mjeliada' Alıntı:En kısa zamanda bir gezi bekliyorummm Şükrü Bey öve öve bitiremedi ZJ'mi birde arazide deneyelim
konuyu yeni topicte konuşalım. hem buseferde başka lider edinelim. herkez fikirlerini beyan etsin çoğunluğa uyacaz.girdap' Alıntı:valla hamdi bey ozaman top sizde siz neresi derseniz biz oradayız pazar günü aynı zamanda el yapımı köfte vede sucuk alalım derim (KAZANDAN) mangal yapalım daha sonra derseniz size bi hamam ortamı yaşatabilirimm kızılcahamamdan yer ayırtayım cıkışda soda ayran yaparız sizcede uyarsa arkadaşlar daha sonrada derseniz uyarız sonuçta biz ir ekibiz yanii dimii : : :
teşekkürler. hani bende istiyorumki bu gurubu ilk etaplarda 5,6 kişi bağıra,çığıra anca hareketlendirdik.(murat,erhan,selim,sefer)veya ismini sayamadığım arkadaşlar.sırayla liderlik yapalım diyorum.malum ben vardiyalı çalışıyorum.bazen saat ters düşüyor.gelemeyebilirimde.önce herkez nereye gidileceğini ve tarihinde uzlaşma olsun sonra lider seçelim.bu topicde herkez fikrini söyleyebilir.girdap' Alıntı:hamdi abi biz sizin hazırladıgınız ortama yeni katılan kardeşlaeriniziz siz nederseniz biz uyarız yeniside eskiside yeni liderimiz siz olarak görüyorum sizin düşünceniz vede ekinliklerinize elimizden geldiğince şefaf ve görsellik olarak herdaim uyumlu bir şekilde devam etmek isteriz liderimiz siz siniz desem umarımm kendi adıma söylemek isterim üzmek istemezsiniz sanırım saygılar
girdap' Alıntı:demek tanımadın alp kardeş saglık olsun bakalım önüme gecme daglarda
girdap' Alıntı:[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Oğulcanın üyeliği kendine ;D ;Dgirdap' Alıntı:gecmiş olsun alp kardeş bu arada ogulcanın üyelik için bana yardımın lazım alp teldenn görüşelim isterssenn 0541 812 63 49
girdap' Alıntı:selim kardeş demekki kalpinizin temizliğinden kaynaklanıyor bu resmin altına yeşil 5,2 yakışır kardeşim kim diye sorma( sefere )arabayı ver makinasını al derim sana selimmmm bilmem anlatabildimmi
ttos' Alıntı:2001 wj i biliyorum gozumde vardı aslında alan enistenize hayırlı olsun
benim arac tadımlık arac gerci hanımda ufak bir arac istiyor ama bilemiyorum kim baskın cıkacak ;D
son_kral_54' Alıntı:teşekkürler. hani bende istiyorumki bu gurubu ilk etaplarda 5,6 kişi bağıra,çığıra anca hareketlendirdik.(murat,erhan,selim,sefer)veya ismini sayamadığım arkadaşlar.sırayla liderlik yapalım diyorum.malum ben vardiyalı çalışıyorum.bazen saat ters düşüyor.gelemeyebilirimde.önce herkez nereye gidileceğini ve tarihinde uzlaşma olsun sonra lider seçelim.bu topicde herkez fikrini söyleyebilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69081.0;topicseen