badleon Kamp I Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 Yer Mersin 20 Kas 2010 #241 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. renk secimi super olmus,cok saglam bir makina olacak bu
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 21 Kas 2010 #242 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. teşekkür ederim yarın 3 5 parça var onları da bırakacam gövde rengine boyanması için bakalım ne zaman bir araya gelecekler
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. teşekkür ederim yarın 3 5 parça var onları da bırakacam gövde rengine boyanması için bakalım ne zaman bir araya gelecekler
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 22 Kas 2010 #243 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bayramın bitmesiyle kargodan parçalar da ufak ufak gelmeye başladı 1 2 parça kaldı beklediğim... çözemediğim hala bir koltuk meselesi vardır gidiyor hayırlısı valla
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bayramın bitmesiyle kargodan parçalar da ufak ufak gelmeye başladı 1 2 parça kaldı beklediğim... çözemediğim hala bir koltuk meselesi vardır gidiyor hayırlısı valla
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 22 Kas 2010 #244 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: bayramın bitmesiyle kargodan parçalar da ufak ufak gelmeye başladı 1 2 parça kaldı beklediğim... çözemediğim hala bir koltuk meselesi vardır gidiyor hayırlısı valla Genişletmek için tıkla ... Koltuk işini çözersen banada söyle.
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: bayramın bitmesiyle kargodan parçalar da ufak ufak gelmeye başladı 1 2 parça kaldı beklediğim... çözemediğim hala bir koltuk meselesi vardır gidiyor hayırlısı valla Genişletmek için tıkla ... Koltuk işini çözersen banada söyle.
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 23 Kas 2010 #245 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. tamamdır abi da valla zor iş sanki bu koltuk meselesi
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 23 Kas 2010 #246 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Doblo, Kangoo tarzı araçların ön koltukları Bursa'da imalatçıdan 150-200 TL gibi rakamlara satılıyor. Malum sitede ilanları olacaktı.
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Doblo, Kangoo tarzı araçların ön koltukları Bursa'da imalatçıdan 150-200 TL gibi rakamlara satılıyor. Malum sitede ilanları olacaktı.
bekece Kamp II Mesajlar 269 Tepkime Puanı 0 Yer Üsküdar 23 Kas 2010 #247 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Selamlar. Göktuğ ve Taha bu siteye bir göz atın derim. Bir arkadaş tavsiye etti. İşinize yarayabilir. http://www.intero.com.tr/
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Selamlar. Göktuğ ve Taha bu siteye bir göz atın derim. Bir arkadaş tavsiye etti. İşinize yarayabilir. http://www.intero.com.tr/
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 23 Kas 2010 #248 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Bilgi için teşekkürler faydalı oldu.
bekece Kamp II Mesajlar 269 Tepkime Puanı 0 Yer Üsküdar 23 Kas 2010 #249 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Eyvallah. Faydamız olduysa ne mutlu bizlere..
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 24 Kas 2010 #250 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bekece' Alıntı: Selamlar. Göktuğ ve Taha bu siteye bir göz atın derim. Bir arkadaş tavsiye etti. İşinize yarayabilir. http://www.intero.com.tr/ Genişletmek için tıkla ... inceleyecem ben de... teşekkür ederim övde boyandı kapılar vs vs kaldı... onları beklerkene mekanik işlerine girişecez sanırım bugünden itibaren
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bekece' Alıntı: Selamlar. Göktuğ ve Taha bu siteye bir göz atın derim. Bir arkadaş tavsiye etti. İşinize yarayabilir. http://www.intero.com.tr/ Genişletmek için tıkla ... inceleyecem ben de... teşekkür ederim övde boyandı kapılar vs vs kaldı... onları beklerkene mekanik işlerine girişecez sanırım bugünden itibaren
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 26 Kas 2010 #251 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. sağ sürgülü cam yok renkli yandık valla ;D
bekece Kamp II Mesajlar 269 Tepkime Puanı 0 Yer Üsküdar 26 Kas 2010 #252 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: sağ sürgülü cam yok renkli yandık valla ;D Genişletmek için tıkla ... Düz Cam var mı ki? Alıp üstüne film çektir.Diğerlerin rengine yakın. Ben bizim land rover discovery e öyle yaptırmıştır.Maslak da...
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: sağ sürgülü cam yok renkli yandık valla ;D Genişletmek için tıkla ... Düz Cam var mı ki? Alıp üstüne film çektir.Diğerlerin rengine yakın. Ben bizim land rover discovery e öyle yaptırmıştır.Maslak da...
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 26 Kas 2010 #253 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. valla bütün camları aldık tek sağ sürgülü yok, kasım başından beri bekliyoruz... bakalım bugün yarın gelir umarım... yarın jant işimi de hallettikten sonra alacağım parçaları sonlandırmış olacağım koltuk hariç. bir de tabi süprizler ne çıkar bilemiyorum
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. valla bütün camları aldık tek sağ sürgülü yok, kasım başından beri bekliyoruz... bakalım bugün yarın gelir umarım... yarın jant işimi de hallettikten sonra alacağım parçaları sonlandırmış olacağım koltuk hariç. bir de tabi süprizler ne çıkar bilemiyorum
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 26 Kas 2010 #254 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Montaja ne zaman geçiliyor? canlı canlı görmek isterim. kim toplayacak?
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Montaja ne zaman geçiliyor? canlı canlı görmek isterim. kim toplayacak?
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 26 Kas 2010 #255 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. mekanik işler serkan usta tarafından olacak, kaportasal işleri de ünal usta yaptı zaten o toparlayacak... valla aslında dün bugün mekanikten başlayacaktıki, yükseltmesiydi, yayı, polybush kiti vs vs ama başlayamadılar henüz.... ümraniyede araç zaten, eli kulağında gibi geliyor bana alınanlar tam liste yaparım bugün yarın ebay&huma&kayalar 3lüsünden temin ettim herşeyi de...
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. mekanik işler serkan usta tarafından olacak, kaportasal işleri de ünal usta yaptı zaten o toparlayacak... valla aslında dün bugün mekanikten başlayacaktıki, yükseltmesiydi, yayı, polybush kiti vs vs ama başlayamadılar henüz.... ümraniyede araç zaten, eli kulağında gibi geliyor bana alınanlar tam liste yaparım bugün yarın ebay&huma&kayalar 3lüsünden temin ettim herşeyi de...
nordic1903 Grizzly Bushcraft Mesajlar 1,261 Tepkime Puanı 2 Yaş 49 Yer Kavacık - Istanbul Web www.imageresim.com 26 Kas 2010 #256 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: mekanik işler serkan usta tarafından olacak, kaportasal işleri de ünal usta yaptı zaten o toparlayacak... valla aslında dün bugün mekanikten başlayacaktıki, yükseltmesiydi, yayı, polybush kiti vs vs ama başlayamadılar henüz.... ümraniyede araç zaten, eli kulağında gibi geliyor bana alınanlar tam liste yaparım bugün yarın ebay&huma&kayalar 3lüsünden temin ettim herşeyi de... Genişletmek için tıkla ... Ooooo montaj başlıyor haaa Hemen akşam bi uğrayayım bakayım şu nazlı tazeye ..Kaportası iki ay süren aracın montajı kaç ay sürer acaba ;D ;D
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: mekanik işler serkan usta tarafından olacak, kaportasal işleri de ünal usta yaptı zaten o toparlayacak... valla aslında dün bugün mekanikten başlayacaktıki, yükseltmesiydi, yayı, polybush kiti vs vs ama başlayamadılar henüz.... ümraniyede araç zaten, eli kulağında gibi geliyor bana alınanlar tam liste yaparım bugün yarın ebay&huma&kayalar 3lüsünden temin ettim herşeyi de... Genişletmek için tıkla ... Ooooo montaj başlıyor haaa Hemen akşam bi uğrayayım bakayım şu nazlı tazeye ..Kaportası iki ay süren aracın montajı kaç ay sürer acaba ;D ;D