Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,315

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

bülent usta' Alıntı:
Sayın Burak bey,Engin bey iyidilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim saygılar.

Bülent,
Dostlarımızın geçmiş olsun mesajlarını okuyunca 22.sayfaya döndüm.
Oğlunun rahatsız olduğunu okudum.Hep izliyorum ama atlamışım!
Delikanlıya geçmiş olsun der,sağlıklar dilerim.
Selamlar.

SON AKSESUARLARDA YERİNİ ALDI ;)

SAM_0314.JPG

SAM_0315.JPG

SAM_0348.JPG

SAM_0350.JPG

SAM_0356.JPG

Bitti mi ne?
Karavanın içi açık renkle birlikte çok ferah, kontrast da uyumlu oldu, çok şık duruyor.
Ellerinize sağlık, sanırım sırada artık döşemeler var :smiley:
Alpaslan

Alpaslan bey; işler uzun düşünce ve ince çalışma sayesinde meydana geliyor, birde dostların objektif görüşler de bize ilham veriyor. Bülent ustama ve dostlara sonsuz teşekkürler.
Ali YILMAZ

Bülent usta ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ağa bey sende sağlıktan kullan işallah bir gün son halinide görürüz.

Selamlar Turan.

Hayırlı olsun ,işleri bayağı kolaylamışsınız....:smiley:
Bülent Usta http://www.alkocplastik.com/urunler.php?id=26&lang=tr linkte yeralan ürünleri inceleme fırsatınız oldumu hiç? İç kaplamada bir kolaylık sağlayabilirmi?

İmaj karavan da , özellikle yan iç duvarların üst taraflarında polyester döküm plakalar kullanılıyor hem ağırlığa faydası var hemde estetik olarak şık duruyor....

Yeni bir karavan daha hayat buluyor, biz de hayırlı olsun diyor ve iyi geziler diliyoruz. Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR