Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,041
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

ali hocam iyi dilekleriniz için teşekkür ediyor ve benimde bir karavanımın şuanda bülent bey tarafından yapıldığını bilmenizi isterim ve hatta sizinkiyle aynı gün teslim edilecek ;) sizin karavan benim karavan benim karavan sizin karavan müslümanın malı ortaktır hesabıyla hareket ediyoruz...(yaz gelene kadar gezeceğiz sözünüzü baldak (balıkesir dağcılık arama kurtarma derneği ) başkanı olmanız itibarıyle daha bir önemsiyorum)

Etiketler

Oh oh ne güzel karavancılar nihayet kendilerine göre bir usta buldular galiba. dilerim seri üretime umarım ( Bu arada iş yoğunluğundan teslimde gecikmeler yaşanmaz )

Geldide geciyomu ne usta hayırlısı bakalım.İlgine teşekkürler

Öğretmenim bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4.5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim....

TUGAY58' Alıntı:
Öğretmenim bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4.5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim....

Tugay abi meraba davlumbazların üzerinden 10 cm kesmek süspansiyona bi zarar vermez aynı zamanda sanada davlumbazların yuvarlak kısmını düzleştirmiş olarak davlumbaza yapılacak kutunun kolaylaşmasını sağlamaktan başka işe yaramaz .Yani işin özeti hiç oynamaya değmez davlumbazlarda camper karavanların kaderi yapacak bişey yok :smiley: :smiley:

bülent usta' Alıntı:
Tugay abi meraba davlumbazların üzerinden 10 cm kesmek süspansiyona bi zarar vermez aynı zamanda sanada davlumbazların yuvarlak kısmını düzleştirmiş olarak davlumbaza yapılacak kutunun kolaylaşmasını sağlamaktan başka işe yaramaz .Yani işin özeti hiç oynamaya değmez davlumbazlarda camper karavanların kaderi yapacak bişey yok :smiley: :smiley:
Bülent Usta davlumbazı 10cm kesmiyor,10cm ye düşürüyor.Sitede ivecosu olanların işini kolaylaştırıyor.Teşekkürler Tugay. Bu arada Bülent ustaya teşekkür etmeden geçemeyeceğim!Şoför mahallinin üstünün tatlı bir eğimle kafa değmeden geçme yerini yaptığı için.Teşekkürler.

TUGAY58' Alıntı:
Tugay Bey artık ivecoyu gönül rahatlığıyla alabilirsin.Tek şart: Kemal Beyle bana danışmak zorundasın.

Bülent usta sitede bu konuya hiç rastlamadım.Görüncede bir bilgi olması amacı ile yazdım bir gün bir yerde birilerine lazım olur düşüncesi ile...

Adil öğretmenim ödev alınmıştır. Şu tatlı meyil nası anlamadım ??

Çok güzel gidiyor,Allah devamına erdirsin inşallah.Bülent ustanın da ellerine sağlık...

Sn. umut7105; Ümit bey, teşekkür ederim.Daha güzelleri sizin olsun inşallah.
Mobilya iç kaplamaları zaman aldığından resimlere biraz ara vermiştik. Şimdi çaışmalar tekrar devam ediyor. birkaç resim ekliyorum.

S7300228.JPG

S7300234.JPG

S7300236.JPG

S7300243.JPG

S7300251.JPG

Maşallah çok güzel Ali abi,Allah devamını görmeyi nasip etsin.İç rengini de sen mi seçtin abi?

umut7105' Alıntı:
Maşallah çok güzel Ali abi,Allah devamını görmeyi nasip etsin.İç rengini de sen mi seçtin abi?

Ümit ; Bülent ustanın iki alternatif renk önerisinden biri idi, bu rengi seçtik kapaklar takılınca kendini gösterecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR