Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,737
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

tamertms' Alıntı:
selim sanki benim arcı tarif ediyorsun. ;D ;D ;D vinç sepet,sis (hella)demir tampon.vergide 150 tl 6 aylık yakıtta 250kr ne dersin.efsane aracıma ;D ;D ;D ;D

senın arac zaten türkıyede tek on numara senın arabaya hayran olmamk elde degıl tamer cok cıddıyım bak

ama benım anlattıgım tam manasıyla bu ara tar otonun galerısınden aldım bu resmı

036.jpg

Etiketler

aaaaa makina supermiş yaa gerçekten hoş sanada çok yakışır.allah gönlüne göre versin .sen al bunu hella sislerim montaj dahil hediyem olsun ;D ;D

tamertms' Alıntı:
aaaaa makina supermiş yaa gerçekten hoş sanada çok yakışır.allah gönlüne göre versin .sen al bunu hella sislerim montaj dahil hediyem olsun ;D ;D

allah razı olsun kardesım cok sağol bılıyorum senın gönlunun ne kadar zengın oldugunu emınım yaparsın hemde adımın selım oldugundan emın oldugumdan emın oldugum kadar emınım

bak bu aracda vahşi olmus

IMG_3974_ZJ_SideB_wb.jpg

tamertms' Alıntı:
selim sanki benim arcı tarif ediyorsun. ;D ;D ;D vinç sepet,sis (hella)demir tampon.vergide 150 tl 6 aylık yakıtta 250kr ne dersin.efsane aracıma ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

cok guzel yaffff cok guzell

bır sey sormak ıstıyorum tampondan tavana kadar gelen tel,ıp her neyse ne ıse yarıyor her ıkı tarafda var

7.jpg

4.jpg

mserdemir' Alıntı:
ee erhan beylerrrr resımlerı gorunce beyınmı devreye gırıyor kalpmı

ağzına sağlık işte durumu tam özetlemişin hani bir söz var ya " göz görür gönül sever " aklım kesinlikle gerek yok diyor ama ??? ??? ???

brothers' Alıntı:
ağzına sağlık işte durumu tam özetlemişin hani bir söz var ya " göz görür gönül sever " aklım kesinlikle gerek yok diyor ama ??? ??? ???

allah senı ınandırsın bende aynı durumdayım aklım kesın ve kesın gerek yok dıyor ama göz goruyo gonul sevıyo

mserdemir' Alıntı:
cok guzel yaffff cok guzell

bır sey sormak ıstıyorum tampondan tavana kadar gelen tel,ıp her neyse ne ıse yarıyor her ıkı tarafda var

Selim arkadaşım,
genelde agaçlık alanalara girildiginde dallar sık sık ön cama,antene sileceklere şv.s çarpıp hasar verir.O çelik halatlar bunu kesici-engelleyici görevi görür.

mdr' Alıntı:
Selim arkadaşım,
genelde agaçlık alanalara girildiginde dallar sık sık ön cama,antene sileceklere şv.s çarpıp hasar verir.O çelik halatlar bunu kesici-engelleyici görevi görür.

aa cok mantıklı cok tesekkurederım cesaretedıp soramıyorum bıle ;D ;D cok tesekkurler

tamertms' Alıntı:
bunlardan ne eksiği var erhan abi baksana şunun güzelliğine arazidede tartışılmaz zaten ;D ;D ;D

tamer sana bı sey deyım ınan eksıgı yok fazlası var gercekden hemde baya fazlası var

mdr' Alıntı:
Selim arkadaşım,

hocam son bır sey sormak ıstıyorum o celık halatmı ve ısmı nedır

İnsanın başına gelmese bilmiyor.
Bundan önceki aracım (Daihatsu-Feroza) ile sık sık izmit yukarısındaki yaylalara sık agaçlı yerlere gidiyordum.Öndeki giden araçtan kurtulan dallar cama felan çarpıp duruyor.Hatta yaz ayonda cam açık olunca kafamızı dışarı çıkartırsak yüzümüze bile çarpıyordu.Kafiledeki arkadaşın aracında bu kesicilerden vardı..çok rahat umursamadan gidiyordu ;D ;D :D :D

mdr' Alıntı:
İnsanın başına gelmese bilmiyor.
Bundan önceki aracım (Daihatsu-Feroza) ile sık sık izmit yukarısındaki yaylalara sık agaçlı yerlere gidiyordum.Öndeki giden araçtan kurtulan dallar cama felan çarpıp duruyor.Hatta yaz ayonda cam açık olunca kafamızı dışarı çıkartırsak yüzümüze bile çarpıyordu.Kafiledeki arkadaşın aracında bu kesicilerden vardı..çok rahat umursamadan gidiyordu ;D ;D :D :D

vay be cok etkıleyıcı,bu kadar ulvı bır gorev yapacagı hıc aklıma gelmezdı,antin kuntin bır sey sanıyordum ben onu

mserdemir' Alıntı:
hocam son bır sey sormak ıstıyorum o celık halatmı ve ısmı nedır

Kendim takmadım.Takan arkadaşlardan sohbette ise hazır satılan degil ama kendi elinden iş gelen arkadaşlar hırdavatçılardan-rulmancılarda satılan 3 mm burgulu çelik telden alıp ön tampon ucu sepet arasına gergileyerek yapan da var.
Yada sanırım off road malzemesi satan dükkan-magazalardan sorulunca off road için kesici tel-halat denilince verirler gibi.
Bilen arkadaşlar konuya açıklık getirirler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR