Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,747

Etiketler
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

ttos' Alıntı:
c.tesi batıkentemi gidiliyor :smiley:

valla bi pazar deniyor bi cumartesi deniyor bi batıkent deniyor bi kazan deniyor bi elmadağ deniyor bi çitlik :smiley: deniyor

bende anlamadım.... bakçez :smiley: :smiley:

Alfonse' Alıntı:
valla bi pazar deniyor bi cumartesi deniyor bi batıkent deniyor bi kazan deniyor bi elmadağ deniyor bi çitlik :smiley: deniyor

bende anlamadım.... bakçez :smiley: :smiley:

yok yok alp
c.tesi iddia uzerine batıkent :smiley:

pazar gunku program ise elmadag ama ona katılım daha tam belli degil :smiley:

elma dağında ben yokum ayaş taraflarında uygun yerler ve parkur keşfine gimeyi düşünüyorum ayrıca camurada böyle batılır 100 lük 4x4 newholland tıraktör bile zar zor çıkarır eee çorak çamur [attachment=1][attachment=2]

100_5381.jpg

100_5384.jpg

ttos' Alıntı:
yok yok alp
c.tesi iddia uzerine batıkent :smiley:

pazar gunku program ise elmadag ama ona katılım daha tam belli degil :smiley:

batıkentte organizasyon yok ; geçen pazar selim , ben ve tamer'in girdiğimiz biryer vardı onun muhabbeti

20110213230.jpg

ben mesajı yazarken sen resim koymuşun ama bizim çamurda ya da macun mu demeliyim hiç fena değildi

brothers' Alıntı:
batıkentte organizasyon yok ; geçen pazar selim , ben ve tamer'in girdiğimiz biryer vardı onun muhabbeti

hımm simdi anlasıldı o zaman pazar gunu elmadag var bi ihtimal diyelim :smiley:

erhan, huseyin bey yapmayın boyle seyler benim icim cız ediyor araclarınızı gordukce :D

tiskeli' Alıntı:
elma dağında ben yokum ayaş taraflarında uygun yerler ve parkur keşfine gimeyi düşünüyorum ayrıca camurada böyle batılır 100 lük 4x4 newholland tıraktör bile zar zor çıkarır eee çorak çamur [attachment=1][attachment=2]

sen bak oralarada iyi bir parkur bul bizim elmadağ işi net değil

brothers' Alıntı:
ben mesajı yazarken sen resim koymuşun ama bizim çamurda ya da macun mu demeliyim hiç fena değildi

çamur değil maşallah cam macunu... ;D

ttos' Alıntı:
hımm simdi anlasıldı o zaman pazar gunu elmadag var bi ihtimal diyelim :smiley:

erhan, huseyin bey yapmayın boyle seyler benim icim cız ediyor araclarınızı gordukce :D

senide yoldan çıkaracağız az kaldı ;)

tiskeli' Alıntı:
tiskeli' Alıntı:

difler oturmuş...

Hüseyin bence sen buna unimog portal aksı tak ;D

erhan abi, selim sanıırm jeep arıyodu bende bi tane var 4.0 93 model bizim kara panterin aynısı ..selime ulaşabilirsen soruyo du bu araçtan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR