İşallah ben de sabırsızlanıyorum ama tavan havalandırmaları yanlış gelmiş yenisini sipariş verdim sanırım bu hafta son gelir, geldiği zaman cam,tavan havalandırmalarını yapılacak ve elektrikler vs. vs.TUGAY58' Alıntı:Evet araç güzel oluyo hadi hayırlısı Turan bey sıra size yaklaştı sizdende bol bol resim bekliyoruz..
Turan Bey,Ali Beyin karavanını dün gördüm.Hiç plan arayışına girme.Bülent Ustayla bir el ense yap ve bire bir uygula.Bundan daha güzel bir dizayn olmaz.Zaten canlı olarak da görmüşsün.Burada önemli olan mobilyaların yapıldığı malzeme.Onu yaptırabilirsen gerisi kolay.Üst bagaj döşemelerinin ölçüsüde çok uygun.Ne diyelim:Bülent ustanın eline sağlık,Ali Bey de iyi günlerde kullansın.Selamlar.Turan YUCEL' Alıntı:karavanınız çok güzel oluyor maşallah sizin karavanınız binim aracıma örnek oluyor ben aracı aldım bakımlarını yaptırıyorum sanırım 2 hafta sonra başlarım. size va Bülent ustaya kolay gelsin.
Turan YUCEL PASHA
Gördüğün doğru.Bugün kapak açıldı.mabirsen' Alıntı:Merhaba. Şöfor kabin üstü sanki tamamen kapanmış gibi duruyor. Ben mi yanlış görüyorum. Farklı bir sistem mi var orada? Selamlar.
Güzel ve de sağlam olmuş.Metre kübü bana göre küçük olmasına rağmen çok ferah olmuş.Sanki 15 m3 gibi.İyi günlerde kullan.Sevgiler bizden.a.yilmaz' Alıntı:Sn. Umut7105 Beyazsaray'ın ruhsatını 2+1 düşünüyorum. Tabi tekli döner koltuklu kullanım imkanıda olacak. Artık yılda bir gün de olsa çifttli koltuk olacak. Sök tak eğitimi yaparız.
Sn. Turan Yücel bey, karavanınız şimdiden hayırlı olsun tez zamanda bitirip sağlıklı ve güzel günlerde kullanın. Beyazsaray size karavanınızın yapımda yardımcı olacaksa paylaşımdan gurur duyarız.
Sn. Tugay 58 teşekkür ederim. Umarım yolumuz bir yerlerde kesişir.
Adil öğretmenimede teşekkür ederim. Aracımız bu hali ile denetimden geçti. Güvenini boşa çıkarmayacağımızı ümit ederim
Esen kalın.
Ben gönül almak için konuşmam.Ama tenkidlerimde de incitmem.Herşeyi de beğenmem.Seyfettin Hocamı daha genç gördüm. 52, 54 gibi.Belkide spor giyindiğinden olabilir.Ama yüz çizgilerinden iyi anlarım, daha genç.Ali Beyin arabası da kendi gibi genç ve pürüzsüs.Demekki paran varsa modeli yüksek tutacaksın.Allah nazardan esirgesin.Bülent Ustanın kendini korumadığını hissettim.Sigara paketinin üzerini hiç mi hiç okumamış.Sempatikliğine sözüm yok.Kamuya mal olan insanların, kendini sağlık açısından koruma sorumluluğu vardır.Sevgiler bizden.TUGAY58' Alıntı:Ne mutlu Ali beye Turan beye Adil öğretmenimin teftişinden gectiğine göre,İş,in 10 üzerinden 9.5,i vardır.Demek güle güle kullan kardeşim.
Adil05' Alıntı:Seyfettin Hocamı daha genç gördüm. 52, 54 gibi.Belkide spor giyindiğinden olabilir.