Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak
ince999' Alıntı:
Size yazdığınız tarzdan dolayı soru sordum."KESİNLİKLE" diyebilmek için konu hakkında detaylı bilginiz olması gerekir ben öyle sandım,durum öyle değilmiş.Peki bilmediğiniz bir konuda nasıl oluyor da KESİNLİ konuşabiliyorsunuz.Ben sizin kesin demenizden evvelde yine bu başlıkta yağ kullandığımı yazmıştım.Siz kesin kullanmayın deyince ben ya hiç bir şey bilmiyor,yada başkasının malına kastı olan bir durumuna düştüm bunun farkındamısınız?
Size bir daha sorayım kısaca "TURBO" dediğimiz -SUPERCHARCER- aşırı dolum sisteminin nasıl çalıştığını biliyormusunuz?
Sayın adını bilmediğim forum yazarı, ben Mehmet hocama (iyi kötü bir muhabbet ortamımız olduğu ve forumdan tanıdığımız için) fikrimi beyan ettim, bu benim fikrim ben olsam böyle yaparım diyorum,
Mehmet hocam beni ister dinler ister dinlemez,
siz kendinizi haklı çıkarmak için beni motor sınavına sokmaya çalışıyorsunuz,
ben risk almam ve önermem diyorum siz ben yaptım oldu diyorsunuz,
ben motor konusunda hiç bir şey bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyorum bir enjektör 700-1500tl turbo 1500tl ve yukarısı
işçilik hariç, eğer enjektör kaynamışsa sökülemiyorsa oda artı masraf,
işte benim gerçeğim,
senede ortalama 10000km yapıyorum, sizin anlattığınıza göre depo başına ortalama 75tl kar ediyorsunuz bir depo ile 600km gittiğimizi varsayalım 10000:600=16,6depo x75tl senede 1249,9 tl kar ediyorum, sene de 1250tl için ben bu riski almam diyorum size, ve başkasına da önermem,
ismini bilmediğim tanımadığım bir kişinin de kağıt üzerinde ne kadar kendini haklı göstersede tavsiyesine uymam, neticede bir hasar olduğu zaman ben zararlı çıkacağım,
bunlar benim kendi görüşlerim,
size yine şunu soruyorum
çok kendinizden eminseniz ve bilginize güveniyorsanız dediğim gibi garanti verin ben de kullanayım, biz de kullanalım