Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,113
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

ihg70' Alıntı:
Evet sürgülü cam yok.
Ben de sağ arka için bekliyorum.
Hepsi değişti bir o kaldı.
Geçici olarak eskisi takıldı yenisi gelene kadar.

aynen aynen abi...
işin acı tarafı attım ben eski camı:D

bir de sök tak kısmı biraz zor oluyormuş galiba panel için tam emindeğilim ama... bir kere olsun tam olsun diye bekliyoruz ama

bakalım...

Etiketler

valla aslında tek cam olsaydı daha iyi olurdu herhalde... zaten arka kısma kimse oturamaz da koltuk olmayacağı için

artık geçtik o kısımları, cam arayıp bulmam lazım sürgülü + renkli ;D

Göktuğ kardeşim, adını LR sahipleri listesine eklettin mi?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.900

veteran' Alıntı:
valla aslında tek cam olsaydı daha iyi olurdu herhalde... zaten arka kısma kimse oturamaz da koltuk olmayacağı için

artık geçtik o kısımları, cam arayıp bulmam lazım sürgülü + renkli ;D

Sürgülü camlar kimi zaman su alma problemi yaratabiliyormuş, bence de tek cam koysanız daha sağlıklı olur. hem bence daha da güzel duruyor dümdüz. hemde çok daha ucuz.

ProntoBasso' Alıntı:
Sürgülü camlar kimi zaman su alma problemi yaratabiliyormuş, bence de tek cam koysanız daha sağlıklı olur. hem bence daha da güzel duruyor dümdüz. hemde çok daha ucuz.

Tek cam yapılmış olsaydı ileride çıkacak olan sorunlar kökünden halledilmiş olacaktı, arkadaşlarımız orijinaline sadık kalmıak istemişler bunada saygı duymak lazım.

wasp.jpg

sertem41' Alıntı:
Tek cam yapılmış olsaydı ileride çıkacak olan sorunlar kökünden halledilmiş olacaktı, arkadaşlarımız orijinaline sadık kalmıak istemişler bunada saygı duymak lazım.
abi tek camı renkli olarak yaptırabilir miyiz?

yaptırabilirsek ücret ne kadar olur?

sertem41' Alıntı:
Serhat Bey, kolay gelsin.. Abi bol bol fotograf bekliyoruz...... ;D ;D ;D

veteran' Alıntı:
abi tek camı renkli olarak yaptırabilir miyiz?

yaptırabilirsek ücret ne kadar olur?

Göktuğ selam;

Ben iki camı yaptırdım, herşeyi ile beraber 150 TL verdim, daha sonra film kapladım. Renklisi ne kadardır bilemiyorum. Kaldıkı sen tek cam yapayım diyorsun, oda yakışmaz be kardeşim, tekir bekir olur. :D :D :D

Selamlar.
bekece' Alıntı:
Serhat Bey, kolay gelsin.. Abi bol bol fotograf bekliyoruz...... ;D ;D ;D

Ya ne bileyim bugünler de biryerlere gidesim gelmiyor, WASP ın süslemeleriyle uğraşıyorum. Lastiğim parçalanmıştı tek lastik alacağım şimdi, onun derdine düştüm, hallettim sayılır.

Zaten bir yerlere gidersem burada fotoğrafları koyarım.

Selamlar.

sertem41' Alıntı:
Göktuğ selam;

Ben iki camı yaptırdım, herşeyi ile beraber 150 TL verdim, daha sonra film kapladım. Renklisi ne kadardır bilemiyorum. Kaldıkı sen tek cam yapayım diyorsun, oda yakışmaz be kardeşim, tekir bekir olur. :D :D :D

Selamlar.
Ya ne bileyim bugünler de biryerlere gidesim gelmiyor, WASP ın süslemeleriyle uğraşıyorum. Lastiğim parçalanmıştı tek lastik alacağım şimdi, onun derdine düştüm, hallettim sayılır.

Zaten bir yerlere gidersem burada fotoğrafları koyarım.

Selamlar.

tek cam değil ya:smiley:

çift cam olarak yaptırmak niyetim...

peki kasa kısmını nasıl hallettin abi sen?

veteran' Alıntı:
tek cam değil ya:smiley:

çift cam olarak yaptırmak niyetim...

peki kasa kısmını nasıl hallettin abi sen?

Selam Göktuğ,

Kasa ya bir şey yapmadık hiç dokunmadık, camcı arkadaşımız DOC tabir ettiğimiz araçlara takılan yada ne bileyim başka araçlara uyan düz camlardan kesti iki tane taktı.

Yani senin anlayacağın olan kasaya göre normal evlere cam takıyor gibi bu camları keserek yaptı.

Benimkilerin zaten lastikleri de çürümüştü onlarda değişmiş oldu, gayet de güzel oldu.

sertem41' Alıntı:
Selam Göktuğ,

Kasa ya bir şey yapmadık hiç dokunmadık, camcı arkadaşımız DOC tabir ettiğimiz araçlara takılan yada ne bileyim başka araçlara uyan düz camlardan kesti iki tane taktı.

Yani senin anlayacağın olan kasaya göre normal evlere cam takıyor gibi bu camları keserek yaptı.

Benimkilerin zaten lastikleri de çürümüştü onlarda değişmiş oldu, gayet de güzel oldu.

kasa derken, camın çerçevesi demek istedim ben aslında:smiley:

ya şu bilgisayar dilinde sıkıntı çekiyorum biraz sanırım ;D

veteran' Alıntı:
kasa derken, camın çerçevesi demek istedim ben aslında:smiley:

ya şu bilgisayar dilinde sıkıntı çekiyorum biraz sanırım ;D

Sıkıntı yaptığın şeye bak sen de... Ne var ki, gayet güzel anlaşabiliyoruz boşverrrr....

Olayı anladın önemli olan bu.

veteran' Alıntı:
peki bucamlardan sipariş versek ne kadar sürede hazırlanır abi?

Ne süresi Göktuğ, sanayide bir camcıya götür aracı, sen aracı götürmeyeceğine göre yada bilmiyorum artık, hemen kesip yapıyorlar. Ama sen renkli istiyorsun onun birşey diyemiyorum.

Ben sanayide yani İzmitte, 2-3 saatte yapmışlardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR