Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,986
Ynt: Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

devam

mersin027.jpg

mersin029.jpg

mersin033.jpg

mersin034.jpg

mersin035.jpg

Etiketler

hocam fotoğraflar güzelde boyutlar çok küçük yüksek çönüzürlükte atsan

alihay' Alıntı:
hocam fotoğraflar güzelde boyutlar çok küçük yüksek çönüzürlükte atsan

Benzer fotolar Tarsus dan gelecek diye düşündüm şimdilik arkadaşlar ön bilgi edinsin sayfaların açılışı hızlı olsun diye küçük boyutta attım . Eğer benzerleri gelmezse daha büyük boyutta atarım ali. Bu arada ben daha çok senin makina ile çekmiştim onları da bekliyorum

hadi gecikmeyelim fotoları atalım beklemedeyiz arkadaşlar

acemi80' Alıntı:
Benzer fotolar Tarsus dan gelecek diye düşündüm şimdilik arkadaşlar ön bilgi edinsin sayfaların açılışı hızlı olsun diye küçük boyutta attım . Eğer benzerleri gelmezse daha büyük boyutta atarım ali. Bu arada ben daha çok senin makina ile çekmiştim onları da bekliyorum
işim yoğun hocam ilk fırsatta

Hekese selam Saminin gelmesini bekliyorum büyük boyutta ve birbirinden harika resimler birazdan gelecek

Of of of,ne güzel karlı tepeler.
Bizde burda pişelim.
Şu kar mevsimi bi başlasa artık :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Of of of,ne güzel karlı tepeler.
Bizde burda pişelim.
Şu kar mevsimi bi başlasa artık :smiley:

Erkan,yiyen bilir kısmında bir eksiklik vardı o da senin saç kavurma ;)

ERLER' Alıntı:
Hekese selam Saminin gelmesini bekliyorum büyük boyutta ve birbirinden harika resimler birazdan gelecek
Yalnız bu arada bademlerin hakkını vermeyi unutma ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR