ttos' Alıntı:iyi geceler erhan gorusuruz.
brothers' Alıntı:sana rakip olmaz ama idare eder o zaman
ttos' Alıntı:4.0 vergi,yakıs,4x2 olabilme ozelliklerinden dolayı guzel arac ama 5.2 nin de motor sesi ve gucu yeter be alp
sukrunun oraya 5.9 gelmis bugun gittim bir suru arac vardı 3-4 tane wj kasa,94 5.2 zj vs.vs.
35bin liramı hahaha ben 25 bine de fitim ;D
alp deyil unimok kocaman tıraktör az kalsın kalıyorduAlfonse' Alıntı:difler oturmuş...
Hüseyin bence sen buna unimog portal aksı tak ;D
erhan güzel yerler keşfetmek lazım gittiğimize degsinbrothers' Alıntı:sen bak oralarada iyi bir parkur bul bizim elmadağ işi net değil
ttos' Alıntı:erhan 4.0 ideal bir arac ben kotulemek icin yazmadım araca bir bak temiz ise ve gercekten bir amerikan sahibi olmak istiyorsan hic affetme al derim hatta beraber bizim ustaya goturur gosteririrzde
tiskeli' Alıntı:erhan güzel yerler keşfetmek lazım gittiğimize degsin
erkencisin yani.. günaydınlarr...brothers' Alıntı:bu arada dükkanı yine ben açtım ; herkese günaydın
son_kral_54' Alıntı:erkencisin yani.. günaydınlarr...
sanırım maliyet yüksek diye.ama şampiyon ekmek var o daha güzel.tavsiye ederim.brothers' Alıntı:hamdi abi benim için çok önemli bir soru sorayım sana halkekmek neden poğaça ve simit işini bıraktı her sabah fabrikanın önünden geçip alıyordum şimdi alacak temiz bir yer bulamıyorum ???
pu ha ha benim vitarayı 30 a sattığım gün 5 daha ekleyip kapındayım söz. ;D ;DAlfonse' Alıntı:temizse 4.0 ler kaçmaz, hem az var, hem daha kullanışlı her açıdan, hem de gücü kuvveti yeterli...
temizse kaçırmasın....
ben benim 95 5.2 ye 35 milyara müşteri bulsam hemen satar 4.0 peşinde koşarım... ;D ;D
chorekenin hepsine açığım ben.benimde gözüm onlarda aslında.ama seninkide iyi.geçenışık dağında tuncer beyinjeepi tık demeden çıktı.hiç ummuyordum. benim takip ettiğim var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-temiz-tek-kapi-cherokee-42414107/detaybrothers' Alıntı:abi bu 4.0 işine sen ne dersin değiştirsemmi benimkini ?