buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Bitkisel Yağı Akaryakıt Olarak Kullanmak
halen aynı yerdesin ve sorularla kendini bilgili ve haklı gösterme çabasındasın,
haklıysan ve bilgiliysen neden etrafına saldırı vaziyetindesin,
biraz sakinleş de ne demek istemişim veya ne anlatmaya çalışıyorum tekrar oku
ince999' Alıntı:Sayın Bartek konu ile ilgili olarak sözünüzü bana göre veya ben olsam diyerek başlayıp okuyanda kendi yorumunuz olduğunu anında belli ediyorsunuz,bende kullanımımı anlatıyorum.Siz yine konu ile ilgili olarak teknik bilgi paylaşımı yapıp bu bilgiyi temel alarak yorum yapıyorsunuz hiç itirazım yok.Ama konu hakkında teknik açıklama yapmadan,bir motorun yapabilecegi bütün arızaları hiç bir tekni bağlantı kurmadan sadece yakıt yağ karışımı üstüne yıkıp sonrada "KESİNLİKLE" Eklentisinide kullanmak hiç hoş olmuyor.
Durmadan garanti isteyen arkadaşım akaryakıt istasyonundan aldığın yakıtın garantisi var mı?Yakıtı tanımlayan marker işlemini hiç yaptırttın mı? Aldığın yakıtın kalite olarak zannettiğin şey olduğuna nasıl emin olabiliyorsun? Nasıl bir yakıt kullanaman gerek biliyormusun? Aracına kullandığın mazotun SETAN sayısının ne olması gerktiğini biliyormusun,satılan mazotun SETANINI biliyormusun,SETAN nedir biliyormusun ki yakıt üstüne konuşalım, yanlışı doğruyu belirtelim.
Ha şunuda yeri gelmişken yazayım yağ mazot karışımında setan sayısı yükseliyor yani olumlu bir şey.
Bütün arkadaşlara soruyorum.Her türlü akaryakıt ve bunların değişik oranlarında karışımı ile çalışan yani ne buldun koy depoya türü dizel pompalı ve memeli motorlardan bilginiz varmı?Kullana veya bilgisi olan varsa lütfen burada yazabilirmi?
Saygılar
halen aynı yerdesin ve sorularla kendini bilgili ve haklı gösterme çabasındasın,
haklıysan ve bilgiliysen neden etrafına saldırı vaziyetindesin,
biraz sakinleş de ne demek istemişim veya ne anlatmaya çalışıyorum tekrar oku