Çamlıyayla

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,589

meteeor

METEEOR'UM ve BEN..
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Reşadiye
slm
dağı-bayırı-çamuru-karı-zor şartları -doğayı seven herkes.
çamlıyaylaya yolu düşen herkese kapım açıktır.
bır bardak çay ikram edebılırım.
ama bır bardak
bu cıvarda yaşadığınız sorunlara elımden geldığınce yardımcı olmak ısterım.
SEFA--0505-5655898 yada çamlıyayla sınırlarında 155 ten bana ulasabılırsınız.
sizlerle tanışmaktan mutlu olurum..

Etiketler
Ynt: Çamlıyayla

yayladan manzaralar

P1420340.jpg

vallahi eskiden çok yolum düşüyordu ama şimdilerde belki yılda bir bile değil ama yolum düşerse söz ugrarım ama demliğin sonunu getiririm bilesiniz:smiley:

citir valla demlık kolay sız gelın
gelen dostlarımıza kapımız açık.
her zaman beklerız...

inşallah geliriz bir gün bende sizi adanaya beklerim ne zaman isterseniz özelden telefonumu verebilirm saygılar:smiley:

bende yılda bır gelebılıyorum deyınce uzakta bır yerdesınız sandım..
pes artık adana şurası bu aralar buralar kar görmek karda eglenmekmısteyenlerın akınına ugradı
jipine arabasına atlayan burda
hadi sızde bır hışımla çıkın gelın bakın kış bıttı bıtecek....
benden soylemesi..

vallahi benim çocuklar hiç kar görmedi büyük oğlanda çok istiyor ama ben hem karlı havada araç kullanmadım hemde vakit sorunumuz var biraz kimbilir belki birden eser kafamıza geliriz bi stres atmayada ihtiyacımız var aslında dediğim gibi kısmet:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR