Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,410

Etiketler

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

nordic1903' Alıntı:
Ooooo montaj başlıyor haaa :smiley: Hemen akşam bi uğrayayım bakayım şu nazlı tazeye ..Kaportası iki ay süren aracın montajı kaç ay sürer acaba ;D ;D

ben ocaktan evvel çıkmaz diyorum ordan cenk ;D

tahaozak' Alıntı:
Resim yok mu resim?

abi hiç gidemedim valla... en son gittim bayram evveli bıraktığım gibi duruyordu, moralim bozuldu bir daha uğramadım ;D
edaghan' Alıntı:
fırsatım olursa uğramaya çalışırım.

bekleriz:smiley:

Valla Aralık geldi ;D Dediğin doğru olabilir..Bu işlerin en oluru zaten 6 ay ;D .. O yüzden sıkma canını..

Ben de tubular tampon alıp sis farlarını değiştirmeyi düşünüyorum..Bir Defender aşığının parası cebinde durmamalı değil mi :p

valla ben de istedim tubular tampondan

şu humadaki 1000 tl civarı olan bir tane var onu mu diyorsun cenk?

pahalı geldi bana, ben de en düzünü aldım vinçli olanının 300 350 tl gibi bir rakama geldi.

bence de cebinde duracağına defenderın üzerinde dursun :p

Resimdeki tamponı yaptırmaya çalışacam

DSCN4322.jpg

veteran' Alıntı:
valla ben de istedim tubular tampondan

şu humadaki 1000 tl civarı olan bir tane var onu mu diyorsun cenk?

pahalı geldi bana, ben de en düzünü aldım vinçli olanının 300 350 tl gibi bir rakama geldi.

bence de cebinde duracağına defenderın üzerinde dursun :p

Ben de kararsız kaldım aslında ..Ünal Abi'ye yaptırsam Camel Trophy tarzı yaptıracağım ..O da en iyi ihtimalle 700 - 800 TL ye malolacak..Sonra Yunanistandaki defender tayfasının fotoğraflarına baktım..Hemen hepsi tubular takmış ve gayet de güzel duruyo..Sanırım 900 TL ye alırım..Beni esas sis farları düşündürüyo :smiley: 6 tane hella FF 50 ve 2 tane Hella Comet 500 almayı planlıyorum..

Aklında olsun sis farı alamaya karar verirsen Sirkecide toptancısını buldum..Turan Zaim diye bi firma ..Google 'da birarat..Fiyatlar makul..

benim araç satıldı gibi taha bey. işin güzel yanı vinç ve vinç tamponu boşa çıkıyor ;D bu resimdekinede oldukça benziyor. ;)

bora1071' Alıntı:
benim araç satıldı gibi taha bey. işin güzel yanı vinç ve vinç tamponu boşa çıkıyor ;D bu resimdekinede oldukça benziyor. ;)

vince ne istiyorsun peki bora? bir de kaçlık?

edaghan' Alıntı:
ön panjura takacağın sisler çamur yüzünden pek kullanışlı değil. ama temizken gayet iyi aydınlatma sağlar.

abi çamursuzken iş görsün, aydınlatması zayıfmış diye duydum, girecez saçma sapan yerlere, önümüüz görebilelim:smiley:

tepe aydınlatmasını portbagajla beraber yapmayı planlıyorum

yarın huma hayırlısıyla ordan alıp araca dahi takmadığım jantları geri alıp boostları da alırsam, konsolun parçasını kaplattım onu da aldım mı, koltuk meselesi kalıyor geriye.... he bir de vinç... bir de lastik ;D ;D ;D

iş varmış hala ya ;D

Lastik ne takacaktın? Bora bey vinçi satarmı bilmem yeni defender'a takar diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR