Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çöl Kartalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 273
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 226,728
Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

İzmir'den birkaç fotoğraf :smiley:[attachment=1]

1226.jpg

1235.jpg

1233.jpg

1234.jpg

Bursa Sergisi 081.jpg

Etiketler

Sayın Çölkartalı, İzmir'imizin güzel yerlerinden (Karşıyaka,İnciraltı,Konak,Alsancak) Fotograflar çekip gezmişsiniz. İzmir gerçekten harika bir yerdir. İlçeleri ile birlikte mutlaka görülmesi gereken şehirlerimizdendir.

Şeref bey, gerçekten güzel bir şehir İzmir. Özellikle çevresi karavancılar için kalınacak keyifli sahiller ile önem kazanıyor. Bu yaz kısmetse o sahilleri keşfetmek istiyoruz. İstanbul'dan sevgilerimizle :smiley:

Salih bey, İzmir bizim de beğendiğimiz şehirlerden biridir. Fırsat buldukça İzmir'i ve yakın çevresini keşfetmek istiyoruz :smiley:

İzmir'den sevgili dostum İlyas Bayram ile keşif gezisindeyiz :smiley:[attachment=1]

1231.jpg

1229.jpg

1232.jpg

Sayın Çöl Kartalı

Bu güzel resimleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.yurdumuzun her tarafı ayrı bir güzellikte.

selamlar

Sn. olivin44, sn. damast, beğendiğinize sevindik. Çok teşekkürler :smiley:

gezilerimizden seçtiğimiz fotoğraflara devam :smiley:[attachment=1]

5779.jpg

5793.jpg

11729.jpg

8062.jpg

3439.jpg

Sizi izlemeye devam. Resimler güzel tadını çıkarmıssınız gezginliğin.

Güzel yurdumuzu gezmek ne kadar güzel. ;) bende tatile gitmek istiyorum

tatto mu pansuman mı makro göerelim .yakışmışmı....? iyi gezmeler tiyatrodan kareler beklerdim gelecek galiba. hiyerapolis tiyatrosu ve de yamac paraşut ü hareketleri vs.iyi gezmeler. paylaşım için teşekürler.

Sn. freegraf, Çalış Plajı'nda özgürlük simgem Martı'yı dövme olarak yaptırdım. Bakalım daha ne fotoğraflar gelecek, ben de merak ediyorum :smiley:

Pamukkale gezisi devam :smiley: Havuz kenarında tasarım zevki :smiley:[attachment=1]

4108.jpg

4109.jpg

4174.jpg

4177.jpg

vallaha bekliyorum bekle gör.modundayım.iyi paylaşımlar.kemerdeki kareler gayet tadındaydı.

Teşekkürler sn. freegraf :smiley:

Gezilerimizden birkaç fotoğraf daha :smiley:

5797.jpg

11654.jpg

11652.jpg

11521.jpg

Sakl?kent.jpg

Çok gezenlere ''leyleği havada mı gördünüz'' diye sorarlar. Biz onbinlerce leyleği karavanımızın tepesinde uçarken gördük :smiley: [attachment=1]
Birkaç daha fotoğraf daha :smiley:

SDC13264.jpg

2012.jpg

11688.jpg

1192.jpg

5831.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri