Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,733
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

brothers' Alıntı:
yani seferin dediği gibi günün birinde hepimiz bir amerikana sahip olacağız ;D ;D ;D

inşaahhaall inşallaah bu muhabbet başladıgından berı 3 4 kere ruyama gırdı valla

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
cıddımı lpg de o kadar yakıyormu yaf bılmıyordum ben onu

demekkı hepımız 4,0 veya 5,2 alacagız anlaşılan ama 5,9 da olsa olur :smiley::smiley:
yok,yok selimin gidişatı 6.2 subarhana kadar gidecek görünüyor.
neyse siz muhabbete devam.ben iki,üç saat yatayım.akşama işe gitmiyorum.
malum beşiktaşımın maçı var.sonrasında hemşom mematiyi seyredecem :D

mserdemir' Alıntı:
inşaahhaall inşallaah bu muhabbet başladıgından berı 3 4 kere ruyama gırdı valla

benimde aklıma sen soktun zaten SERDAR ??? ??? ??? ya da selim miydi evet evet SELİM SELİM ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:

sana iyi istirahatler abi

son_kral_54' Alıntı:

hadı sana ıyı geceler allah rahatlık versın uyandıgında ben gerı 1.6 ya kadar ınmıs olurum

brothers' Alıntı:
benimde aklıma sen soktun zaten SERDAR ??? ??? ??? ya da selim miydi evet evet SELİM SELİM ;D ;D ;D

alemsın abı ha vallaa hee serdar serdar SELİMMM SELİMM APERATIF SELIM

hahahahaa ahah

mserdemir' Alıntı:
alemsın abı ha vallaa hee serdar serdar SELİMMM SELİMM APERATIF SELIM

hahahahaa ahah

neden acaba SERRRDARRR diyesim geliyor ;D ;D ;D bugünlerde çok revaçta ; ama olmadı ya SELİM hemde APERATİF SELİM bir tane ;) ;) ;)

brothers' Alıntı:
neden acaba SERRRDARRR diyesim geliyor ;D ;D ;D bugünlerde çok revaçta ; ama olmadı ya SELİM hemde APERATİF SELİM bir tane ;) ;) ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ya o degılde sen bu 4.0 bakmaya ne zaman gıdeceksın

brothers' Alıntı:
yani seferin dediği gibi günün birinde hepimiz bir amerikana sahip olacağız ;D ;D ;D
;D ;D ;D

artık aracınızı nası seversiniz bilemem :smiley:

neyse bende kacar merkezden belso ya gecicem :smiley:

ttos' Alıntı:
;D ;D ;D

artık aracınızı nası seversiniz bilemem :smiley:

neyse bende kacar merkezden belso ya gecicem :smiley:

gorusuruz kendıne ıyı bak gec gec belsoya gec benı şu yol ısınıde konuşalım dıyorum hıc oralı olmuyorsun

brothers' Alıntı:
sana iyi çalışmalar

ya cok fena kafam karısık su arac mevzusunda bıde herkez dıyorku bellı aşamadan sonra tek araç

cunku ben kendı adıma konusayım ben aracı yukseltcem pro jant lastık takcam tavana sepet ve sıs takcam borla egsoz olacak belı param yeterse demır tampon ve vınc olacak ee ben bu aracı gunluk nası kullancam

mserdemir' Alıntı:
ya cok fena kafam karısık su arac mevzusunda bıde herkez dıyorku bellı aşamadan sonra tek araç

cunku ben kendı adıma konusayım ben aracı yukseltcem pro jant lastık takcam tavana sepet ve sıs takcam borla egsoz olacak belı param yeterse demır tampon ve vınc olacak ee ben bu aracı gunluk nası kullancam

??? ??? ???
o mevzu karışık işte bende o noktada kalıyorum ve birçok arkadaş 93 model ne kadar temiz olduğundan emin olamayacağım bir araç ile 97 model ve herşekilde temizliğinden emin olduğum bir aracın değiştirilmemesi konusunda hemfikir

brothers' Alıntı:
??? ??? ???
o mevzu karışık işte bende o noktada kalıyorum ve birçok arkadaş 93 model ne kadar temiz olduğundan emin olamayacağım bir araç ile 97 model ve herşekilde temizliğinden emin olduğum bir aracın değiştirilmemesi konusunda hemfikir

bakalım artık kalbımızmı galıp gelecek beynımızmı

beynımızle haraketedecek olursak hıc gerek yok şu aşamada boyle bır olaya

ama gelde kalbıne anlat bunu yav cok ıstıyorum ben bu aracı

hadı hayırlısı artık yaf kaderde ne varsa o yasanır ama ben bır gun mutlaka jeep sahıbı olacagım bundan emınım (allah ömür verır ıse)

selim sanki benim arcı tarif ediyorsun. ;D ;D ;D vinç sepet,sis (hella)demir tampon.vergide 150 tl 6 aylık yakıtta 250kr ne dersin.efsane aracıma ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR