama kutusuna marka / model yazıp arattırabilirsiniz (Range Rover vs.)

Etiketler

arkadaşlar,duster almak için girişimlere başladım.Uygun fiyat veren bayileri araştırıyorum.Yalnız sizlerden öğrenmek istediğim bir husus var.Dacia Duster araçların belirli bir kilometre yaptıktan sonra arazi kullanımından dolayı ön konsolundan tıkırtı şeklinde sesler geldiği söyleniyor.Sizlerde de böyle bir ses varmı?vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

fenciler' Alıntı:
arkadaşlar,duster almak için girişimlere başladım.Uygun fiyat veren bayileri araştırıyorum.Yalnız sizlerden öğrenmek istediğim bir husus var.Dacia Duster araçların belirli bir kilometre yaptıktan sonra arazi kullanımından dolayı ön konsolundan tıkırtı şeklinde sesler geldiği söyleniyor.Sizlerde de böyle bir ses varmı?vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Sayın Fenciler, Ekim 2010'dan beri 4x4 Duster kullanıyorum, yaptığım yolların çoğu da arazi ve bozuk yollar, konsoldan ne tıkırtı duydum ne de başka bir ses. Geçen gün koltuk rayından bir ses geldi onu da servis 2dk halletti.

offroad yapmıyorum ama çok güzel kaldırımlara çıkarım :smiley: bi sorun yok..

Duster 4x4 dci 3 aydır izleyip bilgi topladığım, ilerde almayı düşündüğüm bir araç,hata bu forumada bu yüzden üye oldum.Yola yayılan dengeli görünümü , devrilecekmiş gibi duran SUV lara göre çok farklı ,ekonomik motor,yaygın servis düşük vergi dilimi alınmasını bence çok mantıklı kılıyor: Zaten artan satış grafiğide bunun kanıtı.Merak ettiğim bir soru teknik veriler kısmında verilere göre maksimum yükleme 1844 kg seyir ağırlığı 3344 kg bu bana biraz abartılı geldi.Bunda bir yanlışlık var gibi geliyor fikriniz nedir.? Tüm kullanıcılarına kazasız belasız,sağlıkla kullanım dilerim.

AĞIRLIK (KG)
Boş ağırlık 1294
Maksimum römork çekme kapasitesi (frenli römork) 1500
Maksimum römork çekme kapasitesi (frensiz römork) 680
Maksimum yükleme 1844
Seyir ağırlık 3344

sarman63' Alıntı:
Duster 4x4 dci 3 aydır izleyip bilgi topladığım, ilerde almayı düşündüğüm bir araç,hata bu forumada bu yüzden üye oldum.Yola yayılan dengeli görünümü , devrilecekmiş gibi duran SUV lara göre çok farklı ,ekonomik motor,yaygın servis düşük vergi dilimi alınmasını bence çok mantıklı kılıyor: Zaten artan satış grafiğide bunun kanıtı.Merak ettiğim bir soru teknik veriler kısmında verilere göre maksimum yükleme 1844 kg seyir ağırlığı 3344 kg bu bana biraz abartılı geldi.Bunda bir yanlışlık var gibi geliyor fikriniz nedir.? Tüm kullanıcılarına kazasız belasız,sağlıkla kullanım dilerim.

AĞIRLIK (KG)
Boş ağırlık 1294
Maksimum yükleme 1844
Seyir ağırlık 3344
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-treyler-romork-ozel-cekici-itfaiye-sistemli-su-tankerleri-28781642/detay

söle bir romork cekmistim(biraz daha ufagı sanırsam), 1000 kg gibi bir yükte taşımıştım, hiç bir problem olmadı.

sarman63' Alıntı:

AĞIRLIK (KG)
Boş ağırlık 1294
Maksimum yükleme 1844
Seyir ağırlık 3344

Sayın Sarman63, bahsettiğiniz maksimum yükleme ve seyir ağırlığı olaylarını çok sınırlarına kadar zorlamadım. Kesin bu rakamları Dacia sitede yanlış yazmıştır demiştim ki Almanya Dacia Sitesinde de aynı rakamları görünce bu rakamlarda bir sıkıntı olmadığını anladım. :D Yani verilen rakamlar doğru geriye denemek kalıyor artık ;)
http://www.dacia.de/dacia_duster_technische_daten.php

umiterkan' Alıntı:
Söylentiye göre 2012 yılında Brazilya, Arjantin, Şili, Meksika ve Rusya'da Renault Duster olarak çıkacak yeni modellerde bazı makyajlamalar olacakmış, Ön kokpit yenilenmekle birlikte Örneğin 1.6 90hp, 1.6 102hp ve 2.0 140hp 4x4 Benzinli motorlarla çıkacak ve de Otomatik seçeneği olacakmış. Ayrıca araçta navigasyon ve iyi bir ses sistemi olacakmış ve de 2.0 olan araca LSD koyacaklarmış. Bunlar yukarıda bahsettiğim pazarlarda olması düşünülüyormuş. Tabi bunların hepsi söylenti zaman içerisinde görecez.

Bunlar da aracın ve ön kokpitin fotoları

index.php

Daha önce bahsetmiş olduğum ülkelerde yapılan makyajın böyle olma ihtimali çok yüksek. Çünkü Sandero modeline bu makyajı uygulamışlar

renault-sandero-2012-exclusivo-noticias-automotivas-de-novo-10.jpg

renault-sandero-2012-exclusivo-noticias-automotivas-de-novo-11.jpg

renault-sandero-2012-exclusivo-noticias-automotivas-de-novo-12.jpg

renault-sandero-2012-exclusivo-noticias-automotivas-de-novo-13.jpg

umiterkan' Alıntı:
Daha önce bahsetmiş olduğum ülkelerde yapılan makyajın böyle olma ihtimali çok yüksek. Çünkü Sandero modeline bu makyajı uygulamışlar

renault-sandero-2012-exclusivo-noticias-automotivas-de-novo-10.jpg

renault-sandero-2012-exclusivo-noticias-automotivas-de-novo-11.jpg

renault-sandero-2012-exclusivo-noticias-automotivas-de-novo-12.jpg

renault-sandero-2012-exclusivo-noticias-automotivas-de-novo-13.jpg

ohhaaaaaaa :D direk alıyorum çıktığında ve direk aracıma uyguluyorum, deli olmuş içi !!!!!!!

Bence de çok güzel olmuş. Eski modelleri yeni şekle sokmak da zor değil. :smiley:

arkadaşın biri konu başlığı açmış.maslakta offroad ekipmanları satan dükkan açtık.her türlü offroad ekipmanı mevcut.bi duster sahibi soru sormuş duster için elinizde neler var.cevap
'Dacia göre aksesuar yok bizde offroad ekipmanları vardır'
nokta

tyt.fan' Alıntı:
arkadaşın biri konu başlığı açmış.maslakta offroad ekipmanları satan dükkan açtık.her türlü offroad ekipmanı mevcut.bi duster sahibi soru sormuş duster için elinizde neler var.cevap
nokta

::smiley: Allahtan soran kişinin Hummer'ı yokmuş, mazallah satıcının ona da aynı cevabı vereceği kesin. Çok koyardı adama ;D

tyt.fan' Alıntı:
nokta

sana kamyonetinle mutluluklar arkadaşım :smiley:)

umiterkan' Alıntı:
::smiley: Allahtan soran kişinin Hummer'ı yokmuş, mazallah satıcının ona da aynı cevabı vereceği kesin. Çok koyardı adama ;D

Satenhummercilerin boylle bir aksasuara ihtiyacı yok saten olsada dustercilerle aynı mağazadan alış veriş yapmaz
Yapsada alacigi Sibob kapağı vs sizler dusterciler gercekten çok ilginç araç sahiplerisiniz hani kimdi o bütün kelebekleri dondurmuş neydi o adamın ismi
hatırlayan varsa buraya yazsın lütfen ;D ;D ;D

gerçek bi araca ki özellikle 4x4 se takılabilecek bi aksesuar,parça mutlaka vardır.otomobille araba arasındaki fark budur.kağnıda arabadır özünde.ama öküzler sürükler.bugün beyoffta 50 yaşında willy ler 40 ında bi doç ki ekmek arabası diye aşağılar bazıları,lada nivalar 1000 cc lik samurai,1300 cclik jimny arazi aracı nası bişi gösterdiler.bide iki mitsubishi

tyt.fan' Alıntı:
....kağnıda arabadır özünde.ama öküzler sürükler......

Alkış, günün sözü. ;D ;D ;D

Sevgili murat cesurun izniyle, bu söz üzerinde bir tadilat yapmam lazım.

Geçmişte kağnıyı sürükleyenler/çekenlerin bir kısmı bugün oto sürüklüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR