Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,395
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

nordic1903' Alıntı:
Arkadaşlar ;

Cooper STT'lerden çamurda bir Sİlverstone Extreme ya da Insa Turbo performansı beklemeyin ..Ben maddi durumum itibarıyla iki set lastik alamıyordum..Tek bir set ile hem günlük kullanım hem de hafif araziyi nasıl aşarım dedim ve iki alternatife düştüm ..Biri Federal Couragia diğeri de Cooper STT idi..Sonra bu siteden birkaç Federal kullanıcısının asfalt performanı hakkındaki olumsuz yorumlarını okudum ve direkt STT'ye döndüm..Çimli çamurlu bir araziye girdim iki üç defa görünürde kolay gibi görünen ama içine girilince ne olduğu anlaşılan bi orman arazisiydi..Ve her seferinde de lastikler beni üzmedi..

O zaman stt: ;D

Etiketler

slm göktug kardeşim koltuk olarak ne nasıl bişe düşünüyorsun paylaşırsan sevinirim...saygılar

gomera' Alıntı:
hayırlı olsun. :smiley:

fiyatı?

teşekkürler... 900 küsüre geldi
NVR01' Alıntı:
Selam göktug kardeşim koltuk olarak ne nasıl bişe düşünüyorsun paylaşırsan sevinirim...saygılar

dolaşıp çıkmacıları uygun birşeyler alıp kaplatacam gibi gözüküyor...

anladım kardeş buldugun koltugu ne marka araca ait oldugunu bilgilerini felan paylaşırsan sevinirim banada bilgi olur begenirsem bende takarım...saygılar

slm göktuğ maşallah aracına cok güzel olmuş,,yalnız yan camlar eksik demişsin sıfırı varmı veya sen ne takacaksın bide fiyat konusunda biraz bilgi verirsen sevinirim....

Maaşallah renk mükemmel olmuş, açık havada çekimleri varmı, bitmesini merakla bekliyorum, hatta bir gün ziyaret etmek de isterim yakından görmek için.

NVR01' Alıntı:
Selam göktuğ maşallah aracına cok güzel olmuş,,yalnız yan camlar eksik demişsin sıfırı varmı veya sen ne takacaksın bide fiyat konusunda biraz bilgi verirsen sevinirim....

teşekkürler

valla komple 0 aldım camları + fitilleri filan... 1000 tl filan tuttu yanılmıyorsam. emin de değilim pek çünkü değişik zamanlarda dğeişik parçaları aldık 1 seferde ellerinde olmuyor tamamı...

tek sürgülü cam eksik...

ProntoBasso' Alıntı:
Maaşallah renk mükemmel olmuş, açık havada çekimleri varmı, bitmesini merakla bekliyorum, hatta bir gün ziyaret etmek de isterim yakından görmek için.

ne zaman istersen...

açık alan resmi yok dükkan içinde toplanıyor çunku

tahmınım 2 3 haftaya açık hava resimleri olur:D

slm göktug cevap için teşekkürler,,, komple camları mı 1000 tl tuttu yoksa tek arka sürgülü camlarmı bide fitiller dahilmi....

veteran' Alıntı:
bütün camlar + fitiller 1000 küsür tl idi...

ne demek

her zaman yardımcı olurum:smiley:

süper kardeşim senden ricam arka sürgülü camlar ve en arka 5.kapı camını takınca resimlerini eklersen sevinirim bide camlar orjinal mi yaptırmammı..saygılar kafanı şişirdim kusura bakma ;D ;D ;D

veteran' Alıntı:
tamamdır eklerim takılınca camlar

yaptırma değil bu arada direk otokar üretimi camlar... renkli olaraktan

oo süper hem orjinal cam hem renkli teşekkürler kardeşim aldıgın yeri unutmada banada alırız ordan kısmet olursa...teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR