Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,027
Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray

Sn. Carpediem(Süleyman bey), Sn. Levet Güngör, Sn. Atila dinçer, Sn Ayhan 58; Sn. Yusuf Aybek; Sn Seyyah 58, Sn Turan Yücel, Sn. Adil Hocam, Sn. Alpaslanbey(Barıscim), Sn.Drankara(Levet bey), çok çok teşkkürler. Temennim tüm arzu edenlerin karavanlarına kısa sürede kavuşması, karavanı olanların ise planındaki rotalara tez zamanda yelken açmasıdı. Sağlıklı ve güzel günlerde vasıtalarıını kullanmasıdır. Bugün BEYAZSARAY'ı kısabir test turuna çıkardım. BAlıkesir- Bursa yolunu 30. Km. sinden (OUTLET ışıklarından) 7 Km. içeride bir doğa harikası olan YILDIZ kaplıcasına BALDAK(Balıkesir Dağcılık Kulübü) arkadaşlarım ile beraber gittik. Baharın eşsiz manzarası sıcak sulu açık yüzme havuzu kapalı banyoları ile adeta saklı bir cennet. Tesisin işletme sahibinin onayından sonra diğer bilgileride paylaşırım. Bilgi için üç resim paylaşıyorum.
Her şay gönlünüzce olsun. Sağlıkla kalınız. AliYILMAZ

S7300671.JPG

Etiketler

Ali bey Hayırlı olsun diyor mutlu ve sağlıklı geziler temenni ediyorum. Görüşmek dileği ile sevgi ve saygılar.

Sn. Kenen Yama bey; Sn. (BİBS) İsmail hocam; Sn(Cebocan) Gökhan bey, kaleminize canınıza sağlık, mutlu ve sağlıklı günlerde yurdumuzda mutlaka bir yerlerde karşılaşmak üzere Esen kalın her şey gönlünüzce olsun.

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim

Sn.Dolphin_ayvalık; çok teşekkür ederim. Daha güzeli senin ve tüm arzu edenlerin olsun.
Geçtiğimiz hafta resmi karavan olarak ilk tecrübe gezisi için Erdek,Düzler Kapıdağ kamping ve Tatlısı K.bakraç konaklaması yaptım. kısa olmasına karşın Beyazsaray'ı tanıma ve eksiklikleri keşfetme adına çok güzel oldu.
iki resim koyuyurum. Sanırım bundan sonraki yazılar Karavanlı gezilierimiz bölümünde olur.
Esen kalınız.

S7300684.JPG

S7300692.JPG

S7300702.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri