Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,706

Etiketler
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

aracını 50 santim kara batıran alfonzo,haziranda alırız cümlesini duyunca elde,avuçtaki tüm şirinliklerini göstererek oktay arkadaşımızı ikna eder.
tüm imkanlarını seferber eden oktay arkadaşımız aracı kurtaracaktır,lakin 120 kiloluk cüssenin üstüne sevinç naralarıyla geleceğinin tahminini yapamaz :D
http://www.dailymotion.com/video/xgxy16_b-3_auto
bu arada aşcı başımız şevki beyin otoparkcı marifetide olduğu ortaya çıkmıştır.(tabii benim veled onu dinlemeyecektir ;D)

son_kral_54' Alıntı:
aracını 50 santim kara batıran alfonzo,haziranda alırız cümlesini duyunca elde,avuçtaki tüm şirinliklerini göstererek oktay arkadaşımızı ikna eder.
tüm imkanlarını seferber eden oktay arkadaşımız aracı kurtaracaktır,lakin 120 kiloluk cüssenin üstüne sevinç naralarıyla geleceğinin tahminini yapamaz :D

bu arada aşcı başımız şevki beyin otoparkcı marifetide olduğu ortaya çıkmıştır.(tabii benim veled onu dinlemeyecektir ;D)

Bomba görüntüler !! Hamdi Bey yorumlarda cuk oturmuş :smiley:

http://www.dailymotion.com/video/xgy1oy_06-02-2011-ankara-yyyk-dayy-off-roat-gezisi-1_sport

http://www.dailymotion.com/video/xgy2vd_06-02-2011-ankara-yyyk-dayy-off-roat-gezisi-2_auto

murat çelik' Alıntı:
önce aşcımıza sonra da bu fıkrı öne süren ben denize tesekkur ederim ;D ;D

kavurmayı yiyemesekte lezzetini duyduk ilk organizasyonda bizde isteriz

murat çelik' Alıntı:
faruk abi senin arabayı şimdi hatırladım onun ön takımı ben yapmıstım gökha yuzbası oglunun aracı sevdıgım bır abım cok ava gıtdım senın araçla ben vıdyoyu yuklemedım henuz yukleyın ce donerım sana gercı görursu bıraz tıtrek cıkmıs ama ıdare edr garii ;D
senin yer nerde murat şaşmazdamı

murat çelik' Alıntı:
evy abi saşmazda beklerımm 35 sok no.9

ıkı gunden berı senın dukkana gelmek ıcın nıyetlenıyorum bır turlu bulamadım senın dukkanı

ha bu arada bızım enısteye akgun&aydından 2001 wj cherokee aldık şükrude cok yardımcı oldu sağolsun.sımdı bende ıstıyorum ama hayırlısı yaf bana kare kasa ve 5.2 arac kullandıracak dostlar arıyorum cunku ben bu aracı hıc kullanmadım yardımcı olursanız cok sevınırım bırde bu araca sıgacakmıyım bakalım

brothers' Alıntı:
kavurmayı yiyemesekte lezzetini duyduk ilk organizasyonda bizde isteriz
olabilir tabi erhan.tiskelinin arkadaşı gerçi bizlerinde arkadaşı oldu,şevki'ye demek lazım.
mserdemir' Alıntı:
ıkı gunden berı senın dukkana gelmek ıcın nıyetlenıyorum bır turlu bulamadım senın dukkanı

ha bu arada bızım enısteye akgun&aydından 2001 wj cherokee aldık şükrude cok yardımcı oldu sağolsun.sımdı bende ıstıyorum ama hayırlısı yaf bana kare kasa ve 5.2 arac kullandıracak dostlar arıyorum cunku ben bu aracı hıc kullanmadım yardımcı olursanız cok sevınırım bırde bu araca sıgacakmıyım bakalım
bende ilk 5,2 aldığımda kayseriden getirirken arkadaşa öğret şunu demiştim. oda ne varki kardeş.sol ayağın yokmuş gibi davran yeter.araç kendini sürdürür demişti. öylede oldu.ayrıca eminimki rahat sığarsın.

Merhaba arkadaşlar,geziye katılan herkese teşekkür ederim. Ekip süperdi ,özelikle bize kavurma yapan Şefki beye ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Liderimiz Hamdi beye de çok teşekkür ederim.Anlıyacağınız bu geziye katılan bize yardımlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlara ayrı, ayrı teşekkür ederim.

mserdemir' Alıntı:

selim zorla benide yoldan çıkaracaksın ;)

her aileye grand cherokee şart derim ben, buldugunuz bulcagınız türkiye genelindeki tüm american makinalar için yardımcı olmuya calışırım arkadaşlar :smiley: ;)

son_kral_54' Alıntı:
olabilir tabi erhan.tiskelinin arkadaşı gerçi bizlerinde arkadaşı oldu,şevki'ye demek lazım.bende ilk 5,2 aldığımda kayseriden getirirken arkadaşa öğret şunu demiştim. oda ne varki kardeş.sol ayağın yokmuş gibi davran yeter.araç kendini sürdürür demişti. öylede oldu.ayrıca eminimki rahat sığarsın.

ınsallah sıgarsam problem yok .ee hamdı abı sen memnunmuydun 5.2 den nasıldı.valla banada heyecan bastı artık alsam dıyorum. ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
selim zorla benide yoldan çıkaracaksın ;)

cık cık sende cık herkez yoldan cıksın 5.2 alsın ;D ;D vala ben kararlıyım ama hayırlısı

yaf şu 5.2 ı bana kullandırtacak gezdırecek bırı yokmu

girdap' Alıntı:
her aileye grand cherokee şart derim ben, buldugunuz bulcagınız türkiye genelindeki tüm american makinalar için yardımcı olmuya calışırım arkadaşlar :smiley: ;)
şükrü bey maaşallahın var ha herkese cherokee satacan heal olsun sana ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR