Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,036

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

bülent usta' Alıntı:
Tugay abi meraba sana söz o menteşeleri ordan kaybedecem anlaşılan hoşuna gitmedi :smiley:
Her lafı duyma be kardeşim.Seni kandırıyor ve sonucunda bize dönüyor.İki kere dediğini yapmasan ,bi daha yazmaz.Bana da izocamları attırdı.Selamlar.

İşallah Bülent usta daha yukarılara neden olmasın sen yeterki alcak gönül,lülüğünden taviz verme bak sonuclar seni nerelere taşır.
Adil abi nede iyi etmişim Afferim bana ben doğruları burdaki üstatlarımdan öğrendim saygılar

Bülent kardeşim,

Tugay Bey' in selamı var. Kendisi gelemedi, beni gönderdi. " Menteşelere bir bak. Bülent Bey değiştirmiş mi " dedi.
Elçiye zeval olmaz :smiley:

Kolay gelsin, eline sağlık.
Çok güzel oluyor.

RESİMLERE DEVAM

SAM_0159.JPG

SAM_0157.JPG

SAM_0156.JPG

SAM_0154.JPG

bülent usta' Alıntı:
Bülent Usta eline sağlık,güzel olmuş.Tugay Beyin boşluğunu da benim umduğum gibi çözümlemişsiniz,güzel olmuş.En azından yıkanan bulaşık kabının geçici olarak konmasına yarar.Pişen yemeklerin konmasına yarar.Yarayışlı bir parça olmuş.Kapı girişi geniş olanlar için.Ben de yapmayı düşünüyorum.ayrıca sineklikler şık olmuş.Selamlar.

Sn. Adil hocam; Sn. Halil 11; Sn. Numan 33; Sn. Umut7105 Beğeninize sonsuz teşekkürler.
Beyazsaray yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. Yollara çıkacağı günlere hazırlanıyor. Bu aşamada bana çok iş düşmüyor, bu vesile ile Bülent Usta'mın hünerleri ön plana çıkıyor. Ellerine sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri