arcfreha' Alıntı:tamer yine cesaret edip öyle yada böyle gaza maza geldi cesaret edip girdi ama halen cesaret edip oraya giremeyen arkadaşlarımız var aramızda.
işin ucunda en kötü kalmak var onuda çekeriz selim korkma seni o tepecikte yanlız bırakmayız.
yok aracım pislenir lastiklerim çamur olur diyorsan söz yıkatması benden))
arcfreha' Alıntı:sen varya sennnnnn kimseye söylemiyecez selim sözzzzz tırstım demiyorsun da yok sizin araba çekemez felan filan biz oraya vinç getirtirim yine çekeriz oradan seni....ama nerdeee oraya girecek birisi.....arabamı satayımda bari bi 4x4 alayım bu böyle olmayacak.
tamertms' Alıntı:erhan abi senin kaldığın yerde kalmadım ben.senin kaldığın yeri arazi ve takviyesiz geçiyorum zaten oranın sağ tarafındaki macunlu yer ;D
tamertms' Alıntı:erhan abi seninle duello yapmam abimsin bilerek aracımı saplarım çamura sen geç diye ;D ;D
arcfreha' Alıntı:erhan abi ne diyor bunlar selim oraya giremediya topu sana atıyor konuyu değiştirmeye çalışıyor
tamertms' Alıntı:aynen oyle erhan abi selim konu değiştiriyor cesareti yok giremiyor çamura : :
arcfreha' Alıntı:selim şimdiden terlemissindir sen kesin ateş basmıstır sana.şimdi selimin kafasındaki düşünceyi yazıyorum arkadaşlar;
offf offf acaba bahanemi yaratsam gitmesemmi oraya işim çıktı desem yok yok olmaz ben bugun iş çıışı bi gideyim bidaha yere bakayım valla terledim yaaaa hadi cumartesi kalırsam ben naparım rezil olurum vallaa napacaz yaaaa çok sıkıştırdılar beniii panik oldum cumartesiyede az kaldı kilo verdim valla iki dakikada ....................