Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,039
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Çok güzel oluyor abi,bir an önce bitmesi ve gezi yazılarını buradan paylaşman dileğiyle...
Bu arada abi ön koltukları söktürmemişsin 2+1 mi düşünüyorsun?

Etiketler

Resimlere devam ;)

SAM_0066.JPG

SAM_0064.JPG

SAM_0065.JPG

SAM_0067.JPG

SAM_0068.JPG

karavanınız çok güzel oluyor maşallah sizin karavanınız binim aracıma örnek oluyor ben aracı aldım bakımlarını yaptırıyorum sanırım 2 hafta sonra başlarım. size va Bülent ustaya kolay gelsin.

Turan YUCEL PASHA

A.Yılmaz 05,01,2013 cumartesi günü Ankara,ya gelmiştim Bülent ustanın yanına gelip sizin aracınızı inceledim çok güzel olmuş sağlıktan kullanın.

Evet araç güzel oluyo hadi hayırlısı Turan bey sıra size yaklaştı sizdende bol bol resim bekliyoruz..

TUGAY58' Alıntı:
Evet araç güzel oluyo hadi hayırlısı Turan bey sıra size yaklaştı sizdende bol bol resim bekliyoruz..
İşallah ben de sabırsızlanıyorum ama tavan havalandırmaları yanlış gelmiş yenisini sipariş verdim sanırım bu hafta son gelir, geldiği zaman cam,tavan havalandırmalarını yapılacak ve elektrikler vs. vs.

Saygılar.

Turan YUCEL

Turan YUCEL' Alıntı:
karavanınız çok güzel oluyor maşallah sizin karavanınız binim aracıma örnek oluyor ben aracı aldım bakımlarını yaptırıyorum sanırım 2 hafta sonra başlarım. size va Bülent ustaya kolay gelsin.

Turan YUCEL PASHA
Turan Bey,Ali Beyin karavanını dün gördüm.Hiç plan arayışına girme.Bülent Ustayla bir el ense yap ve bire bir uygula.Bundan daha güzel bir dizayn olmaz.Zaten canlı olarak da görmüşsün.Burada önemli olan mobilyaların yapıldığı malzeme.Onu yaptırabilirsen gerisi kolay.Üst bagaj döşemelerinin ölçüsüde çok uygun.Ne diyelim:Bülent ustanın eline sağlık,Ali Bey de iyi günlerde kullansın.Selamlar.

Ne mutlu Ali beye Turan beye Adil öğretmenimin teftişinden gectiğine göre,İş,in 10 üzerinden 9.5,i vardır.Demek güle güle kullan kardeşim.

Sn. Umut7105 Beyazsaray'ın ruhsatını 2+1 düşünüyorum. Tabi tekli döner koltuklu kullanım imkanıda olacak. Artık yılda bir gün de olsa çifttli koltuk olacak. Sök tak eğitimi yaparız.
Sn. Turan Yücel bey, karavanınız şimdiden hayırlı olsun tez zamanda bitirip sağlıklı ve güzel günlerde kullanın. Beyazsaray size karavanınızın yapımda yardımcı olacaksa paylaşımdan gurur duyarız.
Sn. Tugay 58 teşekkür ederim. Umarım yolumuz bir yerlerde kesişir.
Adil öğretmenimede teşekkür ederim. Aracımız bu hali ile denetimden geçti. Güvenini boşa çıkarmayacağımızı ümit ederim
Esen kalın.

Merhaba. Şöfor kabin üstü sanki tamamen kapanmış gibi duruyor. Ben mi yanlış görüyorum. Farklı bir sistem mi var orada? Selamlar.

a.yilmaz' Alıntı:
Sn. Umut7105 Beyazsaray'ın ruhsatını 2+1 düşünüyorum. Tabi tekli döner koltuklu kullanım imkanıda olacak. Artık yılda bir gün de olsa çifttli koltuk olacak. Sök tak eğitimi yaparız.
Sn. Turan Yücel bey, karavanınız şimdiden hayırlı olsun tez zamanda bitirip sağlıklı ve güzel günlerde kullanın. Beyazsaray size karavanınızın yapımda yardımcı olacaksa paylaşımdan gurur duyarız.
Sn. Tugay 58 teşekkür ederim. Umarım yolumuz bir yerlerde kesişir.
Adil öğretmenimede teşekkür ederim. Aracımız bu hali ile denetimden geçti. Güvenini boşa çıkarmayacağımızı ümit ederim
Esen kalın.
Güzel ve de sağlam olmuş.Metre kübü bana göre küçük olmasına rağmen çok ferah olmuş.Sanki 15 m3 gibi.İyi günlerde kullan.Sevgiler bizden.

TUGAY58' Alıntı:
Ne mutlu Ali beye Turan beye Adil öğretmenimin teftişinden gectiğine göre,İş,in 10 üzerinden 9.5,i vardır.Demek güle güle kullan kardeşim.
Ben gönül almak için konuşmam.Ama tenkidlerimde de incitmem.Herşeyi de beğenmem.Seyfettin Hocamı daha genç gördüm. 52, 54 gibi.Belkide spor giyindiğinden olabilir.Ama yüz çizgilerinden iyi anlarım, daha genç.Ali Beyin arabası da kendi gibi genç ve pürüzsüs.Demekki paran varsa modeli yüksek tutacaksın.Allah nazardan esirgesin.Bülent Ustanın kendini korumadığını hissettim.Sigara paketinin üzerini hiç mi hiç okumamış.Sempatikliğine sözüm yok.Kamuya mal olan insanların, kendini sağlık açısından koruma sorumluluğu vardır.Sevgiler bizden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri