Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,040
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

a.yilmaz' Alıntı:
Sn. Umut7105 Beyazsaray'ın ruhsatını 2+1 düşünüyorum. Tabi tekli döner koltuklu kullanım imkanıda olacak. Artık yılda bir gün de olsa çifttli koltuk olacak. Sök tak eğitimi yaparız.
Sn. Turan Yücel bey, karavanınız şimdiden hayırlı olsun tez zamanda bitirip sağlıklı ve güzel günlerde kullanın. Beyazsaray size karavanınızın yapımda yardımcı olacaksa paylaşımdan gurur duyarız.
Sn. Tugay 58 teşekkür ederim. Umarım yolumuz bir yerlerde kesişir.
Adil öğretmenimede teşekkür ederim. Aracımız bu hali ile denetimden geçti. Güvenini boşa çıkarmayacağımızı ümit ederim
Esen kalın.
Sayın Ali bey ruhsata koltuk sayısı 2+1 iken tekli koltuk,a dönuştürdügünüzde trafik kontrollerinde sorun çıkarmı ? Gerçekten yapılmış veya yapılan karavanları görmek bana çok örnek oluyor, sizde karavanınızı sarlık içinde kullanın hayırlı olsun.

Selamlar,Saygılar.

Etiketler

Sn Seyyah 54 teşekkür ederim; Sn. M.A. Birsen sorunuzun cevabını Adil hocam vermiş kendisine çok teşekkür ediyorum ,, ikigün önce ziyaretimize geldiler kendileri ile tanışmaktan çok memnun oldum. İnşallah ileriki tarihlerde beraberce bir yerlerde buluşuruz.
Sn. Turan yücel Ruhsatta 2+ 1 yazmasının tek koltuklu pozisyonda sorun olacağını düşünmüyorum AKSİ olaydı büyük sorun olurdu. Ben iyi düşünmeye çalışıyorum. Bu konuda tecrübesi olanların paylaşımlarını bekliyorum.
Bugünki çalışmalardan bir kaç kare koyuyorum.

S7300389.JPG

S7300401.JPG

S7300402.JPG

S7300403.JPG

S7300393.JPG

Sn A.Yılmaz bey merakımı maruz görün lütfen,de resimdeki o alan ne amac,la kullanılacak.
Birkez daha yazmadan gecemicem gercekten harika bir renk uyumu var ellerinize düşlerinize sağlık.

S7300296.JPG_thumb.jpg

Kapaklar çok güzel.Renk uyumu harika çok ferah göstermiş içini az kaldı ne güzel belki yağmur altında kamp yapmaya yetişir Beyazsaray:smiley:
İzmir den selam
Burak Yalçın

a.yilmaz' Alıntı:
Bugünkü çalışmalardan kareler.
Ali Bey, ben ayrılalı çok hızlanmışsınız.Ledylinin pozuna da diyecek yok.Kapaklar çok güzel olmuş.Dahada geniş görüntü vermiş.Mutfak dolabına ekli kapağı açarmısın,Tugay merak ediyor.Haklı.Selamlar.

Sn Tugay 58, işaret etmiş olduğunuz şöför arkası boşluk; şöför koltuğunun ileride olduğundan biraz büyük gözüküyor. Ama orasıda değerlendirmeye müsait. Dikkatinize teşekkürler.
Sn Goldwinger Beyazsaray'ın resmi doğum tarihi bir aksilik olmazsa 28 Mart 13 olacak, yağmurlu günler hazır olur diye düşünüyorum.
Sn. Adil hocam. Mutfak tezgahına montajlanacak olan uzatma parçasına henüz sıra gelmedi takılır takılmaz resmini koyarım.
Bugün tüm kapak amortisörleri takıldı, elektrik sistem testi yapılıp tavan lambası takıldı. Hdrofor bağlandı.
Esen kalın.

S7300427.JPG

S7300431.JPG

S7300436.JPG

Ali bey renk uyumuna bende bayıldım çok güzel kontras olmuş mobilya fotoğraflardan kusursuz görünüyor Bülent ustanın ellerine sağlık,Dolly karavan ciddi bir boşluğu dolduracak şimdiden kendini kanıtladı ;) üretici firma arttıkca rekabet artacak,rekabet artınca kalite artacak ve fiyat düşecek buda karavan hayalini kuran birçok kişinin hayaline kavuşmasına yarayacak ;) ;D

Yusuf beyin mesajına her iki konuda,da sonuna kadar katılıyorum..

Sn. Yusuf bey; karavan yapımına yeni başlasak da on yılı aşkın araştırma ve inceleme süresi geçirdim zor beğenen bir mizacım var; doğru zaman ve zemini bulduğumu düşünüyorum. Hiç kuşkum yok ki Karavan dünyası da çok titiz ve ince çalışan dürüst bir yapımcı BÜLENT Ustayı kazandı diye düşünüyorum. Bundan sonra Beylikdüzü'ne yolum düşecek geçen hafte birkaç gün orada idim, oğlumun evi için elk. su. tel, bazı ihtiyaçlar için koşuşturmaktan fırsat bulamadım. İlk geldiğimde sizinle tanışmak isterim.
Esen kalın.

Ali bey Bülent kardeşimiz tabiri caizse tırnaklarıyla kazıyarak buralara geldi çok güzel bir yere oturdu hani atalar ne demiş ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz ;) Bülent'in yaptığı işler kendi reklamını fazlasıyla yapıyor ve geldiği yeride hakediyor,yakın zamanda mevcut tezgahıda genişletip aynı sıcak ilgi ve alakayla daha çok kişiye hizmet edecektir.
Ali bey bu tarafa yolunuz düşerse mutlaka arayın bende sizinle tanışmayı çok isterim.

Ali bey İstanbul Beylikdüzü ,ne geldiginizde bende sizinle tanışmak isterim. Yusuf kardeşimle çok yakın oturuyorum. Sizleri agırlamak isterim.

Selamlar, Saygılar.
Turan YUCEL.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR