tamertms' Alıntı:selim günaydın nasılsın.akşam aracı yıkatmadan tekrar girelimmi ne dersin ;D ;D ;D
mserdemir' Alıntı:.
....
............
......................
hamdı abı hangı sartda olursa olsun bu grubun lıderı sensın valla dıger gezıler ıcın arkadaşlar lıderlık yapar ama genel olarak lıder sensın bence en azından benım ıcın boyle
bırde grubumuz gıttıkce buyuyor buyukde sorunlar cıkmaya baslayacakdır.lutfen bu tur sorunları asgarı sevıyede aşmaya bakalım,cunku burda bır aıle ortamı kuruldu bızım gurubumuzda kımse kımse ne ıs yapıyporsun senın araban ne benım arabam daha guzel benım param daha cok ben daha uzaga gıderım gezılerde bır tek benım dedıgım olur gıbı seyler olmadı olmayacakda.ben ve benım bu fıkrıme katılan abılerımde buna fırsat vermeyecekdır cunku burası bır aıledır herkezın fıkrı alınır herkezın fıkrıne deger verılır herkez bırbırıne yolu dustukce cay ıcmeye ugrar nasılsın der sakalar yapılır kımse kımsenın şakasına alınmaz cunku art nıyetlı olmadıgını bılır....
oyle ısde baya bı yazdım ha.nıye yazdım bunu,cunku 1 2 haftadır uzaktaydım nadıren acıp okuyabılıyordum bılıyorsunuz,yazılanları okuyunca bı garıp oldum ustdekı bır sey yazmıs o yazılana hıc bakılmadan baska konular baska gruplar olusmus olarak gordum belkıde yanılmısımdır ınsallah yanılmısımdır
mserdemir' Alıntı:hava karanlık oluyo bea saplanır kalırız valla
sen elemanları arada aksam gelcem ben saat 7 de
banada bı haber verırsen ıyı olur tamer yaff
brothers' Alıntı:ben çekerim sizi ;D ;D ;D
selim arabadaki çamuru basınçlı su bile çıkarmadı macun gibi yapışmış
mserdemir' Alıntı:hamdı abı hangı sartda olursa olsun bu grubun lıderı sensın valla dıger gezıler ıcın arkadaşlar lıderlık yapar ama genel olarak lıder sensın bence en azından benım ıcın boyle
bırde grubumuz gıttıkce buyuyor buyukde sorunlar cıkmaya baslayacakdır.lutfen bu tur sorunları asgarı sevıyede aşmaya bakalım,cunku burda bır aıle ortamı kuruldu bızım gurubumuzda kımse kımse ne ıs yapıyporsun senın araban ne benım arabam daha guzel benım param daha cok ben daha uzaga gıderım gezılerde bır tek benım dedıgım olur gıbı seyler olmadı olmayacakda.ben ve benım bu fıkrıme katılan abılerımde buna fırsat vermeyecekdır cunku burası bır aıledır herkezın fıkrı alınır herkezın fıkrıne deger verılır herkez bırbırıne yolu dustukce cay ıcmeye ugrar nasılsın der sakalar yapılır kımse kımsenın şakasına alınmaz cunku art nıyetlı olmadıgını bılır....
oyle ısde baya bı yazdım ha.nıye yazdım bunu,cunku 1 2 haftadır uzaktaydım nadıren acıp okuyabılıyordum bılıyorsunuz,yazılanları okuyunca bı garıp oldum ustdekı bır sey yazmıs o yazılana hıc bakılmadan baska konular baska gruplar olusmus olarak gordum belkıde yanılmısımdır ınsallah yanılmısımdır
işte bende tam bunu demek istiyordum.sen ve selimden sağlam gövdemi bulucazbrothers' Alıntı:selim yazdıklarına katılıyorum ; bizim grubumuzun gövdesi sağlam dallar budansada gövde dimdik ayakta kalır ; umarım bazı grupların dağılmasına neden olan süreci yaşamayız
son_kral_54' Alıntı:işte bende tam bunu demek istiyordum.sen ve selimden sağlam gövdemi bulucaz
sanırım temeli sağlam attık yıkılmayacaktır.
evet hakan şükürle top koşturmuşluğum vardır.lakin bende futbolu bıraktım.brothers' Alıntı:abi topu sana attık !
son_kral_54' Alıntı:evet hakan şükürle top koşturmuşluğum vardır.lakin bende futbolu bıraktım.
hepberaber iyibir gövde oluşturacağımız kesin.
mserdemir' Alıntı:sefer abı vermez arabasını bana hehe bıde o araba cok temız almam ben o arabayı araba dedıgın bırazda kırlı olacak ;D ;D ;D
cok tesekkurler sağolasın darısını sana ınsallah bıde bana ılk org.senın arabaya bakcam valla haberın oolsun bırdfe kare kasaya
hamdı abı hangı sartda olursa olsun bu grubun lıderı sensın valla dıger gezıler ıcın arkadaşlar lıderlık yapar ama genel olarak lıder sensın bence en azından benım ıcın boyle
hayır yanıldın ab, o dedıgın seylerın butun hepsi bende varr benım param cok benım...............................nasılsın abiya nerde bu arkadaslar ;Dttos' Alıntı:selim sen ne is yapıyorsun,benim arabam daha guzel seninkini dover,benim param daha cok ben cok zenginim, ben daha cok uzaga giderim(camura girmedigimden olabilirmi ), gezilerde benim dedigim olur bana ne bana ne ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ilk organizasyonda araç tadımlık senindir (sucuk yiyişin gibi değil ama)
;Dmurat çelik' Alıntı:hayır yanıldın ab, o dedıgın seylerın butun hepsi bende varr benım param cok benım...............................nasılsın abiya nerde bu arkadaslar ;D