Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,027

Etiketler

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

bariscim' Alıntı:
Bitti mi ne?
Karavanın içi açık renkle birlikte çok ferah, kontrast da uyumlu oldu, çok şık duruyor.
Ellerinize sağlık, sanırım sırada artık döşemeler var :smiley:
Alpaslan
[/quot

Barış bey meraba evet bitmek üzere Beyaz sarayın yaşını doldurması için beklemeye aldık artık yollara çıkmaya hazır ;)

Yusuf bey; dediğin gibi işler oldukça kolaylaştı. yarın ve devam eden b ir kaçgün son rutuşları yapacağız arkası günü beklemek olacak.
Tez zamanda bir adet de size yapalım. Esen kalın

Adil05' Alıntı:
uff! o ne be.Karavan fiatı.Güle güle kullanın.Ben almıyım.Ali beyde görürsem bana yeter.
Adil Öğretmenim; belki 30 yılın özlemi her şeyin imkanlar ölçüsünde iyisini kullanmak istedik. Benim karavan sizin sayılır bir gün hususi Simav'a gelirim ocağı beraberce kullanır keyfini beraberce çıkarırız inşallah.
Sizin DAlly de oldukça yol almış. Tez zamanda yollara düşer imşallh.
Selam ve saygılar.

a.yilmaz' Alıntı:
Adil Öğretmenim; belki 30 yılın özlemi her şeyin imkanlar ölçüsünde iyisini kullanmak istedik. Benim karavan sizin sayılır bir gün hususi Simav'a gelirim ocağı beraberce kullanır keyfini beraberce çıkarırız inşallah.
Sizin DAlly de oldukça yol almış. Tez zamanda yollara düşer imşallh.
Selam ve saygılar.
Ali bey bunu söz vermiş kabul ediyorum.Mutlaka beklerim.Balıkesire Bursa üzerinden değil, Kütahya üzerinden geçersen aynı yolu gidersin.Selamlar.

doğum sancıları başladı desenize.....güzel bir eser daha keyifli gezilerle yollarda olacak....
Kalın sağlıcakla

YENİ RESİMLER

S7300512.JPG

S7300517.JPG

S7300518.JPG

S7300492.JPG

S7300493.JPG

bülent usta' Alıntı:
Öğretmen arkadaşımın bir öğrencisi varmış.Arkadaşım eli cebinde demir paraları şıngırdatır dururmuş.Öğrencisi yaklaşmış;
- Şunları şıngırdatıp durma,kötü oluyorum! der.
- Mutfak dolabını durmadan göstermeyin,kötü oluyorum!
Sevgiler.

bülent usta' Alıntı:
Sevgili gezenbilir üyeleri bikaç gündür oğlumun sağlık sorunları nedeniyle yapım aşamalarını sizlerle paylaşamadım öncelikle hepinizin hoşgörüsüne sığınıyorum en kısa zamanda yeni resimleri eklicem saygılarımla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

Geçmiş olsun... :(

Sanırım sonuna da gelindi; kolay gelsin. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri