Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,714
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

rrrr

DSC01106.jpg

Etiketler

selim kardeş demekki kalpinizin temizliğinden kaynaklanıyor bu resmin altına yeşil 5,2 yakışır kardeşim kim diye sorma( sefere )arabayı ver makinasını al derim sana selimmmm bilmem anlatabildimmi ;)

2001 wj i biliyorum gozumde vardı aslında alan enistenize hayırlı olsun :smiley:

benim arac tadımlık arac gerci hanımda ufak bir arac istiyor ama bilemiyorum kim baskın cıkacak ;D

mjeliada' Alıntı:
En kısa zamanda bir gezi bekliyorummm :smiley: Şükrü Bey öve öve bitiremedi ZJ'mi birde arazide deneyelim :smiley:

evet en kısa zamanda bir gezi gerek hadin yapalım bir organizasyon daha ;) yeni arkadaslarımızda var baya bir katılacak :smiley:

valla hamdi bey ozaman top sizde siz neresi derseniz biz oradayız pazar günü aynı zamanda el yapımı köfte vede sucuk alalım derim (KAZANDAN) mangal yapalım daha sonra derseniz size bi hamam ortamı yaşatabilirimm kızılcahamamdan yer ayırtayım cıkışda soda ayran yaparız sizcede uyarsa arkadaşlar daha sonrada derseniz uyarız sonuçta biz ir ekibiz yanii dimii ::smiley: ::smiley: ::smiley:

girdap' Alıntı:
valla hamdi bey ozaman top sizde siz neresi derseniz biz oradayız pazar günü aynı zamanda el yapımı köfte vede sucuk alalım derim (KAZANDAN) mangal yapalım daha sonra derseniz size bi hamam ortamı yaşatabilirimm kızılcahamamdan yer ayırtayım cıkışda soda ayran yaparız sizcede uyarsa arkadaşlar daha sonrada derseniz uyarız sonuçta biz ir ekibiz yanii dimii ::smiley: ::smiley: ::smiley:
konuyu yeni topicte konuşalım. hem buseferde başka lider edinelim. herkez fikirlerini beyan etsin çoğunluğa uyacaz. ;)

hamdi abi biz sizin hazırladıgınız ortama yeni katılan kardeşlaeriniziz siz nederseniz biz uyarız yeniside eskiside yeni liderimiz siz olarak görüyorum sizin düşünceniz vede ekinliklerinize elimizden geldiğince şefaf ve görsellik olarak herdaim uyumlu bir şekilde devam etmek isteriz liderimiz siz siniz desem umarımm kendi adıma söylemek isterim üzmek istemezsiniz sanırım saygılar :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

girdap' Alıntı:
hamdi abi biz sizin hazırladıgınız ortama yeni katılan kardeşlaeriniziz siz nederseniz biz uyarız yeniside eskiside yeni liderimiz siz olarak görüyorum sizin düşünceniz vede ekinliklerinize elimizden geldiğince şefaf ve görsellik olarak herdaim uyumlu bir şekilde devam etmek isteriz liderimiz siz siniz desem umarımm kendi adıma söylemek isterim üzmek istemezsiniz sanırım saygılar :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
teşekkürler. hani bende istiyorumki bu gurubu ilk etaplarda 5,6 kişi bağıra,çığıra anca hareketlendirdik.(murat,erhan,selim,sefer)veya ismini sayamadığım arkadaşlar.sırayla liderlik yapalım diyorum.malum ben vardiyalı çalışıyorum.bazen saat ters düşüyor.gelemeyebilirimde.önce herkez nereye gidileceğini ve tarihinde uzlaşma olsun sonra lider seçelim.bu topicde herkez fikrini söyleyebilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69081.0;topicseen

girdap' Alıntı:
demek tanımadın alp kardeş saglık olsun bakalım önüme gecme daglarda :D

tanıdım tanıdım... seni bilmez miyim... şaka yaptım ;D ;D

girdap' Alıntı:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27585.0

Şükrü bey kardeşim, yiğidim aslanım... :smiley:
Önceden Oğulcan adına bu linke Akgün&Aydın tanıtımı açmıştım...

Burayla bi ilgilen istersen derim, dedim ;D

Bu arada diğer kardeşe numaramı verdim... Ara o nodan istersen...

gecmiş olsun alp kardeş bu arada ogulcanın üyelik için bana yardımın lazım alp teldenn görüşelim isterssenn 0541 812 63 49

girdap' Alıntı:
gecmiş olsun alp kardeş bu arada ogulcanın üyelik için bana yardımın lazım alp teldenn görüşelim isterssenn 0541 812 63 49
Oğulcanın üyeliği kendine ;D ;D
Onun çok işi olduğu için ben üyelik açıp yazıp çizmiştim...
Sonrada onunla konuştum ve benim bildiğim şifreyi değiştirmesini istedim... Doğrusuda bu...
Sonrada onun işlerinin yoğunluğu (kızlar mızlar ;D) yüzünden burada paylaşımda bulunma fırsatı bulunmadı pek...

Akgün&Aydın' ın En Birinci Müdürü ;) olarak sen yaz o konunun içine... Kendini felan tanıtırsın... ihtiyacı olanlara faydan dokunmuş olur, keyifte alırsın Müdürüm.. ;D

biraz geç oldu ama 1-2 fotoğraf yollayım dedim[attachment=1]bu bana gırib bulaştıran keçi olabilir[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

100_6757.jpg

100_7369.jpg

100_7373.jpg

100_7385.jpg

100_7439.jpg

girdap' Alıntı:
selim kardeş demekki kalpinizin temizliğinden kaynaklanıyor bu resmin altına yeşil 5,2 yakışır kardeşim kim diye sorma( sefere )arabayı ver makinasını al derim sana selimmmm bilmem anlatabildimmi ;)

sefer abı vermez arabasını bana hehe bıde o araba cok temız almam ben o arabayı araba dedıgın bırazda kırlı olacak ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:
2001 wj i biliyorum gozumde vardı aslında alan enistenize hayırlı olsun :smiley:

benim arac tadımlık arac gerci hanımda ufak bir arac istiyor ama bilemiyorum kim baskın cıkacak ;D

cok tesekkurler sağolasın darısını sana ınsallah bıde bana ılk org.senın arabaya bakcam valla haberın oolsun bırdfe kare kasaya

son_kral_54' Alıntı:
teşekkürler. hani bende istiyorumki bu gurubu ilk etaplarda 5,6 kişi bağıra,çığıra anca hareketlendirdik.(murat,erhan,selim,sefer)veya ismini sayamadığım arkadaşlar.sırayla liderlik yapalım diyorum.malum ben vardiyalı çalışıyorum.bazen saat ters düşüyor.gelemeyebilirimde.önce herkez nereye gidileceğini ve tarihinde uzlaşma olsun sonra lider seçelim.bu topicde herkez fikrini söyleyebilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69081.0;topicseen

hamdı abı hangı sartda olursa olsun bu grubun lıderı sensın valla dıger gezıler ıcın arkadaşlar lıderlık yapar ama genel olarak lıder sensın bence en azından benım ıcın boyle

bırde grubumuz gıttıkce buyuyor buyukde sorunlar cıkmaya baslayacakdır.lutfen bu tur sorunları asgarı sevıyede aşmaya bakalım,cunku burda bır aıle ortamı kuruldu bızım gurubumuzda kımse kımse ne ıs yapıyporsun senın araban ne benım arabam daha guzel benım param daha cok ben daha uzaga gıderım gezılerde bır tek benım dedıgım olur gıbı seyler olmadı olmayacakda.ben ve benım bu fıkrıme katılan abılerımde buna fırsat vermeyecekdır cunku burası bır aıledır herkezın fıkrı alınır herkezın fıkrıne deger verılır herkez bırbırıne yolu dustukce cay ıcmeye ugrar nasılsın der sakalar yapılır kımse kımsenın şakasına alınmaz cunku art nıyetlı olmadıgını bılır....

oyle ısde baya bı yazdım ha.nıye yazdım bunu,cunku 1 2 haftadır uzaktaydım nadıren acıp okuyabılıyordum bılıyorsunuz,yazılanları okuyunca bı garıp oldum ustdekı bır sey yazmıs o yazılana hıc bakılmadan baska konular baska gruplar olusmus olarak gordum belkıde yanılmısımdır ınsallah yanılmısımdır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR