Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,984

Etiketler
Ynt: Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

cihanülker' Alıntı:
valla seni beni düşünemiyorum oralarda ,dağın başında umutttan sıra gelirse tabii mide fesatından ölürüzzz ;D ;D

Umut saat 7 ye kadar tehlikeli, nasıl olsa o saatte uyur kalır. Ondan sonra yiyecekler bize kalır ;D ;D

hocam eğer yengehanımdan izin alabilirsen cuma günü toyota buluşmasına gelsen bizim ekiple , ankaraya atla gel buradan gidelim ,sonra yine seni buradan yolcu ederiz ,veya bir gece misafirim olursun ;D

hocam ben sponsor arıyorum gitmek için beraberde gidebilriz ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam eğer yengehanımdan izin alabilirsen cuma günü toyota buluşmasına gelsen bizim ekiple , ankaraya atla gel buradan gidelim ,sonra yine seni buradan yolcu ederiz ,veya bir gece misafirim olursun ;D

Bu gidişle Kerim'in sığınma evi gibi bende bahçeye bir kulübe yapacağım hanım kovduğunda kalmak için. :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
valla seni beni düşünemiyorum oralarda ,dağın başında umutttan sıra gelirse tabii mide fesatından ölürüzzz ;D ;D

Biz yani ailem 5 sene Mersinde, 16 sene Hatayda kaldı Cihancım yani o yörenin mutfağını iyi bilirim...

Yiyip yiyip göstermeyen birine kaptırmam o lezzetleri, olmadı ona sadece ekmek-peynir falan veririz nasılsa yarım saat sürmeden hazmedecek, acıktım diyecek ;D

SDC' Alıntı:
Biz yani ailem 5 sene Mersinde, 16 sene Hatayda kaldı Cihancım yani o yörenin mutfağını iyi bilirim...

Yiyip yiyip göstermeyen birine kaptırmam o lezzetleri, olmadı ona sadece ekmek-peynir falan veririz nasılsa yarım saat sürmeden hazmedecek, acıktım diyecek ;D

Dediğim gibi saat 7 ye kadr oyalayabilirsek ondan sonrası kolay uyur kalır bir sandalyede nasılsa :D

emrahmarti' Alıntı:
Hocam çok güzel bir faaliyet olmuş, inşallah beraber böyle bir faaliyeti tekrarlayabiliriz.

Emrah zaten Osmaniye programımız var artık o zamana kadar sen yurt dışına gitmezsen Altuğla katılacaksınız zaten. Tekrarı daha güzel olur inşallah

acemi80' Alıntı:
Bu gidişle Kerim'in sığınma evi gibi bende bahçeye bir kulübe yapacağım hanım kovduğunda kalmak için. :D :D :D

Sevgili hocam,sen ne diyosun ;D
Farkındayım bende,bu tempoyla gidersek,benim bavulda yavaş yavaş hazırlanıyor. ;D
Bigün bi bakmışım,kilitler değişmiş,bavul kapının önünde ;D
Bunu aşmak adına,burası yerimi bilmiyorum ama,sus payı olması açısından ;D eşli bir kamp teklif ediyorum ;D,yoksa bu gidişle elimde bavul, dolaşıp durucam ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ayne şöyle çoluk çocuk bir toplanalım yavvv ,yoksa kıyamet koptu kopacak ,hatta ufak yollu koptuda ;D

Bence haklılarda.

Yada herşeyi göze alıp gezenbilir "erkek sığınma evi" yapsınlarda hiç olmazsa sokakta kalmayalım ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ayne şöyle çoluk çocuk bir toplanalım yavvv ,yoksa kıyamet koptu kopacak ,hatta ufak yollu koptuda ;D

Ah Cihan sen bu pazar sabahı evdeki muhabbeti anlatsam koparsın (Yavuz babaya sor anlatsın sana )
Geçtiğimiz pazar Şile,eee bu hafta sonu komple yokum,ondan sonrakine başka planlar var yine ;D ;D
Benim durumlar fena yani ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ah Cihan sen bu pazar sabahı evdeki muhabbeti anlatsam koparsın (Yavuz babaya sor anlatsın sana )
Geçtiğimiz pazar Şile,eee bu hafta sonu komple yokum,ondan sonrakine başka planlar var yine ;D ;D
Benim durumlar fena yani ;D ;D

ben sabah evden çıkarken bir daha hiç dönmeyecekmiş gibi çıktımmm , çok korkuyorum ;D ;D ;D ;D ;D, ne olacak bu bizim halimiz bilmem ???

cihanülker' Alıntı:
ben sabah evden çıkarken bir daha hiç dönmeyecekmiş gibi çıktımmm , çok korkuyorum ;D ;D ;D ;D ;D, ne olacak bu bizim halimiz bilmem ???

Hiç sorma hiiiççç ;D
Kesin bi sus payı lazım baba ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR