Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,982
Ynt: Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

alyans dedi 3000 ytl ,telefon dedi 1500 ytl ,bende lastik dedim mt ,one dedi ,önlere kilit dedim kapıda varya dedi ön bahçede ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
alyans dedi 3000 ytl ,telefon dedi 1500 ytl ,bende lastik dedim mt ,one dedi ,önlere kilit dedim kapıda varya dedi ön bahçede ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,

Ooo tamam,senin kalemin kırılmış baba,geçmiş olsun ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Tesadüf bu ya sizin yeşilden burda da vardı. Ve bana bir yudum yine ikram ettiler ;D ;D ;D

birdahaki sefere varillerle gelicek şalgam bizden acılı

Bünyamin_01' Alıntı:
birdahaki sefere varillerle gelicek şalgam bizden acılı

Bünyamin şalgam zaten boldu. Benim yukarda kasteddiğim başka bir ikramdı. ;)

Burayı okuyunca moral buldum .Tek bizim hatun muhalif zannediyordum.Siteye bir bölüm açıp katıldığımız aktivitelere karşı çıkan eşlerimizi ikna etme yöntemlerini yazalım.Birbirimizin tecrübelerinden istifade edersek daha başarılı oluruz kanaatindeyim ;D

alihay' Alıntı:
Hocam bende donanımsızdım biliyosun, hafif üşüttüm hayıdır diyorlar, hafta sonu rakımı fazla kaçırmışım ondan oldu diyorum ;D
Ali, rakı'yı mı, rakım'ımı? (Belli etmeden götürdüysen, helal olsun)

amanos80' Alıntı:
Ali, rakı'yı mı, rakım'ımı? (Belli etmeden götürdüysen, helal olsun)

Bardakların yanında sessiz sessiz duruyordu bellimi olur ;D

Gelebilirseniz iyi olur tabi Alpaslan'a da haber veririz o zaman.

acemi80' Alıntı:
Hafta sonu yine iki günlük bir keşif gezimiz olacak

Anadolu'daki bu hareketlenme ne kadar güzel :smiley:

Yaklaşık iki sene önce Anadolu'daki arkadaşlarımız bizim gezi fotoğraflarımıza bakıp isyan ederlerdi...

İki senede çok güzel gelişmeler oldu...

Baksanıza bir önceki gezi başlığında haftasonu için yeni planlar yapılıyor ;)

Bu konuda öncülük eden tüm arkadaşlarımıza teşekkürler, yolunuz açık olsun :smiley:

SDC' Alıntı:
Anadolu'daki bu hareketlenme ne kadar güzel :smiley:

Yaklaşık iki sene önce Anadolu'daki arkadaşlarımız bizim gezi fotoğraflarımıza bakıp isyan ederlerdi...

İki senede çok güzel gelişmeler oldu...

Baksanıza bir önceki gezi başlığında haftasonu için yeni planlar yapılıyor ;)

Bu konuda öncülük eden tüm arkadaşlarımıza teşekkürler, yolunuz açık olsun :smiley:

Teşekkür ederiz Sevtap, sizin buralara gelme ihtimali beni hızlndırdı bildiğimiz ama yollarından emin olamadığımız yerleri kontrol ediyoruz. Bizim bu bölgede (gerçi ormanlık olan her yerde böyledir) Heyelan ve ağaç devrilmeleriyle yollar kapanıyor uzun süre bakımı yapılmayanlarda geçilmez oluyor. Aklımda iki rota var bir tam günlük gezi için. Ve o yolların açık olduğundan emin olmak istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri