Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,027
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Bulent usta kolay gelsin ; elinize sağlık.

4x4 Mercedese ne projeniz var ;))

Hasan

Etiketler

Hasan bey meraba araca tamamen müşterimizin isteği doğrultusunda enarka sağ köşede banyo karşısında kapıya kadar kanepe üstü açılır kapanır ranza banyonun devamında kanepe üstü ranza, şoför arkası mutfak gurubu olacak saygılar.

bülent usta' Alıntı:
Hasan bey meraba araca tamamen müşterimizin isteği doğrultusunda enarka sağ köşede banyo karşısında kapıya kadar kanepe üstü açılır kapanır ranza banyonun devamında kanepe üstü ranza, şoför arkası mutfak gurubu olacak saygılar.

Teşekkürler;Kolay gelsin.

Adil hocam; motor taşıma platformunu beğenmeniz bizi memnun etti. Bu Beyazsaray'a ayrıcalık değil, olsa olsa titiz çalışma örneği olabilir. İhtiyacınız olması halinde aynısı belki dahada işlevlisi tarafınıza yapılacaktır. Bülent Usta'mın emeğine sağlık. Bu arada İkinci bahar oldukça güzel yol alıyor. Selamlar.

a.yilmaz' Alıntı:
Adil hocam; motor taşıma platformunu beğenmeniz bizi memnun etti. Bu Beyazsaray'a ayrıcalık değil, olsa olsa titiz çalışma örneği olabilir. İhtiyacınız olması halinde aynısı belki dahada işlevlisi tarafınıza yapılacaktır. Bülent Usta'mın emeğine sağlık. Bu arada İkinci bahar oldukça güzel yol alıyor. Selamlar.
Sevgili arkadaş takipteyim.Güzel gidiyor.Sevgiler.

MOTOR PLATFORMU GÜNDÜZ GÖRÜNÜMÜ

SAM_0187.JPG

SAM_0186.JPG

Devam ustam. Sen işleri ilerletdikce ben övünç duyuyorum.
Allah işlerini hiç bozmasın.
Beyazsarayda cok güzel gidiyor Ali Abi.
Sona yaklaşdıkca daha da güzelleşiyor.

Bülent usta motor taşiyıcı bir harika olmuş ellerine saglık. Nerdeyse bende isteyecem valla. :D

Selamlar Saygılar

Turan YUCEL.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri