Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,033
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

gezmen' Alıntı:
Geçmiş olsun... :(

Sanırım sonuna da gelindi; kolay gelsin. :smiley:

Cavid Sezen
Cavid hocam; evraklarımız M. mühendislerine geçen cuma günü yollandı haber bekliyoruz. işlemler hazır olur olmaz fenni muayeneye gideceğiz.
Bülent ustamın bilgisayarı bozulduğu için yeni görüntü ekleyemedik. Sanırım ben ankara'ya gidince birkaç resim eklerim. İyi dileklerinize teşekkürler. İlk ziyaraet edeceğim kişilerden biriside sizsiniz.
Esen kalın.

Etiketler

Ali Bey hayırlı olsun demek için artık zamanıdır diye düşünüyorum.
Bülen Ustanın da ellerine sağlık.
Alpaslan

BEYAZ SARAY DÜNYA TURUNA HAZIR
TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN İNŞALLAH ;)

SAM_0415.JPG

SAM_0417.JPG

SAM_0418.JPG

bülent usta' Alıntı:
BEYAZ SARAY DÜNYA TURUNA HAZIR
TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN İNŞALLAH ;)
Hadi hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanın.Tekerinize taş dokunmasın.Seninde ellerine sağlık Bülent ustam.Sevgilerle gidin.

Ali bey karavanınızı huzur ve mutluluk içersinde bol gezili kullanmanızı diliyorum . Bülent ustanında ellerine sağlık.

Sayın Ali kardeşimiz dün sağolsunlar eşi ve torunuyla Erdek'te beni ziyarete geldiler tabiki çok menun oldum ve karavanının gelişmelerini payleştık çok kısa zamanda ruhsatını alacak ve ordanda benim karavanın yanına uğradık bol sohpetle uğurladık.Sadece kardeşim sana hatırlatmayı unuttum arkaya koyduğun motorsiklet rampasınada ayrıca proje çizdirip ruhsata işletmen lazım derim bunu burdan bütün arkadaşlara duyurulur bilenler belki çoğunluktadır..Ama eğer ruhsata işletmezseniz yarın arkadan çarpmayla olacak bir kazada siz suçlu durumda kalırsınız.Çünkü bu olay Türkiyemizde olmuş ve yaşanmıştır Karavan projenizden başka ayrı birde motorsiklet rampasının projesini çizdirekçesiniz onla muaneye gideceksiniz çünkü ben öyle yaptım kolay gelsin

Syn. Adil Hocam Syn. Gez-Bil;
Çok teşekkür ederim. Ruhsatı elime almadan tamam diyemiyorum. Eli kulağında sanırım önümüzdeki hafta onuda aşarız.
Adil hocam tez bitirin yaza az kaldı. bir yerlere yelken açalım.
Sn gez-bil önümüzde açtığın ufuklarda ve gezenbilir ruhu ile bizlerde sizleri takip edeceğiz. Sanırım Bursa'da ikamet ediyorsunuz.Yurdmuzun güzide bir yerlerinde karşılaşmak umutlarım ile;
Sn. Ayhan abi,( Ayhan 58)seninle tanışmak büyük zevkti Erdeğin serin bir gününde sıcacık ve samimi sohbetin ile içimizi ısıttın. Çok sağ ol sıcak ve bol güneşli günlerde tekrar buluşmak üzere
Motor sehpası öneriniz için teşekkürler takipteyim. esen kalınız.

Ali Bey, baştan sona keyifle izlediğimiz bir çalışma oldu.
Ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu geziler yapmanızı dilerim.

Selamlar.

Merhaba Ali Bey ruhsatınız önümüz hafta umarım yetişir ve 6-7 Nisan iznik buluşmamıza katılmanız dileğimle Hoşcakalın ..

Ali bey karavanınız hayırlı uğurlu olsun.Başta Bülent usta ve emeği geçenlerin eline sağlık.Bir yerlerde karşılaşmak umudu ile gezilerinizde tekerinize taş değmesin.

Ali bey hayırlı olsun.
Tez zamanda ruhsatınızıda alırsınız inşallah.
Sonrası yollar............
Hadi kolay gelsin. Gezin, dolaşın, şöyle güzel bir yorgunluk atın.

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray

Sn. Çöl Kartalı(Yeşim hanım, Bülent bey), Sn Carpediem69(Süleyman bey), Sn Numan 33, Sn Gez-bil, Sn Seyfettin hocam; Sn. Seyyah 54, Sn. Apdullah Tepe Sn. Gezegen İyi niyet ve güzel dileklerinize sonsuz teşekkürler. Sizlere uzun süredir cevap yazamadım peşinen özür dilerim. Sizlerinde bildiği gibi BERYAZSARAY bitti. Bir süre zamanının dolmasını bekledik ve Ruhsat işlerine başladık. ve on günü aşkın süredirde bu konu ile meşgul oluyoruz. ve önümüze çıkan MOTOR TAŞIMA APARATI nın ruhsata işlenmesi konusunda bir türlü başarıya ulaşamadık. Mühendisler TSE standardında konu ile ilgili bilgi olmadığını ve ruhsata işlenemeyeceği ni belirtiyorlar. Fakat geçmiş tarihlerde ruhsata işleten birden fazla örnek var benimkinde neden olmasın. Kilitlenip kaldım. Bu konuda şiddetle yardımınıza ihtiyacım var. Konu ile ilgili öneri ve tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Sn Gez-Bil Yukarıdaki mazeretim dolayısıyla 6-7 Nisan İznik buluşmasına katılamadım. Bir sonraki buluşmaya inşallah.
Sağlıkla ve esenlikle kalınız.

Ynt: Benim Karavanım. Beyazsaray

a.yilmaz' Alıntı:
Sn. Çöl Kartalı(Yeşim hanım, Bülent bey), Sn Carpediem69(Süleyman bey), Sn Numan 33, Sn Gez-bil, Sn Seyfettin hocam; Sn. Seyyah 54, Sn. Apdullah Tepe Sn. Gezegen İyi niyet ve güzel dileklerinize sonsuz teşekkürler. Sizlere uzun süredir cevap yazamadım peşinen özür dilerim. Sizlerinde bildiği gibi BERYAZSARAY bitti. Bir süre zamanının dolmasını bekledik ve Ruhsat işlerine başladık. ve on günü aşkın süredirde bu konu ile meşgul oluyoruz. ve önümüze çıkan MOTOR TAŞIMA APARATI nın ruhsata işlenmesi konusunda bir türlü başarıya ulaşamadık. Mühendisler TSE standardında konu ile ilgili bilgi olmadığını ve ruhsata işlenemeyeceği ni belirtiyorlar. Fakat geçmiş tarihlerde ruhsata işleten birden fazla örnek var benimkinde neden olmasın. Kilitlenip kaldım. Bu konuda şiddetle yardımınıza ihtiyacım var. Konu ile ilgili öneri ve tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Sn Gez-Bil Yukarıdaki mazeretim dolayısıyla 6-7 Nisan İznik buluşmasına katılamadım. Bir sonraki buluşmaya inşallah.
Sağlıkla ve esenlikle kalınız.
Sevgili Ali,karaanın hayırlı olsun,iyi günlerde kullan.Motor çekme aparatının ne olduğunu anlamadım.Çeki demiri mi diyorsun?selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR