Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,739
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

alın size çamur.tık demeden oynadık içinde ;D ;D ;D bide tek araçtık..
http://www.dailymotion.com/video/xfhdxh_suziki-vitara-off-road_auto

Etiketler

günaydınnnn günaydın

banamı garezınız var sabah 9 aksam 6 burdayım gelen gıden yok aksamları ıse muhabbet gırla oh oh allah bozmasın akşam kahvesı gıbı
kıme cvp verecegımı sasırdım valla

ee cumartesı gelıyormusunuz batıkente hamdı bızım orası tam senlık dık dık cıkmalı ınmelı yerler cokda musaıt camurda var ohh mıs valla

mesut arabara bulmussun yaf ben araba arıyordum benden cok alıcı cıktı demekkı herkesın ıcınde bır jeep tutkusu varmıs :smiley::smiley::smiley:

huseyın abı sende yalnız kovboy tektek gıdıyorsun oraya batıyorsun ben varken gıtde senıde cekeyım nıhahahah

cmtsi muratın orada buluşur çayımızı içer,bende bu arada ön difransiyelin bilyesini değiştirir oradan gideriz orayı trafiğe açmaya ;)

son_kral_54' Alıntı:
cmtsi muratın orada buluşur çayımızı içer,bende bu arada ön difransiyelin bilyesini değiştirir oradan gideriz orayı trafiğe açmaya ;)

tamam abı muratın oraya gıdelım hep bırlıkde ordan gecerız bı bakarsın nasılmıs

mserdemir' Alıntı:
günaydınnnn günaydın

banamı garezınız var sabah 9 aksam 6 burdayım gelen gıden yok aksamları ıse muhabbet gırla oh oh allah bozmasın akşam kahvesı gıbı
kıme cvp verecegımı sasırdım valla

ee cumartesı gelıyormusunuz batıkente hamdı bızım orası tam senlık dık dık cıkmalı ınmelı yerler cokda musaıt camurda var ohh mıs valla

mesut arabara bulmussun yaf ben araba arıyordum benden cok alıcı cıktı demekkı herkesın ıcınde bır jeep tutkusu varmıs :smiley::smiley::smiley:

huseyın abı sende yalnız kovboy tektek gıdıyorsun oraya batıyorsun ben varken gıtde senıde cekeyım nıhahahah

günaydın selim

4.0 olunca bir bakalım dedim sen 5.2 arıyorsun diye gel beraber bakalım istersen

brothers' Alıntı:
günaydın selim

4.0 olunca bir bakalım dedim sen 5.2 arıyorsun diye gel beraber bakalım istersen
,
oo gunaydın yok abı benım bakacagımdan degıl şaka yapıyorum ben,benım daha 2 3 ayım var bılıyorsun 2 3 ay gecsın o zaman bakcaz
sımdı bıde 3.7 libertlere taktım onlarada bakıyorum

mserdemir' Alıntı:
,
oo gunaydın yok abı benım bakacagımdan degıl şaka yapıyorum ben,benım daha 2 3 ayım var bılıyorsun 2 3 ay gecsın o zaman bakcaz

gunaydıınnn :smiley:

selim 3.7 liberty rafa kaldır her ne hikmetse cok fazla yakıt gideri var ;)

mserdemir' Alıntı:
,
bende ağustosu bekliyorum.malum hasat zamanı (fındık) bulursam iki kapı 4.0 yada eldekini iyice bi restore etmek.

son_kral_54' Alıntı:
muratın orada kaçda buluşalım.ben biraz erken gidip aracı bırakayım.

gecen halk ekmek e ugradım abi bizim kamyonları denetlemeye sana baktım yoktun mesai kac kac bu aralar?

brothers' Alıntı:
günaydın sefer bu 4.0 zj ye ne diyorsun ?

dun yazmıstım sana guzel arac bide select track sanzıman varsa yemede yanına yat ama muhim olan temizini bulabilmek sonradan basın agrımasın diye sen araca bak olmadı benim ustaya da gosteririz :smiley:

ttos' Alıntı:
gunaydıınnn :smiley:

selim 3.7 liberty rafa kaldır her ne hikmetse cok fazla yakıt gideri var ;)

cıddımı lpg de o kadar yakıyormu yaf bılmıyordum ben onu

demekkı hepımız 4,0 veya 5,2 alacagız anlaşılan ama 5,9 da olsa olur :smiley::smiley:

mserdemir' Alıntı:
demekkı hepımız 4,0 veya 5,2 alacagız anlaşılan ama 5,9 da olsa olur :smiley::smiley:

yani seferin dediği gibi günün birinde hepimiz bir amerikana sahip olacağız ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR