Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,396
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

edaghan' Alıntı:
Göktuğ;

Verdiğin linkteki motor "servis motoru"; yani ford transit model bir aracın motorunu yenilemek için kullanılmaya uygun hali. üzerinde manifold, pompa, turbo, direksiyon pompası, radyatör, soğutucu, borular vs vs yoktur. O nedenle fiyatı uygun görünüyor.

Puma veya benzeri bir motoru R380'e takmak, LT77'ye takmaktan daha kolay; zira R380'nin prizdireği zaten uzundur. Araya bir flanş yaptırıp oturtabilirsiniz.

Motorun sıfırını veya çıkmasını almaya karar verdiğinizde özel mesaj atın, size iki yerin telefonunu vereceğim. Bulabileceğiniz en uygun yerler onlar olacaktır.

Her ikiniz de araçlarınızı güle güle kullanın.
abi teşekkürler:smiley:

sword7 nin konuyu da okudum baştan sonra...

memnunyeti valla iştahımı daha da kabarttı desem yalan olmaz:smiley:

hele çıksın benim arac da

2011 ilk 6 ay planlarım içine aldım ben bu işi galiba

Etiketler

Hayırlı olsun,

Göktuğ, senin araç rengine yakın bir Defender fotosu buldum, boya bittiğinde buna yakın bir görüntüsü olacak galiba. Bence çok güzel renk. ( fotodaki aracı, sahibi satıyormuş )

Puma motor hakkında bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Saygılar,

Barış

fume_defender_01.jpg

iki kare bile yetti gayet güzel olacak...
ama gene beklemeye devam ediyoruz sabırsızlıkla...

veteran' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar...

cenk bende yavaştan aklına girip sani kaportada ufak dokunuşlar eğer gerek varsa, ardından da boya işine sokarım ;D

O işe en az 5 yıl var kardeş..Önce Motora ellemek istiyorum.. 300 TDI ya da Duratorque ..Sonrasında bakarız..Şu an için motor daha önemli..

Kolay gelsin, şaane bir araç daha ortaya çıkıyor.
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR