ttos' Alıntı:c.tesi batıkentemi gidiliyor
Alfonse' Alıntı:valla bi pazar deniyor bi cumartesi deniyor bi batıkent deniyor bi kazan deniyor bi elmadağ deniyor bi çitlik deniyor
bende anlamadım.... bakçez
ttos' Alıntı:yok yok alp
c.tesi iddia uzerine batıkent
pazar gunku program ise elmadag ama ona katılım daha tam belli degil
brothers' Alıntı:batıkentte organizasyon yok ; geçen pazar selim , ben ve tamer'in girdiğimiz biryer vardı onun muhabbeti
tiskeli' Alıntı:elma dağında ben yokum ayaş taraflarında uygun yerler ve parkur keşfine gimeyi düşünüyorum ayrıca camurada böyle batılır 100 lük 4x4 newholland tıraktör bile zar zor çıkarır eee çorak çamur [attachment=1][attachment=2]
brothers' Alıntı:ben mesajı yazarken sen resim koymuşun ama bizim çamurda ya da macun mu demeliyim hiç fena değildi
ttos' Alıntı:hımm simdi anlasıldı o zaman pazar gunu elmadag var bi ihtimal diyelim
erhan, huseyin bey yapmayın boyle seyler benim icim cız ediyor araclarınızı gordukce
tiskeli' Alıntı:elma dağında ben yokum ayaş taraflarında uygun yerler ve parkur keşfine gimeyi düşünüyorum ayrıca camurada böyle batılır 100 lük 4x4 newholland tıraktör bile zar zor çıkarır eee çorak çamur [attachment=1][attachment=2]
brothers' Alıntı:senide yoldan çıkaracağız az kaldı
sukurmesutcakmak' Alıntı:slm hayırlı akşamlar herkese nasılsınız iyisinizdir inşallah