Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...
bilalr' Alıntı:
TÜV merkezine bu olaylar bildirilse, düzeltir eğitim verirler personele adam gibi...hatta TSE ve Standart kurumlarına hatta Europe STB bidirces, şükayet etces desek, mum gibi adam olurlar...
Hiç bişey düzelmez kardeşim, ben yıllar önce çoğu şeyden umudu kestim bu ülkede...
Gemisini yürüten kaptan olcaz, işimize bakcaz....
Başka çare yok bence... Şikayet ederiz, tam sonuca ulaşırken kanun değişir, emin ol.
Bak sürücü okulu işine, zırt pırt kural kanun değişiyor. yahu bu işin bi yolu var, iki değil. görünen köy kılavuz istemez. Bitti gitti.
Tüm dünyada v.s. turingden aldığın ehliyet geçer. Bizim turingden aldığımızı bi süre kabul ederler. KKTC' ye pasapotla giriş yap (nüfus cüzdanı yerine) bi sene sonra yunan adasına tatile gidemezsin. vize vermezler. Arap ülkesine gir pasla, sonra israile gireme orda arapça vize var diye.
Hep bize uygulanançifte std bunlar. niye.... k a l i t e s i z i z çünki, dış politika, dış karizma sıfır. niye bu tüvcü gibi adamlar yüzünden... bu sürücü okulu kanunu değiştiren, öss kanununu zırt pırt değiştiren zihniyet yüzünden.
Tüvcü adamlar devlete baskı yapıyor muayene 1 yıla insin diye. en azından arazi araçlarını öyle yapacaklar görürsün 2 yıl sonra. niye para için.. bitti gitti..
alamancı da mı yok.... ;D pardon ;D