Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,714

Etiketler
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

mserdemir' Alıntı:
cık cık sende cık herkez yoldan cıksın 5.2 alsın ;D ;D vala ben kararlıyım ama hayırlısı

yaf şu 5.2 ı bana kullandırtacak gezdırecek bırı yokmu

ben 4.0 grand cherokee buldum bir tane ama almamak için direnmeye çalışıyorum ;D ;D ;D ama ilerde ankara içinde bulursam ne olur bilemem

girdap' Alıntı:
her aileye grand cherokee şart derim ben, buldugunuz bulcagınız türkiye genelindeki tüm american makinalar için yardımcı olmuya calışırım arkadaşlar :smiley: ;)

hafta sonu uğramaya çalışayım müsait olursam bi bakmakta fayda var

mserdemir' Alıntı:
ınsallah sıgarsam problem yok .ee hamdı abı sen memnunmuydun 5.2 den nasıldı.valla banada heyecan bastı artık alsam dıyorum. ;D ;D ;D

cık cık sende cık herkez yoldan cıksın 5.2 alsın ;D ;D vala ben kararlıyım ama hayırlısı

sukru beye ugrayabilirsin selim :smiley:

yada benim aracı tadımlık kullandırabilirm ;) :smiley: ;D

brothers' Alıntı:
hafta sonu uğramaya çalışayım müsait olursam bi bakmakta fayda var

erhan h.sonu gidersen haber et gelirim bende sukru beyi beraber kıskac altına alırız ;D ;D

ttos' Alıntı:
sukru beye ugrayabilirsin selim :smiley:

tamam tadımlık kullanırım fakat tadı hosuma gıderse komple alır gıderım haberın olsun senın arabadan temız arabamı bulacagım seferden temız arac camurdegmemıs offroadcu

ttos' Alıntı:
erhan h.sonu gidersen haber et gelirim bende sukru beyi beraber kıskac altına alırız ;D ;D

sukrunun orda degıl herhalde erhan abının buldugu arac

mserdemir' Alıntı:
tamam tadımlık kullanırım fakat tadı hosuma gıderse komple alır gıderım haberın olsun senın arabadan temız arabamı bulacagım seferden temız arac camurdegmemıs offroadcu

bastan anlasalım camur falan yapmak yok araca ;D ;D ;D

erhan sukru beyin yazısını alıntı yapmıs ona istinaden bende yazdım selim belki yanlıs anladım :smiley:

ttos' Alıntı:

tadımlık derken birdaha düşün istersen ; selimin avatarındaki resmide gölbaşında tadımlık sucuk ekmek yerken çekilmişti

ttos' Alıntı:
erhan sukru beyin yazısını alıntı yapmıs ona istinaden bende yazdım selim belki yanlıs anladım :smiley:

şükrü beyin oradaki araçları bilmiyorum sadece bir bakıp tanışırız diye yazmıştım ama müsait olursam ; benim bulduğum araç ankara dışında ama değiştirme konusunda emin olamıyorum aracım bana yetiyor arazidede şu ana kadar sorun çıkarmadı ama selim aklıma düşürdü bir kere bakalım hayırlısı olsun ; şöyle tadımlık bir tane bulsak mı önce ;D ;D ;D

her ailenin evinin önünde bir grand şart arkadaşlar, bu arada bu hafta gezi yapmayı düşünürmüsünüz yeni arkadaşlarımız var katılmak istiyen :smiley: :smiley: :smiley:

mserdemir' Alıntı:
ınsallah sıgarsam problem yok .ee hamdı abı sen memnunmuydun 5.2 den nasıldı.valla banada heyecan bastı artık alsam dıyorum. ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
şükrü beyin oradaki araçları bilmiyorum sadece bir bakıp tanışırız diye yazmıştım ama müsait olursam ; benim bulduğum araç ankara dışında ama değiştirme konusunda emin olamıyorum aracım bana yetiyor arazidede şu ana kadar sorun çıkarmadı ama selim aklıma düşürdü bir kere bakalım hayırlısı olsun ; şöyle tadımlık bir tane bulsak mı önce ;D ;D ;D

En kısa zamanda bir gezi bekliyorummm :smiley: Şükrü Bey öve öve bitiremedi ZJ'mi birde arazide deneyelim :smiley:

batıkentde cok guzel bır yer bulduk taner nıvayla denedı gırdı ama cıkamadı gerı gerı gelerek cıkabıldı bırde baska arac yoktu kalırız dıye korktuk yoksa taner orayı degıl onun gıbı 5 tanesını gecer yoksa ;D ;D ;D

bız hafa sonu ıkı arac orayı zorlamayı dusunuyoruz bakalım gelmek ısteyen olursa buyursun ama gozunuzde cok buyutmeyın cokda buyuk bı yer degıl tadımlık ;D ;D

carrefour karşısındakı ataturk orman cıftlıgı arazısı

şukru benım araca bu gun talıp cıktı 21 nakıt vereyım dedı ben yok dedıkce adam dırendı vermıyorum dun aldım dıyorum yok yok sen sat bunu bana dıyo dedımkı 3 4 ay sonra satarsam haber verırım dedım hııı mııı dedı gıttı

akgün&aydın dan aldıgımız arac

şükrü kardesım verdı arabayı benım enısteye aldım bana jeep almak ıcın gıttık enıste aldı aracı cıktı

DSC01110.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR