Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,731

Etiketler

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

tamertms' Alıntı:
selim günaydın nasılsın.akşam aracı yıkatmadan tekrar girelimmi ne dersin ;D ;D ;D

hava karanlık oluyo bea saplanır kalırız valla

sen elemanları arada aksam gelcem ben saat 7 de

banada bı haber verırsen ıyı olur tamer yaff

mserdemir' Alıntı:
.
....
............
......................
hamdı abı hangı sartda olursa olsun bu grubun lıderı sensın valla dıger gezıler ıcın arkadaşlar lıderlık yapar ama genel olarak lıder sensın bence en azından benım ıcın boyle

bırde grubumuz gıttıkce buyuyor buyukde sorunlar cıkmaya baslayacakdır.lutfen bu tur sorunları asgarı sevıyede aşmaya bakalım,cunku burda bır aıle ortamı kuruldu bızım gurubumuzda kımse kımse ne ıs yapıyporsun senın araban ne benım arabam daha guzel benım param daha cok ben daha uzaga gıderım gezılerde bır tek benım dedıgım olur gıbı seyler olmadı olmayacakda.ben ve benım bu fıkrıme katılan abılerımde buna fırsat vermeyecekdır cunku burası bır aıledır herkezın fıkrı alınır herkezın fıkrıne deger verılır herkez bırbırıne yolu dustukce cay ıcmeye ugrar nasılsın der sakalar yapılır kımse kımsenın şakasına alınmaz cunku art nıyetlı olmadıgını bılır....

oyle ısde baya bı yazdım ha.nıye yazdım bunu,cunku 1 2 haftadır uzaktaydım nadıren acıp okuyabılıyordum bılıyorsunuz,yazılanları okuyunca bı garıp oldum ustdekı bır sey yazmıs o yazılana hıc bakılmadan baska konular baska gruplar olusmus olarak gordum belkıde yanılmısımdır ınsallah yanılmısımdır

Ağzına sağlık bilader, al benden de o kadar....

Selamlar...

mserdemir' Alıntı:
hava karanlık oluyo bea saplanır kalırız valla

sen elemanları arada aksam gelcem ben saat 7 de

banada bı haber verırsen ıyı olur tamer yaff

ben çekerim sizi ;D ;D ;D

selim arabadaki çamuru basınçlı su bile çıkarmadı macun gibi yapışmış

brothers' Alıntı:
ben çekerim sizi ;D ;D ;D

selim arabadaki çamuru basınçlı su bile çıkarmadı macun gibi yapışmış

Killi çamur öyle oluyor, bide pis kokar, küf gibi... ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
hamdı abı hangı sartda olursa olsun bu grubun lıderı sensın valla dıger gezıler ıcın arkadaşlar lıderlık yapar ama genel olarak lıder sensın bence en azından benım ıcın boyle

bırde grubumuz gıttıkce buyuyor buyukde sorunlar cıkmaya baslayacakdır.lutfen bu tur sorunları asgarı sevıyede aşmaya bakalım,cunku burda bır aıle ortamı kuruldu bızım gurubumuzda kımse kımse ne ıs yapıyporsun senın araban ne benım arabam daha guzel benım param daha cok ben daha uzaga gıderım gezılerde bır tek benım dedıgım olur gıbı seyler olmadı olmayacakda.ben ve benım bu fıkrıme katılan abılerımde buna fırsat vermeyecekdır cunku burası bır aıledır herkezın fıkrı alınır herkezın fıkrıne deger verılır herkez bırbırıne yolu dustukce cay ıcmeye ugrar nasılsın der sakalar yapılır kımse kımsenın şakasına alınmaz cunku art nıyetlı olmadıgını bılır....

oyle ısde baya bı yazdım ha.nıye yazdım bunu,cunku 1 2 haftadır uzaktaydım nadıren acıp okuyabılıyordum bılıyorsunuz,yazılanları okuyunca bı garıp oldum ustdekı bır sey yazmıs o yazılana hıc bakılmadan baska konular baska gruplar olusmus olarak gordum belkıde yanılmısımdır ınsallah yanılmısımdır

selim yazdıklarına katılıyorum ; bizim grubumuzun gövdesi sağlam dallar budansada gövde dimdik ayakta kalır ; umarım bazı grupların dağılmasına neden olan süreci yaşamayız

brothers' Alıntı:
selim yazdıklarına katılıyorum ; bizim grubumuzun gövdesi sağlam dallar budansada gövde dimdik ayakta kalır ; umarım bazı grupların dağılmasına neden olan süreci yaşamayız
işte bende tam bunu demek istiyordum.sen ve selimden sağlam gövdemi bulucaz :D :D :D
sanırım temeli sağlam attık yıkılmayacaktır. ;)

son_kral_54' Alıntı:
işte bende tam bunu demek istiyordum.sen ve selimden sağlam gövdemi bulucaz :D :D :D
sanırım temeli sağlam attık yıkılmayacaktır. ;)

abi topu sana attık !

son_kral_54' Alıntı:
evet hakan şükürle top koşturmuşluğum vardır.lakin bende futbolu bıraktım. ;)
hepberaber iyibir gövde oluşturacağımız kesin.

hamdi abi, bu liderlik işi üstüne yapıştı valla...

Sallamaya çalışyorsun ama, hadi hayırlısı... ;D ;D

Çok da yakıştı hani.... :smiley: :smiley:

yahu Ankara' dan kimse sitede yok daakalardır felan...

Ne oldu...

Herkes peppermill e sevgiler günü kutlamasına mı gitti topluca ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
sefer abı vermez arabasını bana hehe bıde o araba cok temız almam ben o arabayı araba dedıgın bırazda kırlı olacak ;D ;D ;D

cok tesekkurler sağolasın darısını sana ınsallah bıde bana ılk org.senın arabaya bakcam valla haberın oolsun bırdfe kare kasaya

selim sen ne is yapıyorsun,benim arabam daha guzel seninkini dover,benim param daha cok ben cok zenginim, ben daha cok uzaga giderim(camura girmedigimden olabilirmi :D), gezilerde benim dedigim olur bana ne bana ne ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ilk organizasyonda araç tadımlık senindir (sucuk yiyişin gibi değil ama) ;)

ttos' Alıntı:
selim sen ne is yapıyorsun,benim arabam daha guzel seninkini dover,benim param daha cok ben cok zenginim, ben daha cok uzaga giderim(camura girmedigimden olabilirmi :D), gezilerde benim dedigim olur bana ne bana ne ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ilk organizasyonda araç tadımlık senindir (sucuk yiyişin gibi değil ama) ;)
hayır yanıldın ab, o dedıgın seylerın butun hepsi bende varr benım param cok benım...............................nasılsın abiya nerde bu arkadaslar ;D

murat çelik' Alıntı:
hayır yanıldın ab, o dedıgın seylerın butun hepsi bende varr benım param cok benım...............................nasılsın abiya nerde bu arkadaslar ;D
;D
iyiyim sukur murat sen nasılsın?
son org.katılamadıgımdan fazla yorum yazamıyorum boyle bos bos espri yapmaya calısıyorum kendimce :smiley: herkez kayıp valla bende anlamadım dogrusu yada biz gec giriyoruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR