Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,747
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

mesutcakmak' Alıntı:
slm hayırlı akşamlar herkese nasılsınız iyisinizdir inşallah

Snadahayırlı akşamlar...

Ben çok hasatyım. Keçi şeysi olmuşum ;D

Sende iyisindir inşallah...

Bebek çok şekermiş, maşallah...

Analı Babalı Sağlıkla Büyüsün İnşallah

Etiketler

mesutcakmak' Alıntı:
erhan abi, selim sanıırm jeep arıyodu bende bi tane var 4.0 93 model bizim kara panterin aynısı ..selime ulaşabilirsen soruyo du bu araçtan

o 5.2 arıyordu ama bi baksın 4.0 ben bakıyordum

brothers' Alıntı:
senide yoldan çıkaracağız az kaldı ;)
Alfonse' Alıntı:
az gayret...

çıktı çıkacak... ;D ;D eli kulağında... ;D

ıııhhh olmaz yemez :D

kendim camur olurum camur gibi adam olurum camurluk yaparım ama yinede aracımı sokmam ;D

kar derseniz bakın o olur iste ;)

mesutcakmak' Alıntı:
sefer abi sen nasılsın sanırım son geziye sende katılamıssın

tesekkur ederim mesut iyiyim son geziye maalesef bende katılamadım kacırdıgıma da uzuldum :smiley:

hmm anladım eğer uyarsa bak abi o zaman araç gayet güzel ama düşünürsen yarın sana tam detayını sölerim aracın

mesutcakmak' Alıntı:
hmm anladım eğer uyarsa bak abi o zaman araç gayet güzel ama düşünürsen yarın sana tam detayını sölerim aracın

sendemi araç yada resimleri varmı ?

gayet güzel geçti dediler abimler bende gelmeyi çok istedim fakat bursa da idim.

yarın bana gelcek abi resimleri yok ama düzgün bi araç ben beğendim sende görürsen begenirsin

mesutcakmak' Alıntı:
yarın bana gelcek abi resimleri yok ama düzgün bi araç ben beğendim sende görürsen begenirsin

haberleşelim o zaman bakmakta fayda var

brothers' Alıntı:
o 5.2 arıyordu ama bi baksın 4.0 ben bakıyordum

temizse 4.0 ler kaçmaz, hem az var, hem daha kullanışlı her açıdan, hem de gücü kuvveti yeterli...
temizse kaçırmasın....

ben benim 95 5.2 ye 35 milyara müşteri bulsam hemen satar 4.0 peşinde koşarım... ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
temizse 4.0 ler kaçmaz, hem az var, hem daha kullanışlı her açıdan, hem de gücü kuvveti yeterli...
temizse kaçırmasın....

ben benim 95 5.2 ye 35 milyara müşteri bulsam hemen satar 4.0 peşinde koşarım... ;D ;D

4.0 vergi,yakıs,4x2 olabilme ozelliklerinden dolayı guzel arac ama 5.2 nin de motor sesi ve gucu yeter be alp ;)

sukrunun oraya 5.9 gelmis bugun gittim bir suru arac vardı 3-4 tane wj kasa,94 5.2 zj vs.vs.

35bin liramı hahaha ben 25 bine de fitim ;D

arkadaşlar size doyum olmaz ben kaçtım ; mesut haberini bekliyorum

ttos' Alıntı:
4.0 vergi,yakıs,4x2 olabilme ozelliklerinden dolayı guzel arac ama 5.2 nin de motor sesi ve gucu yeter be alp ;)

sukrunun oraya 5.9 gelmis bugun gittim bir suru arac vardı 3-4 tane wj kasa,94 5.2 zj vs.vs.

35bin liramı hahaha ben 25 bine de fitim ;D

sana rakip olmaz ama idare eder o zaman ;) ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR