faruk2323
Kamp I
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)
ortalık cherokee kaynayacak ;D ;D
ortalık cherokee kaynayacak ;D ;D
mserdemir' Alıntı:cık cık sende cık herkez yoldan cıksın 5.2 alsın ;D ;D vala ben kararlıyım ama hayırlısı
yaf şu 5.2 ı bana kullandırtacak gezdırecek bırı yokmu
girdap' Alıntı:her aileye grand cherokee şart derim ben, buldugunuz bulcagınız türkiye genelindeki tüm american makinalar için yardımcı olmuya calışırım arkadaşlar
sukru beye ugrayabilirsin selimmserdemir' Alıntı:ınsallah sıgarsam problem yok .ee hamdı abı sen memnunmuydun 5.2 den nasıldı.valla banada heyecan bastı artık alsam dıyorum. ;D ;D ;D
cık cık sende cık herkez yoldan cıksın 5.2 alsın ;D ;D vala ben kararlıyım ama hayırlısı
brothers' Alıntı:hafta sonu uğramaya çalışayım müsait olursam bi bakmakta fayda var
ttos' Alıntı:sukru beye ugrayabilirsin selim
yada benim aracı tadımlık kullandırabilirm ;D
ttos' Alıntı:erhan h.sonu gidersen haber et gelirim bende sukru beyi beraber kıskac altına alırız ;D ;D
mserdemir' Alıntı:tamam tadımlık kullanırım fakat tadı hosuma gıderse komple alır gıderım haberın olsun senın arabadan temız arabamı bulacagım seferden temız arac camurdegmemıs offroadcu
ttos' Alıntı:yada benim aracı tadımlık kullandırabilirm ;D
ttos' Alıntı:erhan sukru beyin yazısını alıntı yapmıs ona istinaden bende yazdım selim belki yanlıs anladım
mserdemir' Alıntı:ınsallah sıgarsam problem yok .ee hamdı abı sen memnunmuydun 5.2 den nasıldı.valla banada heyecan bastı artık alsam dıyorum. ;D ;D ;D
cık cık sende cık herkez yoldan cıksın 5.2 alsın ;D ;D vala ben kararlıyım ama hayırlısı
brothers' Alıntı:şükrü beyin oradaki araçları bilmiyorum sadece bir bakıp tanışırız diye yazmıştım ama müsait olursam ; benim bulduğum araç ankara dışında ama değiştirme konusunda emin olamıyorum aracım bana yetiyor arazidede şu ana kadar sorun çıkarmadı ama selim aklıma düşürdü bir kere bakalım hayırlısı olsun ; şöyle tadımlık bir tane bulsak mı önce ;D ;D ;D