Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,036
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Devam

SAM_0120.JPG

SAM_0121.JPG

SAM_0122.JPG

SAM_0123.JPG

SAM_0127.JPG

Etiketler

Her ne sistem olursa olsun, banyo ve şofben bence ASLA bir arada olmaması gereken şeyler. Bu ülke bu yüzden yeterinden fazla can kaybetti.

Hermetik tip şofbenlerin çalışma prensibi bacalı şofbenlerden çok farklıdır. Bu tarz şofbenlerin en yaygın olarak kullanılanları fanlı tam hermetik olanlarıdır. Bu cihazlar yanma için gerekli oksijeni bünyesindeki bir fan sayesinde dış ortama çıkartılan iç içe durumdaki bacasının iç borusundan almakta,yanma gerçekleştiğinde ise dış kısımdaki bacasından egzostu dışarı atmaktadır. Dolayısıyla bu tarz cihazlar bulunduğu ortamın oksijenini kullanmamakta ve bulunduğu ortama egzost yapmamaktadır. Her hangi bir şekilde şofben sönse bile üzerindeki emniyet sistemleri şofbeni korumaya almaktadır. Aşırı su basıncında şofben girişindeki emniyet ventili cihazı korumaktadır.Kapasiteleri 6 ila 24 litre/dak. olan şofbenlerde genellikle 12 litre kapasite tercih edilmektedir

Ali abi inanın gözüm değmesin diye nacizane ve iyi niyetinize sığınarak kücük bir eleştiride bulunacağım şimdiden özür dilerim umarım,yanlış anlaşılmam.
Abi bu renk uyumuda harika olan bir karavana banyodaki lavabonun altındaki kapağın meteşeleri biraz olmadı gibi geldi bana.Affınıza sığınarak bir konuda o tv,yi sürekli tak cıkarmı yapacaksınız ilerde sıkıntı yaratırmı diye düşünüyorum.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah kem gözlerden saklasın..Saygılarımla

Tugay haddime değil ama ,Ali Beyin Televizyonu çok özel ayağı sayesinde her tarafa ve tavan aaltına kilitlenir şekilde kapanabiliyor.Ben aynısından bulamadım.Lavobanın duvara gelen yeri hareketli bir araç açısından,vida ile sabitlenmekten daha kullanışlı.Görüntünün kamüfle edilmesi gerektiğini bende düşünüyorum.Pardon:Lavobonun altı beklediğimden daha güzel kamufle edilmiş.Özür.

Sanırım yanlış anlaşıldım Adil öğretmenim ben lavobonun alt kısmının kamuflesinden bahsetmemiştim o görüntüsü gercekden cok güzel.
Ben sadece kapağının menteşelerini kasdetmiştim.Tv konusuna gelince paylaşılan resim iyi incelenirse sanki aracın önünde yolcu koltuğunun,da önünde duruyo gibi.
Yazdığınız gibi o konuda ( Tv ) acıklama olmayınca bende sazan gibi atlayıp yazdım şimdi icime sindi Tv.
Hani her yapılan karavan bana yapılıyo gibi seviniyorumya.

Kıvırma.Menteşeyi nası görebiliyosun.Ben göremedim.Ha " sen ihtiyarsın,göremessin, de kabul " Borular niye açıkta diye de sorabilirsin.Televizyon göz hizasında.Seyrederken boyun ağrımayacak.Sen televizyona değil,görüntüye kapılmışsın,sanırım.Sevgiler bizden,para istemez.Sana söz benim karavanımı ilk kullananlardan olacaksın.Bayağı emeğin var.

Sn Adil hocam, Beyazsaray henüz bitmedi ama bitmek üzere epeey yol aldı, Sn Turgay 58, Sn Turan yücel, Sn Bekir Hocam iyiniyet temennilerinize eleştirilerinize çok teşekkürler. Karavan kardeşliği bu olsa gerek, sizlerin karavanındaki gelişmeleri incelerken bende ayni duygulara kapılıyorum. Karavanlı gezilerde buluşmayı dört gözle bekliyorum.
Esen kalın.

Ali abi hoş görüşünüze cok teşekkürler.Evet bizde isteriz bir gün bir yerlerde karşılaşmayı,Sevgi ve saygılarımızla tekrar güle güle kullanın..

Adil Öğretmenim sanırım uzak gözlükle baktınız isterseniz yakın gözlüğünüzü takarak altdaki resme bakarsanız temel misali arkaşları ile resim cektirmiş kendinide daire icine almış ve Fadimeye göndermiş altınada yazmış o yuvarlağın icindeki benim diye.Ellerinden öperim abicim sonsuzzzzz saygılar..

ADÄ°L HOCAYA Ä°NAT.jpg

Aman, Bülent kardeşim ben sadece nacizane fikrimi söyledim ve yaptığın işleri beğeni ile izlediğimden ayrıcada benimse,diğimden,birde hani her yapılan karavan benim ya ne yaparsın işte öyle.Teşekkürler

Adil öğretmenim 5 cayın afiyet olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri