Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,739

Etiketler

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

brothers' Alıntı:
sana rakip olmaz ama idare eder o zaman ;) ;) ;)

erhan 4.0 ideal bir arac ben kotulemek icin yazmadım araca bir bak temiz ise ve gercekten bir amerikan sahibi olmak istiyorsan hic affetme al derim hatta beraber bizim ustaya goturur gosteririrzde ;)

ttos' Alıntı:
4.0 vergi,yakıs,4x2 olabilme ozelliklerinden dolayı guzel arac ama 5.2 nin de motor sesi ve gucu yeter be alp ;)

sukrunun oraya 5.9 gelmis bugun gittim bir suru arac vardı 3-4 tane wj kasa,94 5.2 zj vs.vs.

35bin liramı hahaha ben 25 bine de fitim ;D

her 4.0 da o seleck trac şanzman yok... bide öyle olsa dadından yinmez...
olsun 8 patlar güzel ama 4.0 ın seside fena değil eksoz yapılınca...

sitede eskiden "drönder" veya "dronder" diye bi üye vardı...

garaj bölümünde araştırmanı tavsiye ederim... 4.0 laredosu vardı, çok çok şıktı makina, abartısız...

;D Sana en son 34500 olur ;D

ttos' Alıntı:
erhan 4.0 ideal bir arac ben kotulemek icin yazmadım araca bir bak temiz ise ve gercekten bir amerikan sahibi olmak istiyorsan hic affetme al derim hatta beraber bizim ustaya goturur gosteririrzde ;)

bir amerikana sahip olmak 8) 8) 8) kulağa hoş geliyor ;D ;D ;D
yakıt , vergi ve bakım masraflarıda uygunsa ki bu bilgileri senden bekliyorum evet bir amerikana sahip olmak istiyorum ;) ;) ;)

bu arada dükkanı yine ben açtım ; herkese günaydın

hamdi abi benim için çok önemli bir soru sorayım sana halkekmek neden poğaça ve simit işini bıraktı her sabah fabrikanın önünden geçip alıyordum şimdi alacak temiz bir yer bulamıyorum ;) ??? ;)

brothers' Alıntı:
hamdi abi benim için çok önemli bir soru sorayım sana halkekmek neden poğaça ve simit işini bıraktı her sabah fabrikanın önünden geçip alıyordum şimdi alacak temiz bir yer bulamıyorum ;) ??? ;)
sanırım maliyet yüksek diye.ama şampiyon ekmek var o daha güzel.tavsiye ederim.
Alfonse' Alıntı:
temizse 4.0 ler kaçmaz, hem az var, hem daha kullanışlı her açıdan, hem de gücü kuvveti yeterli...
temizse kaçırmasın....

ben benim 95 5.2 ye 35 milyara müşteri bulsam hemen satar 4.0 peşinde koşarım... ;D ;D
pu ha ha benim vitarayı 30 a sattığım gün 5 daha ekleyip kapındayım söz. ;) ;D ;D

abi bu 4.0 işine sen ne dersin değiştirsemmi benimkini ?

brothers' Alıntı:
abi bu 4.0 işine sen ne dersin değiştirsemmi benimkini ?
chorekenin hepsine açığım ben.benimde gözüm onlarda aslında.ama seninkide iyi.geçenışık dağında tuncer beyinjeepi tık demeden çıktı.hiç ummuyordum. benim takip ettiğim var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-temiz-tek-kapi-cherokee-42414107/detay
iki kapı ve manuel vides. tam benlik. yada bu mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroud-donanimli-ihtiyactan-42711553/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR