"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,946

Dacia Duster alır mıydınız? (Would you buy a Duster?)

• Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one)

Kullanılan: 65 28.9%
  • Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.)

Kullanılan: 92 40.9%
  • Hiç bir fikrim yok. (I have no idea)

Kullanılan: 4 1.8%
  • Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me)

Kullanılan: 34 15.1%
  • Nefret ediyorum. (I hate it!)

Kullanılan: 30 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    225
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Hiç bir fikrim yok. (I have no idea) 1 (1%)

Bir kardeşimiz fikrim yok diye oy kullanmış...
Bu oyla birlikte bu kardeşimizde bi fikre sahip olmuştur diye düşünüyorum... ;) ;) ;)
Saygılar...

Etiketler

kahraman1520' Alıntı:
Ben dacia loganı 2006 yılında sıfır olanını 17250 tl ya aldığımda türkiyede 2001 model reno19 a 15500 tl verenler vardı ben de çok duydum dacia alınır mı satsan alan olmaz 2 senede dökülür. Ben logana 3 aylıkken lpg taktırdım. 4,5 sene dağ taş gezdim bu süre zarfında yetkili servise hiç gitmedim lpg den dolayı motor garantisi sona ermişti. araç beni hiç üzmedi araçta rahatsız edici takurtu tıkırtı hiç duymadım. Hatta bozuk yollarda çok altını vurdum. benim duster almamdaki en önemli etken dacia yı kullanarak tecrübe etmem oldu. eğer beklentiniz kullanışlılık ise duster yeterde artar bile( burada ağır offroad yapmaz diyenlere sözüm yok ben zaten sedan otomobil yerine dusteri tercih edenlerdenim.) Şehir içinde büyük suvlardan daha kullanışlı dağlık alanlarda sedanlardan daha performanslı. Dusteri %90 şehir içinde kullanan hafta sonlarıda ailesini yanına alıp şöyle gönlümüzce gezelim diyenler tercih edebilirler. yok ben her gördüğüm çamura taşa kayaya arabamı sokarım diyenlerin dusterle zaten işi olamaz.

Sizin bu yazdıklarınız dusterle ilgili yazılan yüzlerce sayfadan daha etkili oldu diyebilirim

Bolu Sarıalan Land Rover buluşmasında bizim gittiğimiz yerlere gelebildi standart halde. Bence alınır , garanti iptalinden korkmayan arkadaşlarda yükseltme,lastik vinç vs takarlar bizim araçlarımızla kafa kafaya gider o zaman. :smiley:

Kod:

yapma dostum. duster dediğin arac anca nıva nın git tiği yere kadar gider. ken dimizi kandirmayalım arkadaşlar.bir aracın sıfır km değeri 45.0000 tl son model. diyer bir aracın atıyorum 2002 model değeri 35.0000 tl bu nasıl oluyor o zaman herkez 2 el aracını satar. sıfır duster alır yok böyle birşey u tanmas sanız duster diyeceksinizki lonbarcını yada opel frontera 3,2 210hb olmaz böyle birşey.

araçlar parasına göremi arazi aracı oluyor. :smiley: o zaman veyron hakkatten arazi aracı. yanlış hatırlamıyorsam 4.500.000tl en kral o değil mi? veya tamam lastikleri büyük olcak dersenizde en iyi arazi aracı bmw x6 öyle mi??

sizler cok alıngan tiplersiniz sen oluyorsun ki x6 yı kendi rakibiniz görüyorsunuz dostum biz türklerde bir ata sözü vardır ac tavuk kendini buyday anbarında sanar yapmayın duster dediğin arac lada nıvanın en sen getirildiği aractır şüpesizdirki fiyatına göre değerine göre eşsiz bir arac amma sizler bu aracı kalkıpta x6 yada 45.0000.00000000 tl lik aracla kıyaslarsanız bu olmaz lütfen ;D ;D

konfor ve fiyat olarak x6 üstün olabilir ancak karda, yağmurda, çamurda Duster daha iyi. :D videoları izleyin onlar size anlatır. :smiley: donaım olarak eksik bir araç o konu doğru ama arazide Duster x6dan iyi :D

konfor ve fiyat olarak x6 üstün olabilir ancak karda, yağmurda, çamurda Duster daha iyi. videoları izleyin onlar size anlatır. donaım olarak eksik bir araç o konu doğru ama arazide Duster x6dan iyi

tabiki X6 asfalt aracı yani bizim dilde kuaför aracı yani yani nivanın gittiği yera DEĞİL X6 DEĞİLX5 BİLE gidemez benim en samimi bir diş doktoru arkadaşım aldı eşinin isteğinin üstüne heryere dusterle gitmeye başladık amma ve lakin kusara bakmayın 3 ay sonra sat tık niye niye bir düşünün ben demiyorumki cok kötü bir arac sadece deyi kimle kıyas ediyorsunuz buna dikkat edin diyorum sadece duster dusterdir.

tamamda hüseyin bey, karşılaştırmayı siz başlattınız sanki.. sizden önceki abimiz sadece kendi fikirlerini yazmış. :smiley:

tabiki konu başlığı duster alırmıydınız yada duster nasıl bir arac yada dusterin rakibi kimdir konu başlığı bu olunca bende böyle yorumlara yorum yapmak zorunda kaldım sadece bir yorum haaa bu arada duster yorum yapılan bir arac sa demekki tutulan yada bir başka dilde geleçeğin orta sınıfı bir arac olarak kar şımıza cıkacak bir sınıftır.umarım sizler dusterci olarak etkili ve etik bir şekilde illerliyen yılarda dusteri bir offraod aracı ve aynı zamanda günlük kullanımda bunu taşıyacak bir arac olarak karşımıza cıkarsınız.

Kullanıcıları bu araçtan memnunlar, ancak her araç gibi arada birkaç kişi çıkıyor tabii memnun olmayan. Ama memnun olanlar bu araçtan her geçen gün daha güzel işler çıkarıyor. :smiley: bizim isteğimiz araç sahipleri Geziler düzenlesinler. :D arazide görmek daha hoş oluyor. :smiley:

Kullanıcıları bu araçtan memnunlar, ancak her araç gibi arada birkaç kişi çıkıyor tabii memnun olmayan. Ama memnun olanlar bu araçtan her geçen gün daha güzel işler çıkarıyor. bizim isteğimiz araç sahipleri Geziler düzenlesinler. arazide görmek daha hoş oluyor.

eeee buna kendin gülüyorsun kardeş bu nasıl olacaaakkkkkk :D :D :D :D

olur olur neden olmasın bakın Ümit abiye sürekli geziyor Duster'i ile. Bu arada Duster 1.5dCi aracın bakım aralıkları 20.000km oldu almak için bir neden daha :smiley:

olur olur neden olmasın bakın Ümit abiye sürekli geziyor Duster'i ile. Bu arada Duster 1.5dCi aracın bakım aralıkları 20.000km oldu almak için bir neden daha

can kardeş sana iyi geceler ben kacar sana dusterinle beraber iyi geceler varkına vardınmı bilmem amma saat tam2.02 sabah yani ;) :smiley:

tercih yapmak lazım bir araç alırken ilk;

1) Konfor mu satın almak istiyorum ?
2) Kullanışlılık mı ?
3) Her ikisi mi ?

1) 47 bin üstünden konuşuyorum opel'in son modelleri olsun, seat 'ın modelleri vb'nin gibi araçların bi çok modelini bulur kullanırsınız fazlasıyla yeter konfor adına..
2) İşlevsellik bakarsanız Duster gibi araçlara yönelirsiniz, bu gibi araçlarda fazla konfor aramassın, ararsan seni bu tercih standartı 3. şıkka atar..
3) Hem konfor hemde işlevsellik, 47 'binin üstünde verebileceğiniz araçlarda mevcuttur.

Konfordan derken, geniş alan ferah alan, kasis geçişleri filan değil bunlar duster 'da bulunuyor zaten, sadece kaplamalı yumuşak konsollar, ıvır zıvır detaylar, iç görünüm vb gibi şeyler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR