"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,944

Dacia Duster alır mıydınız? (Would you buy a Duster?)

• Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one)

Kullanılan: 65 28.9%
  • Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.)

Kullanılan: 92 40.9%
  • Hiç bir fikrim yok. (I have no idea)

Kullanılan: 4 1.8%
  • Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me)

Kullanılan: 34 15.1%
  • Nefret ediyorum. (I hate it!)

Kullanılan: 30 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    225
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Hız sabitleyici sonradan takılabiliyor ;)

HIZ.jpg

Etiketler

önceki aracım 2001 rover45 idi.
abartmıyorum DUSTER ın kullanımı çook hoşuma gitti :D araç tam bana göre...

arkadaşlar bende bundan birkaç ay önce dustere merak ettim hatta deneme test sürüşü yaptım altını üstünü inceledim ama kaporta olarak bana zayıf geldi, ayrıca euro ncap kaza testleri var youtobe de yazarsanız mçıkar ordada arabanın ön taraf tamamen gidiyor ancak 3 yıldız alabildi buda aceba güvenlik konusunu kafamda soru işareti bıraktı sonucta bunu göz ardı etmemek gerekir..şimdi 2.el bir temiz freelander bakıyorum çok sağlam bir yapıya sahip benden size tavsiyem kaza testlerine önem verin ona göre araba alın...

sezer57' Alıntı:
arkadaşlar bende bundan birkaç ay önce dustere merak ettim hatta deneme test sürüşü yaptım altını üstünü inceledim ama kaporta olarak bana zayıf geldi, ayrıca euro ncap kaza testleri var youtobe de yazarsanız mçıkar ordada arabanın ön taraf tamamen gidiyor ancak 3 yıldız alabildi buda aceba güvenlik konusunu kafamda soru işareti bıraktı sonucta bunu göz ardı etmemek gerekir..şimdi 2.el bir temiz freelander bakıyorum çok sağlam bir yapıya sahip benden size tavsiyem kaza testlerine önem verin ona göre araba alın...

2007 model öncesi Freelander'lar da bildiğim kadarıyla 3 yıldız almış, 2007 sonrası ise 5 yıldız, fiyatlarını söylemiyorum bile. Bu arada Duster 3 yıldız almıştır ama neden aldığı belli zaten. Aynı yolcu ve yaya güvenlik oranlarıyla diğer araçlar 4 yıldız aldılar. bknz. http://www.euroncap.com/latest.aspx
Safety assist ve arka kapıda açılma yüzünden kaybetti puanları.

ben almmaya niyetlendim. malatya ılıcaklar'a gittim ve 4x4 disel üat model özellikle ESPli olandan istedim. biz size döneceğiz deyip telefonumu aldılar. 1 aydır dönmelerini bekliyorum.
ben de uygun ikinci el kia sportage aldım. hanımın çok hoşuna gitti. ben eski arabayla devam ediyorum. seneye almayı düşünüyorum. ama malatya'dan almam. adamlar sattıkları malı tanımadıkları gibi satmak ta istemiyorlar sanki... tok satıcılar anlaşılan...

67 oy kullanan arasında "hiç bir fikrim yok" seçeneği hiç seçilmemiş :D
Ne güzel herkesin bir fikri var Duster konusunda ;D ;D

kryktltrk' Alıntı:
... adamlar sattıkları malı tanımadıkları gibi satmak ta istemiyorlar sanki... tok satıcılar anlaşılan...

Size katılmamak mümkün değil...Nette o kadar takip ettikten sonra arabalar bayilere geldiğinde
bizde büyük bir hevesle gitmiştik...Aynen bizimde yüzümüze kimseler bakmamıştı... :smiley: :smiley: :smiley:

Demirtaş' Alıntı:
Size katılmamak mümkün değil...Nette o kadar takip ettikten sonra arabalar bayilere geldiğinde
bizde büyük bir hevesle gitmiştik...Aynen bizimde yüzümüze kimseler bakmamıştı... :smiley: :smiley: :smiley:

Araca talep fazla ve satışlar da çok olunca haliyle ilgilenmiyorlar, en iyisi bu tür bayileri şikayet etmek lazım. Merkez cezalarını iyi kesiyor :D

iç görünümü değişmesi gerek. (makyajlı kasası felan yapılırsa değişir)

quickcan' Alıntı:
iç görünümü değişmesi gerek. (makyajlı kasası felan yapılırsa değişir)

Tam olarak inanmasamda 6 ay içerisinde makyajlı bir versiyonun çıkacağı söylendi bana bayi tarafından...

uzklr13' Alıntı:
Tam olarak inanmasamda 6 ay içerisinde makyajlı bir versiyonun çıkacağı söylendi bana bayi tarafından...

Söylentiye göre 2012 yılında Brazilya, Arjantin, Şili, Meksika ve Rusya'da Renault Duster olarak çıkacak yeni modellerde bazı makyajlamalar olacakmış, Ön kokpit yenilenmekle birlikte Örneğin 1.6 90hp, 1.6 102hp ve 2.0 140hp 4x4 Benzinli motorlarla çıkacak ve de Otomatik seçeneği olacakmış. Ayrıca araçta navigasyon ve iyi bir ses sistemi olacakmış ve de 2.0 olan araca LSD koyacaklarmış. Bunlar yukarıda bahsettiğim pazarlarda olması düşünülüyormuş. Tabi bunların hepsi söylenti zaman içerisinde görecez.

Bunlar da aracın ve ön kokpitin fotoları
[attachment=1]
[attachment=2]

kokpit2.jpg

spy.jpg

Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one) 23 (27.7%)
Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.) 37 (44.6%)
Hiç bir fikrim yok. (I have no idea) 0 (0%)
Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me) 15 (18.1%)
Nefret ediyorum. (I hate it!) 8 (9.6%)

83 kişiden hala "hiçbir fikrim yok" diyen çıkmadı. iyi, kötü herkesin bir fikri var demek ki :smiley:

bence almam yureyen teneke kapısı kapat git arka bagaj kapağından tın ve tız sesini duy ilk önce bunu kessinler ondan sonra 4l 4h lscd lock gibi özellikleri koysunlar bır düşüneyim. :D :D :D :D

otecopel' Alıntı:
bence almam yureyen teneke kapısı kapat git arka bagaj kapağından tın ve tız sesini duy ilk önce bunu kessinler ondan sonra 4l 4h lscd lock gibi özellikleri koysunlar bır düşüneyim. :D :D :D :D

tenekeler forever ;))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri