veteran
Kemaliye Sevdalısı
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.
haftaiçi bekleyecem artık çıkmaz haber sanayi de hallediym ben de artık...
haftaiçi bekleyecem artık çıkmaz haber sanayi de hallediym ben de artık...
veteran' Alıntı:haftaiçi bekleyecem artık çıkmaz haber sanayi de hallediym ben de artık...
veteran' Alıntı:ototrim miş camı üreten, izmitte yeride öğrendiğim kadarıyla... 2 gündür görüşüyoruz telefon ve email aracılığyla ama tatmin edici bir sonuca varamadık hala... ???
teşekkürler serhat abi valla bakalım ptesiye hazır olcak cam filan dediler de... olacak mı olmayacak mı bakacazsertem41' Alıntı:Göktuğ selam;
İzmitten yardımcı olabileceğim bir şey varsa bana söylersen sevinirim, seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
koltuk olayını hiç ellemedim daha... neden?bekece' Alıntı:Selam göktuğ..Koltuk olayını ne yaptın??
Bazıları opel ve citroen ön koltuklarından bahsettiler. Gayet de güzel oluyormuş.veteran' Alıntı:teşekkürler serhat abi valla bakalım ptesiye hazır olcak cam filan dediler de... olacak mı olmayacak mı bakacazkoltuk olayını hiç ellemedim daha... neden?
çünkü araba bitsin evin otoparkına getirip rahat rahat tum zemini izolasyon yapmayı planlıyorum, ardından komple kaplatmayı. haftaya haftasonu hurdacı gezip LR ailesinden çıkma koltuk bulabilecek miyim onu araştıracam bir de...
suyabatmaz' Alıntı:Göktuğ,
Elektrikçi girmeden ve motor konulmadan, tünel ve motor bölümünü yapman iyi olur, aracın içini sonra yaparsın tabi.
Benimkinde, motor inmeden nasıl yaparım diye düşünüp duruyorum, imkansız tabi ;D
nordic1903' Alıntı:Valla Cumartesi oradaydım..Adam toparlıyo ama sonuçta bunun bi zamanı var..O bitirmeden döşemeci elektrikçi giremez onlar girmeden motorcu giremez Moralini bozma hala çok çok öndesin birçok Defender toplayıcısından..14 ayda toplayanını biliyorum ;D
Bu arada motor tarafından izolasyon yaptırmıyorsun neden ???
veteran' Alıntı:unal ustaya da serkan ustaya da 153 defa dedim
gerek yok da gerek yok diyo 2si de. motorun atılmasına filan var daha ama, alıp malzemeyi gidip kendim yapmayı düşünüyorum
nordic1903' Alıntı:Çıkış noktaları şu olabilir..Oraya yapıştırdığın malzemenin arasına zamanla su kaçıyo ve çürüme hızlanabiliyo..Bager Kardeşlere bi mesaj at..Onlar Mürselimin arabasının önüne pütür benzeri bişey atmışlardı..Belki ondan atmak istersin..Bende o bölümde de izolastyon var ama benimkini çok kötü yapıştırmışlar..
veteran' Alıntı:evet cenk, sanırım olay o da, işte... ses sıkıntısı çıkartacak gibi geliyor bana