sezer57' Alıntı:arkadaşlar bende bundan birkaç ay önce dustere merak ettim hatta deneme test sürüşü yaptım altını üstünü inceledim ama kaporta olarak bana zayıf geldi, ayrıca euro ncap kaza testleri var youtobe de yazarsanız mçıkar ordada arabanın ön taraf tamamen gidiyor ancak 3 yıldız alabildi buda aceba güvenlik konusunu kafamda soru işareti bıraktı sonucta bunu göz ardı etmemek gerekir..şimdi 2.el bir temiz freelander bakıyorum çok sağlam bir yapıya sahip benden size tavsiyem kaza testlerine önem verin ona göre araba alın...
kryktltrk' Alıntı:... adamlar sattıkları malı tanımadıkları gibi satmak ta istemiyorlar sanki... tok satıcılar anlaşılan...
Demirtaş' Alıntı:Size katılmamak mümkün değil...Nette o kadar takip ettikten sonra arabalar bayilere geldiğinde
bizde büyük bir hevesle gitmiştik...Aynen bizimde yüzümüze kimseler bakmamıştı...
quickcan' Alıntı:iç görünümü değişmesi gerek. (makyajlı kasası felan yapılırsa değişir)
uzklr13' Alıntı:Tam olarak inanmasamda 6 ay içerisinde makyajlı bir versiyonun çıkacağı söylendi bana bayi tarafından...
otecopel' Alıntı:bence almam yureyen teneke kapısı kapat git arka bagaj kapağından tın ve tız sesini duy ilk önce bunu kessinler ondan sonra 4l 4h lscd lock gibi özellikleri koysunlar bır düşüneyim.