Bosna Ve Hersek'de 13 Gun. 30 Mayis - 12 Haziran 2017

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grkn-sa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,082
12 Haziran Pazartesi:
Bu sabah erkenden yola cikip Karakaj hudut kapisindan sorunsuz olarak Sirbistan'a gectik.
...............
Cigdem & Gurkan.

Sıradaki Sırbistan gelsin...

12 Haziran Pazartesi:
..........................

Bu yaziya begenileri ve yorumlariyla destek veren herkese candan tesekkur ederiz.

Cigdem & Gurkan.

Asıl biz size teşekkür ederiz.
Keyifi ve zahmeti bir arada çekenler sizlersiniz.
Biz sadece masa başında ,yazılarınız okurken ve fotolarınıza bakarken ,zahmete katlanmadan büyük keyif alıyoruz.

gürkan bey. bu soğuk kış günlerinde, bu kadar emek verip hazırladığınız güzel gezi yazılarınız içimizi ısıtıyor.teşekkür ederim.

Güzel gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler,
Bosna hersekten benim aklımda kalan üç şey var.
Hüzün kokan şehirleri
Yemyeşil doğası
Yemekleri

Tesekkurler Sayin sado.

Levent Bey, dileriz siz de gonlunuzdeki gezinizi en kisa zamanda gerceklestirirsiniz.

Son düzenleme:

Gürkan bey gezi yazınızı okumayı az önce bitirdim, hem sevindim, hem de üzüldüm. Sevindim, çünkü çok zevk aldım. Üzüldüm, çünkü keşke daha uzun olsaydı, daha çok okuya bilseydim diye içimden geçirdim. Benim gezme konusundaki açgözlülüğümü mazur görmenizi diliyorum. Elinize ve emeğinize sağlık, saygılar sunuyorum

aradan uzun bir vakit geçmiş olsa bile yazınızdan çok istifade ettiğimi yazmadan geçmeye gönlüm razı olmadı. teşekkürler.

Yazınızı yeni okuyabildim. Bende bu yıl izine gelirken o bölgeyi gezmek istediğim için araştırıyorum. Yazınız onun için çok yararlı olacak. Çok teferruat vermişsiniz. Bravo.
Teşekkürler.

Yazınızı yeni okuyabildim. Bende bu yıl izine gelirken o bölgeyi gezmek istediğim için araştırıyorum. Yazınız onun için çok yararlı olacak. Çok teferruat vermişsiniz. Bravo.
Teşekkürler.
Sayin irfan57; yazimiza gosterdiginiz ilgiye ve begeninize biz de tesekkur ederiz. Size guzel geziler dileriz

SON KONULAR - FORUM