Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,027

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

abdullah tepe' Alıntı:
Devam ustam. Sen işleri ilerletdikce ben övünç duyuyorum.
Allah işlerini hiç bozmasın.
Beyazsarayda cok güzel gidiyor Ali Abi.
Sona yaklaşdıkca daha da güzelleşiyor.
Abdullah Bey sen buralarda mıydın? Gürcüstana gitmeyecek miydin? Selamlar.

Öncelikle burda bulunan tüm karavan severlere selamlarımı sunuyorum. Ben ankaradan murat bende bülent ustanın yaptığı işlerle karavan dünyası ile tanıştım ve çok sevdim. Yapılan işleri gördükçede karavan yapımının ne kadar meşakatli ve çok ince bir işçilik istediğini büyük bir heyecanla takip ediyorum. Bülent ustanında bu işi ne kadar titizlikle yaptığınıda söylemeden geçemiyecegim.Ayrıca her yaptığı karavanıda kendine yapıyormuş gibi ilgili ve alakadar oluyor ben kendi işimi yapsam bukadar yapamazdım diyor ve DOLLY KARAVAN'ın Karavan dünyasında farkını ve ayrıcalığınıda gösterdiğine inanıyorum....

bülent usta' Alıntı:
İsteyen olursa aynısından birtane daha var boş bekliyor.

Bülent Bey ,
4x4 araçlar 11 m3 mü? Boşta bekliyor dediğiniz araç sizdemi genel durumu nasıl motor ve yürüyen olarak? Bilgilendime için teşekkürler...
Kalın sağlıcakla

Süleyman Eraslan

bir damla yagmur' Alıntı:
Öncelikle burda bulunan tüm karavan severlere selamlarımı sunuyorum. Ben ankaradan murat bende bülent ustanın yaptığı işlerle karavan dünyası ile tanıştım ve çok sevdim. Yapılan işleri gördükçede karavan yapımının ne kadar meşakatli ve çok ince bir işçilik istediğini büyük bir heyecanla takip ediyorum. Bülent ustanında bu işi ne kadar titizlikle yaptığınıda söylemeden geçemiyecegim.Ayrıca her yaptığı karavanıda kendine yapıyormuş gibi ilgili ve alakadar oluyor ben kendi işimi yapsam bukadar yapamazdım diyor ve DOLLY KARAVAN'ın Karavan dünyasında farkını ve ayrıcalığınıda gösterdiğine inanıyorum....

Hoş geldiniz. Bu mesajın bir nüshasını Tanışma bölümüne gönderirseniz daha çok insan varlığınızın farkına varacaktır. ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.2640

Bülent usta motor taşıyıcısına bulunabilecek tek kusur stop lambaları, onları gömme yapabilirsen kullanıcıya çok büyük iyilik yaparsın, dışarı çıkıntılı stop çok çabuk kırılıyor, (benimki tamamen gömme değil dışarı iki santim çıkıyor ama bu üçüncü sefer stop değiştiriyorum)
ellerine sağlık, selamlar

Levet abi çok teşekkür ediyorum ilgine uyarını dikkate alacağımı bilmeni isterim saygılar.Birdahaki yapacağım platforma gömme eşya gözleride eklicem daha güzel ve işlevsel olacak.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

Bülent usta elinize sağlık çok güzel olmuş.Eşya içinde ayakkabılık düşünürsen iyi olur.Bilhassa uzun gezen karavanda sıkıntı oluyor.

Beyazsaray adına yakışır bir güzellikte imal ediliyor. Tez zamanda yollarda, kamplarda olur inşallah.
Motosiklet taşıyıcısı güzel olmuş, 2 konuyu merak ettim, öncelikle motor yüklüyken arka bagaj kapakları açılabilecek mi? bir de kaç kg ağırlık taşıyabilecek?
Kolay gelsin :smiley:

Haşmet abi meraba motor Platformun üzerindeyken arka kapılar açılmaz açılsada motora çarpar ,diğer sorunuzun cevabıda 400 450 kğ kapasiteye sahip ,ilgi ve alakana teşekkür ederiz saygılarımla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

YENİ RESİMLER ;)

SAM_0257.JPG

SAM_0258.JPG

SAM_0259.JPG

SAM_0260.JPG

SAM_0263.JPG

Merhaba Ali Bey, Bülent Bey,

Kolaylıklar diliyorum. Ellerinize sağlık çok da güzel oluyor.
İlk sayfalarda dikketimi çeken geri görüş kamerası görüntüsü ilgimi çekti. Kameranın yeri neresi? Motor veya bisiklet gibi şeyler taşıdığınız durumda yine de düzgün görüntü alabilmeniz mümkün oluyor mu?

İyi çalışmalar dilerim.
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
Merhaba Ali Bey, Bülent Bey,

Kolaylıklar diliyorum. Ellerinize sağlık çok da güzel oluyor.
İlk sayfalarda dikketimi çeken geri görüş kamerası görüntüsü ilgimi çekti. Kameranın yeri neresi? Motor veya bisiklet gibi şeyler taşıdığınız durumda yine de düzgün görüntü alabilmeniz mümkün oluyor mu?

İyi çalışmalar dilerim.
Alpaslan
Sn. Barış bey; İlginizeçok teşekkür ederim. Sizinde dediğinizgibi çalışmalar çok güzel gidiyor içimize siniyor.; Bu vesile ile Bülent ustamı biz kez daha kutluyorum, ellerine sağlık, müsteri odaklı ve hünerli, yolu açık ve ışıklı olsun. Kamera sorusuna gelince birinci sayfadan da görüleceği gibi arka kapıların üstündeki üçüncü stop lambasının üzerine monteli, ayarladığım açı arabanın kendi tamponundan 50 cm geriyi sıfır noktası olarak görüyor .(Emniyet açısından öyle ayarladık) İstenirse daha da tampona yakın ayarlanır, fakat maksimum görüş alanı biraz düşer. Şimdi 50 mt. civarında görüş alanı var. Selamlar.

Çok teşekkürler. Dikkatli bakmamışım,
Tekrar kolaylıklar dilerim, herşey gönlünüzce olsun.
Alpaslan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri