Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,300
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

takip etmedik konuyu baştan sona okudum güzel bir dram valla bu gidişle bende gelecem aranıza ben askerde mog cuydum landlarda pek gözümyoktu bence Göktuğ bey askerde fikir değiştirdi ondan satma eylemine yeltendi ;D
Yani deyişim 20000 değerindeki bir ford ranger in 2.5 cc 4x4 ve 2006 model olması yıllık mtv si 2000 küsür...
Şimdi 88 model bir land tüm parçaları 0 landıkdan sonra yıllık mtv si kaç oluyor acaba.

Etiketler

BBOYTED' Alıntı:
takip etmedik konuyu baştan sona okudum güzel bir dram valla bu gidişle bende gelecem aranıza ben askerde mog cuydum landlarda pek gözümyoktu bence Göktuğ bey askerde fikir değiştirdi ondan satma eylemine yeltendi ;D
Yani deyişim 20000 değerindeki bir ford ranger in 2.5 cc 4x4 ve 2006 model olması yıllık mtv si 2000 küsür...
Şimdi 88 model bir land tüm parçaları 0 landıkdan sonra yıllık mtv si kaç oluyor acaba.
2,5 Motor için yıllık 350 400 civarıdır çünki landların bir kısmı arazili otomobil olarak sınıflandırılıyor
en azından benim kullandıgım 94 110 benzinli öyle idi arazili SW araç 5+1 istihap haddi yazılıydı ruhsatta.

uzunca bir aradan sonra güncelleme yapalım o zaman:smiley:

araç dün kalp nakli için bagerlere emanet edildi...

bagerlerde;
araca far korumaları takılacak,
karter muhafaza sacı bağlanacak,
stepne taşıyıcısı takılacak,
bd30 atılacak izolasyon yapılaraktan ve son dişli oranı değişecek,
3cm lik spacer çıkartılıp 5.5cm spacer takılacak.

telsiz ve sirin için de umut artık çözecek işimizi:smiley:

diğer sitelerde motor atıldığını gördüm. resimlerini felan paylaşmışlar aracın

gökhan bey aracın komple masrafı ne kadar tuttu bu işe kalkışmayı düşünüyorum da saygılar kazasız belasız kullanın aracınızı .

slm Göktug bey
hadi hayirlisiyla tamamlamak kismet olur ins.Merakla bekliyoruz kolay gelsin
saygilar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.