Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,731
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

yok yav....
para hiç sorun olmazdı...........

herkez parasını paylaşırdı... ;D

Mesala geliri aylık 300000 tl...

herkese üleştirirdi... ;D ;D

Bizlerde öyle yapalım... Ok!!!

Mesala benim gelecekte çok param olacak... Hepinizle paylaşırım...
Şimdilik borcum olsun... ;D ;D

Sizde varsa hemen alıyım payımı... ok? ;D ;D

Etiketler

ttos' Alıntı:
;D
iyiyim sukur murat sen nasılsın?
son org.katılamadıgımdan fazla yorum yazamıyorum boyle bos bos espri yapmaya calısıyorum kendimce :smiley: herkez kayıp valla bende anlamadım dogrusu yada biz gec giriyoruz :smiley:
yeni acılan topik iptal olmus ya bırılerı bızım doslugumuzu kıskanıyor yada yaptıgımız gezılerı kıskakan var ;)

ttos' Alıntı:
son org.katılamadıgımdan fazla yorum yazamıyorum boyle bos bos espri yapmaya calısıyorum kendimce :smiley: herkez kayıp valla bende anlamadım dogrusu yada biz gec giriyoruz :smiley:
ben kaç zamandır burdayım...

birden kayboldular...

Kandilini felan kutlayım diye Hamdi abiyi aradım....

Hamdi abi mesaide...

Diğerleri heralde peppermill de, kapansın mekan, gelirler ;D

murat çelik' Alıntı:
yeni acılan topik iptal olmus ya bırılerı bızım doslugumuzu kıskanıyor yada yaptıgımız gezılerı kıskakan var ;)

Murat,

boşver... ;)

dost tavsiyesi....

Murat,

sana geldiğimde bahsettiğim iş vardı ya....

hani dükkan felan açılıyordu....

O iş başladığı an bitti benim için....
şu oldu bu oldu o oldu v.s. ;D ;D ;D

İki ortaktan biride ikinci gün vazgeçmiş diye duydum ;D ;D

haberin olsun ustam...

Alfonse' Alıntı:
yok yav....
para hiç sorun olmazdı...........

herkez parasını paylaşırdı... ;D

Mesala geliri aylık 300000 tl...

herkese üleştirirdi... ;D ;D

Bizlerde öyle yapalım... Ok!!!

Mesala benim gelecekte çok param olacak... Hepinizle paylaşırım...
Şimdilik borcum olsun... ;D ;D

Sizde varsa hemen alıyım payımı... ok? ;D ;D

paranın ne onemi var muhim olan insanlık, para herkezde bize dost lazım hem biz arkadaslarımızı kursunkalem ile yazıyoruz silmesi kolay olsun diye ne alaka....sacmaladım ;D
paylasım demisken:
ilk sırayı ben alabilirmiyim yok illa alp sen istiyorsan bi yarısma yapalım mesela offroad larda en camursuz kim cıkacak gibi ;D

baslıgı niye silmislerki ??? ??? ??? burayıda silerlermi ::smiley:

ttos' Alıntı:
paranın ne onemi var muhim olan insanlık, para herkezde bize dost lazım hem biz arkadaslarımızı kursunkalem ile yazıyoruz silmesi kolay olsun diye ne alaka....sacmaladım ;D
paylasım demisken:
ilk sırayı ben alabilirmiyim yok illa alp sen istiyorsan bi yarısma yapalım mesela offroad larda en camursuz kim cıkacak gibi ;D

tercih şansım olsa,
ben çamur sevmem, çok debelendik çamurda, sıkıldım...
ama genede giderim, hayır demem...

bana kaya lazım...... ;) ;) ;)
yol dışı, ama kesinlikle yol dışı.....

eğer olmazsada tam tercihi
keyif sohbet muhabbet olan herşeye varım...

Ama açıkçası 45 dakika köy yolu veya asfalt git, sonra 300 metre çamur bul, içine oynamaya atla bat, çık veya çıkama, çekil....
sonrada araba tepesine kadar çamur oldu diye off road yaptık de....
sarmıyor beni...
bunun adı Oyun, Off Road gezisi değil, Off Road yapmak değil, "Off Road Oyunu"

yanlış anlamayın, beğenmeme eleştirme felan değil, sadece artık çok tercih etmeme gibi bişi ;D ;D
Oyun oynamakta güzel ve keyiflidir ayrıca...

Ama katılırım böyle gezilerede zevkle, sonuçta muhabbet var, keyif var, doğa var...

daha ne isteyim....

İsteyim, isteyim.. ;D
Rock Cravling.....!!!!!!!!!
isteyim....

Sıraya girmek için biyerde yarışçaksak tepedeki yangın kulesine kadar yarışalım ;D ;D yani.... ;D
Ama paraların paylaşımda ilk ben sıraya girdim bile... ;D kaptırmam...
Arkaya Lsd yetmiyo, %100 kilit alcammm... ;D
;) para lazım ;)
Bide snorkel lazım, ördek gibi suya dalcam ;D
;) para lazım ;)
Sonra vinç lazım, o ördek gibi daldığım suyun dibi çamurmuş, ordan çıkıcam ;D
;) para lazım ;)
v.s.
v.s.
v.s.
;D ;D

ttos' Alıntı:
............
...
Murat' a dediğim gibi...
boşver... ;)
dost tavsiyesi...
sağlık olsun... :smiley:

Benim diğer telefonumda bir iki foto kalmış....

Çok önemli ve güzel değiller ama paylaşayım...
Keşke daha çok ve daha iyilerini çekebilsem...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Görüntü042.jpg

Görüntü043.jpg

Görüntü044.jpg

Görüntü045.jpg

Görüntü046.jpg

tmm dost tavsiyesi dinledim bosverdim ;)

murat iyi geceler :smiley:

o saydıkların hatta daha fazlası bana da lazım tabii bunlar icinde bil bakalım baska ne lazım :D yada hic olmadı veririm aracı selim e ben sag o selamet alır basına bir dert :D

ilk sen ol tmm bu gecelik bir tek ben varım benim ile yetinicen nası olsa ikinci benim bulurum herkezi bi arada bugun yarın yada yarındanda yakın ;D

[attachment=1]

Haftaya Pazar bi için bi düşünce var mı?

Görüntü047.jpg

Açılmış olan ankaralı ofroad sevenler buraya ve ankara grubu serbest muhabbet köşesinin silinmiş olduğunu gördüm.
aylar önce ankara gurubu köşesine yazılıyordu.oradada sadece tanıtım yapılsın diyerek muhabbet mesajları silinmişti.
şimdi soruyorum,eyy işgüzar moderatör yada admin hadi sildin amenna,ama niye sildin?bir kusurumuz varsa bilmek isteriz.
yada bir açıklama gereğini niçin esirgedin.seni bilmem ama bizler medeni insanlar olarak bunu beklerdik.
ve bekliyoruzda medenice. zira benim vaktim çok 8 saat vardiyadan sonra 16 saat işim yok.topic açma delisi olabilirim.
taki yasaklı üye olana kadar.diyelim olduk.yani başka paylaşım siteleri yok buraya mecburmuşuz gibi hareketiniz var.
ankaralı grup olarak herzaman etkinlik topiclerindemi konuşucaz.ortakbi köşemiz olmayacakmı.yada bu grup ankarayı canlandırdı
dur deme zamanımı geldi?
madem topicleri bukadar hassas inceliyorsunuz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64307.msg762771#msg762771
bu topiği niye silmediniz.hükmü geçmiş.
bir daha söylüyorum,ivedi olarak cevap bekliyoruz.özelden olmasın lütfen.
saygılar.

Hamdi bey merhaba,
buna layık degiliz...çok üzüldüm..

Bu tür fevri..haber vermeden yapılan her hareket bizleri bu forumlardan sogutur.Bunu anlamaları lazım..
ne demek bu hala anlamış degilim..

Bizler RTÜK e tabiymişiz gibi bu tür hareketlere maruz kalmamalıyız.

inanın aynı durum bizim de başımıza geldi.5 gündür cevap bekliyoruz..topigin adını bile degiştirmişler ..bize haber vermeden..

son_kral_54' Alıntı:
Açılmış olan ankaralı ofroad sevenler buraya ve ankara grubu serbest muhabbet köşesinin silinmiş olduğunu gördüm.
aylar önce ankara gurubu köşesine yazılıyordu.oradada sadece tanıtım yapılsın diyerek muhabbet mesajları silinmişti.
şimdi soruyorum,eyy işgüzar moderatör yada admin hadi sildin amenna,ama niye sildin?bir kusurumuz varsa bilmek isteriz.
yada bir açıklama gereğini niçin esirgedin.seni bilmem ama bizler medeni insanlar olarak bunu beklerdik.
ve bekliyoruzda medenice. zira benim vaktim çok 8 saat vardiyadan sonra 16 saat işim yok.topic açma delisi olabilirim.
taki yasaklı üye olana kadar.diyelim olduk.yani başka paylaşım siteleri yok buraya mecburmuşuz gibi hareketiniz var.
ankaralı grup olarak herzaman etkinlik topiclerindemi konuşucaz.ortakbi köşemiz olmayacakmı.yada bu grup ankarayı canlandırdı
dur deme zamanımı geldi?
madem topicleri bukadar hassas inceliyorsunuz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64307.msg762771#msg762771
bu topiği niye silmediniz.hükmü geçmiş.
bir daha söylüyorum,ivedi olarak cevap bekliyoruz.özelden olmasın lütfen.
saygılar.

bunu sureklı yapıyorlar,haber vermıyorlar sonra haklılarmıs gıbı hep bırlıkde laf soyluyorlar bız burda ankara grubu ıcın calısalım ugrasalım sız bunu yapın ankara offrad grubunun lıderı hamdı abıdır o ne derse o olur bılgınız olsun arabamızın arkasındakı GEZENBILIR OFFROAD stıckerlerı sokmek o kadar zor olmamalı

hamdı abı ne dersen arkandayız bu sefer bu yaptıkları yanlarına kalmamalı...............

mserdemir' Alıntı:
bunu sureklı yapıyorlar,haber vermıyorlar sonra haklılarmıs gıbı hep bırlıkde laf soyluyorlar bız burda ankara grubu ıcın calısalım ugrasalım sız bunu yapın ankara offrad grubunun lıderı hamdı abıdır o ne derse o olur bılgınız olsun arabamızın arkasındakı GEZENBILIR OFFROAD stıckerlerı sokmek o kadar zor olmamalı

hamdı abı ne dersen arkandayız bu sefer bu yaptıkları yanlarına kalmamalı...............
ya bide para verip reklamda yapıyoruz dimi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR