bülent usta
Kamp II
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY
Turan abi nedemek sen iste yeterki
Turan abi nedemek sen iste yeterki
Abdullah Bey sen buralarda mıydın? Gürcüstana gitmeyecek miydin? Selamlar.abdullah tepe' Alıntı:Devam ustam. Sen işleri ilerletdikce ben övünç duyuyorum.
Allah işlerini hiç bozmasın.
Beyazsarayda cok güzel gidiyor Ali Abi.
Sona yaklaşdıkca daha da güzelleşiyor.
bülent usta' Alıntı:İsteyen olursa aynısından birtane daha var boş bekliyor.
bir damla yagmur' Alıntı:Öncelikle burda bulunan tüm karavan severlere selamlarımı sunuyorum. Ben ankaradan murat bende bülent ustanın yaptığı işlerle karavan dünyası ile tanıştım ve çok sevdim. Yapılan işleri gördükçede karavan yapımının ne kadar meşakatli ve çok ince bir işçilik istediğini büyük bir heyecanla takip ediyorum. Bülent ustanında bu işi ne kadar titizlikle yaptığınıda söylemeden geçemiyecegim.Ayrıca her yaptığı karavanıda kendine yapıyormuş gibi ilgili ve alakadar oluyor ben kendi işimi yapsam bukadar yapamazdım diyor ve DOLLY KARAVAN'ın Karavan dünyasında farkını ve ayrıcalığınıda gösterdiğine inanıyorum....
Senden korkulur,Ustam.Leydiyide çalıştırdın ya, helal olsun sana.bülent usta' Alıntı:YENİ RESİMLER
Sn. Barış bey; İlginizeçok teşekkür ederim. Sizinde dediğinizgibi çalışmalar çok güzel gidiyor içimize siniyor.; Bu vesile ile Bülent ustamı biz kez daha kutluyorum, ellerine sağlık, müsteri odaklı ve hünerli, yolu açık ve ışıklı olsun. Kamera sorusuna gelince birinci sayfadan da görüleceği gibi arka kapıların üstündeki üçüncü stop lambasının üzerine monteli, ayarladığım açı arabanın kendi tamponundan 50 cm geriyi sıfır noktası olarak görüyor .(Emniyet açısından öyle ayarladık) İstenirse daha da tampona yakın ayarlanır, fakat maksimum görüş alanı biraz düşer. Şimdi 50 mt. civarında görüş alanı var. Selamlar.bariscim' Alıntı:Merhaba Ali Bey, Bülent Bey,
Kolaylıklar diliyorum. Ellerinize sağlık çok da güzel oluyor.
İlk sayfalarda dikketimi çeken geri görüş kamerası görüntüsü ilgimi çekti. Kameranın yeri neresi? Motor veya bisiklet gibi şeyler taşıdığınız durumda yine de düzgün görüntü alabilmeniz mümkün oluyor mu?
İyi çalışmalar dilerim.
Alpaslan