Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,392

Etiketler
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

veteran' Alıntı:
haftaiçi bekleyecem artık çıkmaz haber sanayi de hallediym ben de artık...

Sana kalmış birşey Göktuğ, sonuçlar burada. Artık nasıl istersen.

Ama hangisi olursa olsun kesin güzel olur.

eveeet

son gelişmeleri aktarıyorum:

gelişme yok ;D

cam gelene kadar incik boncukları almakla geçiriyorum, kapı kolu olsun, kilit olsun, cam açma kolu olsun, ıvır zıvır şeyleri tamamladım bu arada...

Göktuğ Kardeşim birkaç foto eklesem kızmazsın değil mi ? Aracın muhteşem olacak şimdiden belli..

DSC04352.jpg

DSC04355.jpg

DSC04353.jpg

ototrim miş camı üreten, izmitte yeride öğrendiğim kadarıyla... 2 gündür görüşüyoruz telefon ve email aracılığyla ama tatmin edici bir sonuca varamadık hala... ???

veteran' Alıntı:
ototrim miş camı üreten, izmitte yeride öğrendiğim kadarıyla... 2 gündür görüşüyoruz telefon ve email aracılığyla ama tatmin edici bir sonuca varamadık hala... ???

Göktuğ selam;

İzmitten yardımcı olabileceğim bir şey varsa bana söylersen sevinirim, seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

sertem41' Alıntı:
Göktuğ selam;

İzmitten yardımcı olabileceğim bir şey varsa bana söylersen sevinirim, seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
teşekkürler serhat abi valla bakalım ptesiye hazır olcak cam filan dediler de... olacak mı olmayacak mı bakacaz:smiley:
bekece' Alıntı:
Selam göktuğ..Koltuk olayını ne yaptın??
koltuk olayını hiç ellemedim daha... neden?
çünkü araba bitsin evin otoparkına getirip rahat rahat tum zemini izolasyon yapmayı planlıyorum, ardından komple kaplatmayı. haftaya haftasonu hurdacı gezip LR ailesinden çıkma koltuk bulabilecek miyim onu araştıracam bir de...

veteran' Alıntı:
teşekkürler serhat abi valla bakalım ptesiye hazır olcak cam filan dediler de... olacak mı olmayacak mı bakacaz:smiley:koltuk olayını hiç ellemedim daha... neden?
çünkü araba bitsin evin otoparkına getirip rahat rahat tum zemini izolasyon yapmayı planlıyorum, ardından komple kaplatmayı. haftaya haftasonu hurdacı gezip LR ailesinden çıkma koltuk bulabilecek miyim onu araştıracam bir de...
Bazıları opel ve citroen ön koltuklarından bahsettiler. Gayet de güzel oluyormuş.

suyabatmaz' Alıntı:
Göktuğ,

Elektrikçi girmeden ve motor konulmadan, tünel ve motor bölümünü yapman iyi olur, aracın içini sonra yaparsın tabi.

Benimkinde, motor inmeden nasıl yaparım diye düşünüp duruyorum, imkansız tabi ;D

tunel kısmı derken tam neresi oluyor?

nordic1903' Alıntı:
Valla Cumartesi oradaydım..Adam toparlıyo ama sonuçta bunun bi zamanı var..O bitirmeden döşemeci elektrikçi giremez onlar girmeden motorcu giremez :smiley: Moralini bozma hala çok çok öndesin birçok Defender toplayıcısından..14 ayda toplayanını biliyorum ;D

Bu arada motor tarafından izolasyon yaptırmıyorsun neden ???

unal ustaya da serkan ustaya da 153 defa dedim
gerek yok da gerek yok diyo 2si de. motorun atılmasına filan var daha ama, alıp malzemeyi gidip kendim yapmayı düşünüyorum:smiley:

veteran' Alıntı:
unal ustaya da serkan ustaya da 153 defa dedim
gerek yok da gerek yok diyo 2si de. motorun atılmasına filan var daha ama, alıp malzemeyi gidip kendim yapmayı düşünüyorum:smiley:

Çıkış noktaları şu olabilir..Oraya yapıştırdığın malzemenin arasına zamanla su kaçıyo ve çürüme hızlanabiliyo..Bager Kardeşlere bi mesaj at..Onlar Mürselimin arabasının önüne pütür benzeri bişey atmışlardı..Belki ondan atmak istersin..Bende o bölümde de izolastyon var ama benimkini çok kötü yapıştırmışlar..

nordic1903' Alıntı:
Çıkış noktaları şu olabilir..Oraya yapıştırdığın malzemenin arasına zamanla su kaçıyo ve çürüme hızlanabiliyo..Bager Kardeşlere bi mesaj at..Onlar Mürselimin arabasının önüne pütür benzeri bişey atmışlardı..Belki ondan atmak istersin..Bende o bölümde de izolastyon var ama benimkini çok kötü yapıştırmışlar..

evet cenk, sanırım olay o da, işte... ses sıkıntısı çıkartacak gibi geliyor bana:smiley:

veteran' Alıntı:
evet cenk, sanırım olay o da, işte... ses sıkıntısı çıkartacak gibi geliyor bana:smiley:

Göktuğ,

Abi bırak o kadar olsun, DEFENDER a biniyorsun, sesini de duymassan olmaz ki.

''Aracım DEFENDER benim, sesin ilaçtır benim'' :D :D

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR