Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,410

Etiketler

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

bayramın bitmesiyle kargodan parçalar da ufak ufak gelmeye başladı:smiley:

1 2 parça kaldı beklediğim...

çözemediğim hala bir koltuk meselesi vardır gidiyor

hayırlısı valla:smiley:

veteran' Alıntı:
bayramın bitmesiyle kargodan parçalar da ufak ufak gelmeye başladı:smiley:

1 2 parça kaldı beklediğim...

çözemediğim hala bir koltuk meselesi vardır gidiyor

hayırlısı valla:smiley:

Koltuk işini çözersen banada söyle.

Doblo, Kangoo tarzı araçların ön koltukları Bursa'da imalatçıdan 150-200 TL gibi rakamlara satılıyor. Malum sitede ilanları olacaktı.

Selamlar. Göktuğ ve Taha bu siteye bir göz atın derim. Bir arkadaş tavsiye etti. İşinize yarayabilir.
http://www.intero.com.tr/

bekece' Alıntı:
Selamlar. Göktuğ ve Taha bu siteye bir göz atın derim. Bir arkadaş tavsiye etti. İşinize yarayabilir.
http://www.intero.com.tr/
inceleyecem ben de...

teşekkür ederim :smiley:

övde boyandı kapılar vs vs kaldı... onları beklerkene mekanik işlerine girişecez sanırım bugünden itibaren

veteran' Alıntı:
sağ sürgülü cam yok renkli

yandık valla ;D
Düz Cam var mı ki? Alıp üstüne film çektir.Diğerlerin rengine yakın. Ben bizim land rover discovery e öyle yaptırmıştır.Maslak da...

valla bütün camları aldık
tek sağ sürgülü yok, kasım başından beri bekliyoruz... bakalım bugün yarın gelir umarım...

yarın jant işimi de hallettikten sonra alacağım parçaları sonlandırmış olacağım koltuk hariç.

bir de tabi süprizler ne çıkar bilemiyorum:smiley:

mekanik işler serkan usta tarafından olacak,
kaportasal işleri de ünal usta yaptı zaten o toparlayacak...

valla aslında dün bugün mekanikten başlayacaktıki, yükseltmesiydi, yayı, polybush kiti vs vs ama başlayamadılar henüz....

ümraniyede araç zaten, eli kulağında gibi geliyor bana:smiley:

alınanlar tam liste yaparım bugün yarın

ebay&huma&kayalar 3lüsünden temin ettim herşeyi de...

veteran' Alıntı:
mekanik işler serkan usta tarafından olacak,
kaportasal işleri de ünal usta yaptı zaten o toparlayacak...

valla aslında dün bugün mekanikten başlayacaktıki, yükseltmesiydi, yayı, polybush kiti vs vs ama başlayamadılar henüz....

ümraniyede araç zaten, eli kulağında gibi geliyor bana:smiley:

alınanlar tam liste yaparım bugün yarın

ebay&huma&kayalar 3lüsünden temin ettim herşeyi de...

Ooooo montaj başlıyor haaa :smiley: Hemen akşam bi uğrayayım bakayım şu nazlı tazeye ..Kaportası iki ay süren aracın montajı kaç ay sürer acaba ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR