Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,733
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

orada tamerde mi battı hiç haber vermiyorsunuz

Etiketler

arcfreha' Alıntı:
tamer yine cesaret edip öyle yada böyle gaza maza geldi cesaret edip girdi ama halen cesaret edip oraya giremeyen arkadaşlarımız var aramızda.
işin ucunda en kötü kalmak var onuda çekeriz selim korkma seni o tepecikte yanlız bırakmayız.
yok aracım pislenir lastiklerim çamur olur diyorsan söz yıkatması benden:smiley:))

oraya bır tek benım aracım gırer cıkar olakı cıkamazsa sızın araca guvenemedım nası cekecek benım aracı ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

evet rehaya katılıyorum selim senide görelim sen acaba benim kadar gidebilecekmisin çok merak ediyorum.birde taburemi alıp gelecem oraya :D :D :D

sen varya sennnnnn kimseye söylemiyecez selim sözzzzz :smiley: tırstım demiyorsun da yok sizin araba çekemez felan filan biz oraya vinç getirtirim yine çekeriz oradan seni....ama nerdeee oraya girecek birisi.....arabamı satayımda bari bi 4x4 alayım bu böyle olmayacak.:smiley:

erhan abi senin kaldığın yerde kalmadım ben.senin kaldığın yeri arazi ve takviyesiz geçiyorum zaten :D :D :Doranın sağ tarafındaki macunlu yer ;D

arcfreha' Alıntı:
sen varya sennnnnn kimseye söylemiyecez selim sözzzzz :smiley: tırstım demiyorsun da yok sizin araba çekemez felan filan biz oraya vinç getirtirim yine çekeriz oradan seni....ama nerdeee oraya girecek birisi.....arabamı satayımda bari bi 4x4 alayım bu böyle olmayacak.:smiley:

ver gazı verr verrrrrrrrrrrrrr lpg rehaa senıı hahahaaa bu cumartesı gelırsenız gorursunuz oraya nası gırıp cıkcam (yaf bende sadece lpg yle calısıyormusum ha )

tamertms' Alıntı:
erhan abi senin kaldığın yerde kalmadım ben.senin kaldığın yeri arazi ve takviyesiz geçiyorum zaten :D :D :Doranın sağ tarafındaki macunlu yer ;D

OOOOOOVVV AMANN ALLLLAAAHIMMMM BUYUK SATAŞMAAAA

erhan abıı ooff ne demıs baksan aman allahım ya tamer bana deseydı bunu hemen goturur arabayı 3 une 5 ıne bakmaz satardım veyada duelloya davetederım baska yolu yok cunku &&&&senin kaldığın yeri arazi ve takviyesiz geçiyorum zaten :D :D && BAK BAK LAFA BAK HELE

hahahahaahahahaaaaa allahım sana gelıyorum hahaha

DUYDUK DUYMADIK DEMEYINNNN

BROTHERS TAMERTMS YI DUELLOYA DAVET EDIYOORR BUYUK KAPIŞMA AZ SONRAAAAAA

acaba erhan tamerın bu buyuk lafının hesabını soracakmı <<<<< senin kaldığın yeri arazi ve takviyesiz geçiyorum zaten :D :D<<<<

AZ SONRAA

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tamertms' Alıntı:
erhan abi seninle duello yapmam abimsin bilerek aracımı saplarım çamura sen geç diye ;D ;D

AMAN ALLAAAHIM TAMER SIMDIDE ERHANA YAŞLI MUAMELESI YAPIYOR INANILIR GIBI DEGIL SEVGILI SEYIRCILER

;D ;D ;D ;D ;D

ALLAHIM ÖLDÜM GULMEKDEN YAFF COK CAKALIM BEN......

erhan abi ne diyor bunlar selim oraya giremediya topu sana atıyor konuyu değiştirmeye çalışıyor :smiley:

arcfreha' Alıntı:
erhan abi ne diyor bunlar selim oraya giremediya topu sana atıyor konuyu değiştirmeye çalışıyor :smiley:

tamertms' Alıntı:
aynen oyle erhan abi selim konu değiştiriyor cesareti yok giremiyor çamura ::smiley: ::smiley:

erhan abı sen oku kararını ver ama ne bılım yaaaa bana deselerdı boyle bı sey hem yaslı dıyecek hem araban kotu dıyecek sonra yaptıklarının farkına varacaklar sonra benım gıbı garıbı ezecekler ne bılım yaaa ben bı sey dıyemıyorumm

ama ben olsam bunun hesabını sorardım veyada o arabayı satardır ama ne yapacaksınn

;D ;D ;D ;D hahaha ;D ;D ;D ;D

selim şimdiden terlemissindir sen kesin ateş basmıstır sana.şimdi selimin kafasındaki düşünceyi yazıyorum arkadaşlar;
offf offf acaba bahanemi yaratsam gitmesemmi oraya işim çıktı desem yok yok olmaz ben bugun iş çıışı bi gideyim bidaha yere bakayım valla terledim yaaaa hadi cumartesi kalırsam ben naparım rezil olurum vallaa napacaz yaaaa çok sıkıştırdılar beniii panik oldum cumartesiyede az kaldı kilo verdim valla iki dakikada ....................
:smiley::smiley:

arcfreha' Alıntı:
selim şimdiden terlemissindir sen kesin ateş basmıstır sana.şimdi selimin kafasındaki düşünceyi yazıyorum arkadaşlar;
offf offf acaba bahanemi yaratsam gitmesemmi oraya işim çıktı desem yok yok olmaz ben bugun iş çıışı bi gideyim bidaha yere bakayım valla terledim yaaaa hadi cumartesi kalırsam ben naparım rezil olurum vallaa napacaz yaaaa çok sıkıştırdılar beniii panik oldum cumartesiyede az kaldı kilo verdim valla iki dakikada ....................
:smiley::smiley:

HAHAHA HAHAH AHAHAH HAHAHAHAHHAHAHAHA ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ben oraya gırcem alnımın akıylada cıkcam (inşallahhhhh)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR