son_kral_54' Alıntı:hiç bir yere gidemezsin.yarın senin batışını ölümsüzleştirecem.
9.SAYFADAKİ VİDEOMU İZLEMEDİN GALİBA.sen benim battığımı gördünmü hiç.beni çektiğinde batmamıştım.rampada kalmıştım.mserdemir' Alıntı:ben senı dusunuyorum hamdı abı senı kım cekecek
son_kral_54' Alıntı:9.SAYFADAKİ VİDEOMU İZLEMEDİN GALİBA.sen benim battığımı gördünmü hiç.beni çektiğinde batmamıştım.rampada kalmıştım.
ben o rampaya tırmanırken sen gözlerini yummuşsun.görenler var ;D ;D ;D
yok,yok çekilmemiştir.ayrıca orası beni açmazsa şu senin imkansız dediğin yola gidelimmserdemir' Alıntı:hahahha ben bılmem ben senı cektım ama hemde kendı ellerımle yavas cektım hamdı abı ama varyaa yarın buyuk gun ınsallah suyu cekılmemıstır
erkan nerelerdesin.kayboldun yahu..iroqua' Alıntı:Yarın akşam olsada biraz çamur fotoğrafı görsek yaa
Selim bey sizin yerinizde olsam hamdi abiyi çekerim gibilerinden iddalı cümleler kurmazdım , gözlerimle şait oldum 3 tekerlekle 30 - 40 cm karda ışık dağına çıkmış tecrübeli bir pilot var karşında hatırlatayım
aman öyle olsun irtibatı kesmeyelim.iroqua' Alıntı:Hamdi abicim buralardayım sadece sessiz sessiz takip ediyorum
iroqua' Alıntı:Yarın akşam olsada biraz çamur fotoğrafı görsek yaa
Selim bey sizin yerinizde olsam hamdi abiyi çekerim gibilerinden iddalı cümleler kurmazdım , gözlerimle şait oldum 3 tekerlekle 30 - 40 cm karda ışık dağına çıkmış tecrübeli bir pilot var karşında hatırlatayım
murat çelik' Alıntı:merhaba beyler ben geldim pazar elmadag varmı durum ne acaba
İşin şakası olduğunun farkındayım selim beymserdemir' Alıntı:yalnız ben daha once cektım hamdı abıyı cok fena kalmıstı canım
bakın dedım yapmayın kalırsınız dedım benı cıkartmayın meydanlara dedım lafım bıter bıtmaz hamdı abı kalıd nıhahaha
hamdı abıye saygımız sonra onun nasıl bır pılot oldugunu cok cok ıyı bılıyoruz bızımkısı ısın şakası
amaaaa hamdı abı o camurda kesın batacak kesınnnnnnn
tamertms' Alıntı:selimin cumartesi günü işi çıkacağı belliydi zaten.yaww söyle dürüstçe işte selim ben giremem oraya tırsıyorum de bize tamam diyelim bizde
öyle bahaneler yaratma bize yok ava çıkacam,yok dağa çıkacam,yok lastiğim patladı,yok araba bakımda,yok arabam pislenir vs vs ler deme bariiiiiiiiiiiiiiiiii