10 sayfadır bayağı bir tartışıldı. Herkes fikrini söyledi. Geçen hafta perşembe günü bende CJ imi muayene ettirdim. İzlenimlerimi anlatayım.
1- Vinç: önemli dediler, ruhsata kesin işlenmesi gerekiyor, kabul edilmez filan... Alakası yok. Vinci soran bile olmadı. Ruhsatta işletme masraflarıma üzüldüm açıkçası.
2- İlave aydınlatmalar, kimsenin umurunda değil.
3- Büyük lastik: standardını kimse bilmiyor. 35 lastikle ve 4 inç yükseltme ile yalnızca ilgi odağı oldum o kadar.
4- Çeki demiri: ruhsata işlettim. Kimse bakmadı. Stepnenin altında öylece durdu.
5- Egzos sesi: ara gazı verip durdular, bu ne kadar ses diyen olmadı.
6- Telsiz: Ruhsatı olacak şudur budur, inanmayın. Muayene de zaten sorun yok ayrıca dağlarda gezerken jandarmalarla karşılaştık her tarafı aradılar. Telsizi soran yok.
7- Ön boynuz demiri: çok abartı değilse geçiyor.
8- Koltuk sayısı: ruhsatımda 5 kişi diyor. 2 kişilik yerim var. az olduğu için sorun olmadı.
Çok abartık bence bu işi çoook.. Adamlar ellerindeki listede yazılan, görevleri olan noktaları kontrol ediyorlar. Frenlerin tutmazsa git yaptır diyor. Farların yanmazsa değiştir diyor. Düz ve doğru mantık. Biz ne yaptık aman vinç dedik gittik proje çizdirdik. Ruhsatı değiştirdik. Çeki demiri dedik. İlave aydınlatma sök öyle git dedik. Bu işlere para verdik, para verdik para verdik. Bir daha arazi aracım olursa elimi sürmeyeceğim. Benim araç geçtikten sonra gerisini düşünemiyorum.