Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,689
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

kımse yok bu gun cok sıkıldım

Etiketler

son_kral_54' Alıntı:
hiç bir yere gidemezsin.yarın senin batışını ölümsüzleştirecem. :D :D

ben senı dusunuyorum hamdı abı senı kım cekecek :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

mserdemir' Alıntı:
ben senı dusunuyorum hamdı abı senı kım cekecek :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:
9.SAYFADAKİ VİDEOMU İZLEMEDİN GALİBA.sen benim battığımı gördünmü hiç.beni çektiğinde batmamıştım.rampada kalmıştım.
ben o rampaya tırmanırken sen gözlerini yummuşsun.görenler var ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
9.SAYFADAKİ VİDEOMU İZLEMEDİN GALİBA.sen benim battığımı gördünmü hiç.beni çektiğinde batmamıştım.rampada kalmıştım.
ben o rampaya tırmanırken sen gözlerini yummuşsun.görenler var ;D ;D ;D

hahahha ben bılmem ben senı cektım ama hemde kendı ellerımle yavas cektım hamdı abı ama varyaa yarın buyuk gun ınsallah suyu cekılmemıstır :smiley::smiley::smiley::smiley:

mserdemir' Alıntı:
hahahha ben bılmem ben senı cektım ama hemde kendı ellerımle yavas cektım hamdı abı ama varyaa yarın buyuk gun ınsallah suyu cekılmemıstır :smiley::smiley::smiley::smiley:
yok,yok çekilmemiştir.ayrıca orası beni açmazsa şu senin imkansız dediğin yola gidelim :D

Yarın akşam olsada biraz çamur fotoğrafı görsek yaa :smiley:
Selim bey sizin yerinizde olsam hamdi abiyi çekerim gibilerinden iddalı cümleler kurmazdım :smiley: :smiley: , gözlerimle şait oldum 3 tekerlekle 30 - 40 cm karda ışık dağına çıkmış tecrübeli bir pilot var karşında hatırlatayım :D

iroqua' Alıntı:
Selim bey sizin yerinizde olsam hamdi abiyi çekerim gibilerinden iddalı cümleler kurmazdım :smiley: :smiley: , gözlerimle şait oldum 3 tekerlekle 30 - 40 cm karda ışık dağına çıkmış tecrübeli bir pilot var karşında hatırlatayım :D
erkan nerelerdesin.kayboldun yahu..

Hamdi abicim buralardayım sadece sessiz sessiz takip ediyorum

iroqua' Alıntı:

yalnız ben daha once cektım hamdı abıyı cok fena kalmıstı canım
bakın dedım yapmayın kalırsınız dedım benı cıkartmayın meydanlara dedım lafım bıter bıtmaz hamdı abı kalıd nıhahaha

hamdı abıye saygımız sonra onun nasıl bır pılot oldugunu cok cok ıyı bılıyoruz bızımkısı ısın şakası

amaaaa hamdı abı o camurda kesın batacak kesınnnnnnn

murat çelik' Alıntı:
merhaba beyler ben geldim pazar elmadag varmı durum ne acaba

hoşgeldın murat yaf ne bılım bende anlamadım varmı yokmu halletcez artık bır sekılde

mserdemir' Alıntı:
yalnız ben daha once cektım hamdı abıyı cok fena kalmıstı canım
bakın dedım yapmayın kalırsınız dedım benı cıkartmayın meydanlara dedım lafım bıter bıtmaz hamdı abı kalıd nıhahaha

hamdı abıye saygımız sonra onun nasıl bır pılot oldugunu cok cok ıyı bılıyoruz bızımkısı ısın şakası

amaaaa hamdı abı o camurda kesın batacak kesınnnnnnn
İşin şakası olduğunun farkındayım selim bey :smiley:

selimin cumartesi günü işi çıkacağı belliydi zaten.yaww söyle dürüstçe işte selim ben giremem oraya tırsıyorum de bize tamam diyelim bizde:smiley:
öyle bahaneler yaratma bize yok ava çıkacam,yok dağa çıkacam,yok lastiğim patladı,yok araba bakımda,yok arabam pislenir vs vs ler deme bariiiiiiiiiiiiiiiiii

tamertms' Alıntı:
selimin cumartesi günü işi çıkacağı belliydi zaten.yaww söyle dürüstçe işte selim ben giremem oraya tırsıyorum de bize tamam diyelim bizde:smiley:
öyle bahaneler yaratma bize yok ava çıkacam,yok dağa çıkacam,yok lastiğim patladı,yok araba bakımda,yok arabam pislenir vs vs ler deme bariiiiiiiiiiiiiiiiii

ya bak bendekı arac bora bılıyorsun sımdı bora ılemı karşılaştırıyorsunuz kendınızı aaaaaa sızde ha

sızın o gırıp cıkamdıgınız yere ben bora ıle gırer cıkar beaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR