Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,675
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

iroqua' Alıntı:
Yarın akşam olsada biraz çamur fotoğrafı görsek yaa :smiley:
Selim bey sizin yerinizde olsam hamdi abiyi çekerim gibilerinden iddalı cümleler kurmazdım :smiley: :smiley: , gözlerimle şait oldum 3 tekerlekle 30 - 40 cm karda ışık dağına çıkmış tecrübeli bir pilot var karşında hatırlatayım :D
http://www.dailymotion.com/video/xh3bzf_ankara-yyyk-dayy-off-roat-gezisi-3_auto

Etiketler

vaybe 3 çeker.vitaraya gezi aracı,köy yolu aracı diyenlervar sitede.3 çeker ve ışık dağı turu.başka kim çıkabilir bu şartlarda.
seliminde gözü iyice korkmuştur şimdi kara,kara mesajları nasıl silebilirim diye düşünüyordur :D :D :D
teşekkürler erkan. ;)

son_kral_54' Alıntı:
vaybe 3 çeker.vitaraya gezi aracı,köy yolu aracı diyenlervar sitede.3 çeker ve ışık dağı turu.başka kim çıkabilir bu şartlarda.
seliminde gözü iyice korkmuştur şimdi kara,kara mesajları nasıl silebilirim diye düşünüyordur :D :D :D
teşekkürler erkan. ;)
:D :D Rica ederim hamdi abi :smiley:

mserdemir' Alıntı:
huseyın abı ne deyım ben sana yav benım makınayı olabıldıgınce yukseltdık senın dedıgın seyıde deneyecegız torsyondan dıs atlama olayı ama araca zarar verır yol kabılıyetını kaybeder dıye korkuyorum

o resımdekı araclarda supermıs harbıden
ben torsiyondan yükselmiş magnum gördüm benim d max tan daha yüksek gibi geldi bana ilk günlerde dengesiz gibi gelir 1-2 gün sonra alışırsın standart magnuma bineceğin gelmez unutma 6-7 cm torsiyon 5 cm makas kavis 4-5 cm makas küpesinide uzatırsan 265x75x16 mt leride takarsan patladı gitti

son_kral_54' Alıntı:
yok,yok çekilmemiştir.ayrıca orası beni açmazsa şu senin imkansız dediğin yola gidelim :D
hamdi abi gideceğiniz bataklık kuruduysa benim çiflikteki bataklığa getir ekibi bataklık görsünler suyuda biraz daha yükselmiş

mserdemir' Alıntı:
allah razıolsun sanada hayırlı işler olsun bea murat,abı ava gıdıyo bıze haber veren yok yarın gelımde abıyle kavgaedeyım gecende ordege gıtmıslerdı dımı yaf benım grup dagıldı 2 3 yıldan berı ordege fısek atamaz oldum
1tavşanla sezonu kapattık tüfek koltuğun arkasında paslandı

Hamdi abi tebrik ederim bugun batıkentteki çamurdaki performansın süperdi ve bahsettiğimiz çamurdan geçtinya helal olsun sana.
zannetmiyorum başka geçen olsun.fakat bir şey rica edecez senden havanın yağışlı olmadığı bir gün kuru bir günde tekrar geçersen çok memnun oluruz hamdi abi.
tekrar tebrik ederim.

arcfreha' Alıntı:
Hamdi abi tebrik ederim bugun batıkentteki çamurdaki performansın süperdi ve bahsettiğimiz çamurdan geçtinya helal olsun sana.
zannetmiyorum başka geçen olsun.fakat bir şey rica edecez senden havanın yağışlı olmadığı bir gün kuru bir günde tekrar geçersen çok memnun oluruz hamdi abi.
tekrar tebrik ederim.
hadi oradan reha ;D ;D ;D

hepiniz dua etmisiniz o gun yagmur olsun su olsun bu olsun hamdi abi gecemesin diye ve sizin dileklerinizin kabul oldugu bir gundu hani ;D ;D ;D

simdide havanın yagıslı olmadıgı bir gun diyorsunuz :p :p :p
demistim size aksama sizi mahvedicem diye :D

ttos' Alıntı:
hadi oradan reha ;D ;D ;D

hepiniz dua etmisiniz o gun yagmur olsun su olsun bu olsun hamdi abi gecemesin diye ve sizin dileklerinizin kabul oldugu bir gundu hani ;D ;D ;D

simdide havanın yagıslı olmadıgı bir gun diyorsunuz :p :p :p
demistim size aksama sizi mahvedicem diye :D
teşekkürler sefer.yenilen pehlivan misali. :eek: beni düşünüyorlar abicim zorlanmayayım diye.kuru olursa bir çırpıda geçerim. ;)

yanlız sizden ricam konuyu tek topicde konuşalım.bi ora bi bura zor oluyor hani ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.0;topicseen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR