Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,409

Etiketler

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

aracın fiyatını 14.500 e çekince son 10 günde aramaların sayısı arttı. ciddi olan 3 kişiden biri olan karamandan ahmet bey ile bugün 3.kez görüştük. vinç ve tamponunu istemediğini söyledi.

aracı önce hayırlısıyla satıldıktan sonra sabredebilirsem niyetim 100 gün hiç bir şey almamak ;D vinç, vinç tamponunu hatta tampon üstü 2 sis lambası ile alt karter korumayıda satmayı düşünüyorum.

tahaozak' Alıntı:
Fiyat aldın mı?

yok almadım abi hiç

sen bi ara yazmıştın uygun fiyat senin konuna sanırım....

bora1071' Alıntı:
aracın fiyatını 14.500 e çekince son 10 günde aramaların sayısı arttı. ciddi olan 3 kişiden biri olan karamandan ahmet bey ile bugün 3.kez görüştük. vinç ve tamponunu istemediğini söyledi.

aracı önce hayırlısıyla satıldıktan sonra sabredebilirsem niyetim 100 gün hiç bir şey almamak ;D vinç, vinç tamponunu hatta tampon üstü 2 sis lambası ile alt karter korumayıda satmayı düşünüyorum.

o zaman senden vinç için bir fiyat alalım mı yoksa satışa göre mi alacaz fiyatı bora:smiley:

tahaozak' Alıntı:
Resimdeki tamponı yaptırmaya çalışacam

winchbumpdef-4.jpg

bu arada gayet yakışıklı tamponmuş bu ya... ???

nordic1903' Alıntı:
BF Goodrich ama ne ;D .. M/T mi yoksa A/T mi ??

Önümüz kış sana tavsiyem benimkiler olur..Cooper Discoverer STT ...Fiyat olarak BF ile çok fark yok..Ve asfaltta çok sıkıntı yaratmıyo..

ben at düşünüyorum amai senin şu cooper stt için düşüncen aklımı çeliyor sürekli...

tahaozak' Alıntı:
Benim aldığım en uygun fiyat 250 tl idi

sahibinden üzerinde o fiyattan oldukça yüksek valla pek dışardan soruşturma imkanım olmadı henüz ama,
eğer alacak olursam bf goodrich, iletişime geçelim

Ben sana bf al yada stt al diyemem ikisinide kullanmadım. Kulllananlardan aldığım yorumlar stt nin görüntüsüne nazaran sesinin çok az olması idi. Hem sesi az hemde arazi performası iyi (görüntüde aynı) o zaman dedim stt. Bakalım pişman olurmuyum.

tahaozak' Alıntı:
Ben sana bf al yada stt al diyemem ikisinide kullanmadım. Kulllananlardan aldığım yorumlar stt nin görüntüsüne nazaran sesinin çok az olması idi. Hem sesi az hemde arazi performası iyi (görüntüde aynı) o zaman dedim stt. Bakalım pişman olurmuyum.
cenk de aynısını diyor

o zaman ben de cooper lanıym en iyisi...
arabasını alamadık lastiğini alalım :p

İstersen beni bekle benim araç seninkinden 1 gün önce biter :p :p :p test edip yorum yapayım ::smiley:

veteran' Alıntı:
valla abi açık yüreklilikle söylüyorum, inşallah çok daha erken biter ;D

çünkü ben ocak diyorum benim ki için
O zaman test işi sana kaldı ;D ;D ;D Ben 4 lt benzin aldım defenderen yanında duruyor ustalarada söyledim 1.5 ay daha bitmezse tutmayın NEROYU

veteran' Alıntı:
cenk de aynısını diyor

Arkadaşlar ;

Cooper STT'lerden çamurda bir Sİlverstone Extreme ya da Insa Turbo performansı beklemeyin ..Ben maddi durumum itibarıyla iki set lastik alamıyordum..Tek bir set ile hem günlük kullanım hem de hafif araziyi nasıl aşarım dedim ve iki alternatife düştüm ..Biri Federal Couragia diğeri de Cooper STT idi..Sonra bu siteden birkaç Federal kullanıcısının asfalt performanı hakkındaki olumsuz yorumlarını okudum ve direkt STT'ye döndüm..Çimli çamurlu bir araziye girdim iki üç defa görünürde kolay gibi görünen ama içine girilince ne olduğu anlaşılan bi orman arazisiydi..Ve her seferinde de lastikler beni üzmedi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri