Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,829
Ynt: Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

IMG_0742.jpg

IMG_0747.jpg

IMG_0754.jpg

IMG_0755.jpg

IMG_0758.jpg

IMG_0759.jpg

IMG_0760.jpg

IMG_0761.jpg

IMG_0762.jpg

IMG_0763.jpg

IMG_0764.jpg

IMG_0765.jpg

http://i28.photobucket.com/albums/c244/redcj576/say/IMG_0769.jpg[/IMG

[ATTACH]571829[/ATTACH]

[ATTACH]571830[/ATTACH]

[ATTACH]571831[/ATTACH]

[ATTACH]571832[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• IMG_0770.jpg
    IMG_0770.jpg
    126.4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0771.jpg
    IMG_0771.jpg
    93.2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0772.jpg
    IMG_0772.jpg
    75.7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0773.jpg
    IMG_0773.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 61

Etiketler

biz çamuru bulamadık siz karın içinde gezmişiniz. teşekkür ederiz. şu işi G.Antep e yakın organize etseniz de bizde gelsek artık...

Mete abi maşallah bir Ankara bir Tarsus buraya da bekleriz...

Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık gezi güzel etler güzel kar güzel hepiniz çok güzelsiniz devamı olacak inşaallah.

jeep' Alıntı:
biz çamuru bulamadık siz karın içinde gezmişiniz. teşekkür ederiz. şu işi G.Antep e yakın organize etseniz de bizde gelsek artık...

Mete abi maşallah bir Ankara bir Tarsus buraya da bekleriz...

Haklısın Göktuğ sınırlarımı zorluyorum son zamanlarda (yakında bahçeye bir kulübe yapıp orda kalacağım hanım eve almayacak ;D)

İnşallah ümit ediyorum ki bu mevsim sizin orda veya bizim yaylalarda mutlaka bir araya geleceğiz Antepli arkadaşlarımızla.

woooahahhhhhhh hıımm güsel gezi oldu beaaa katılan herkese teşekkürler.....

abovvvvvv, hocam siz ne yapmışınız böyle ya, tam benlik görüntüler var orada ,sen anlarsın ölçülü kebablar ,ahanda kocaman böyleee ;D hemde ,şalgamlar ,kadayıflar valla kaçırmışız çok üzüldüm :'( :'(

cihanülker' Alıntı:
abovvvvvv, hocam siz ne yapmışınız böyle ya, tam benlik görüntüler var orada ,sen anlarsın ölçülü kebablar ,ahanda kocaman böyleee ;D hemde ,şalgamlar ,kadayıflar valla kaçırmışız çok üzüldüm :'( :'(

cihan abi bir dahaki gezimize çağırıyoz ona göre

cihanülker' Alıntı:

Bir gün tekrar ederiz gerçekten çok nefis yerlerdi. Orda yiyenbilr safhasında bir eksik vardı. Tarifini yapamayacağım ;D. Saçta Erkan la beraber yaptığınız kavurma o eksikti yalnız. Şalgamın imalatçısıda aramızdaydı şalgam gerçekten çok nefisti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri